reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

eanye Twoja historie sie czyta z zapartym tchem ;-) Niemniej wspolczuje:sorry2:

mitaginko, doskonale Cie rozumiem, tylko ze ja takie wytyczne co do zarcia zostawiam M, a on i tak robi po swojemu, czyli tez 5h !! przerwy w jedzeniu :angry: :baffled: Np ostatnio, rano prawie nic nie zjadla, bo sie spieszylam, a cyca nie chciala, wiec mu mowie, wrocisz na chate [bo mnie podwozil do pracy] od razu daj jej jogurt, mhm, dal, o 14 :szok: Ponoc obiadku nie chciala, tylko ze potem obiadek znalazlam nie otwarty nawet :-:)confused: Nie wiem o co mu chodzi, to ze Zuzia wazy 9kg i jest gruba to juz ma nie jesc?? Zalamuje sie co tydzien, jak on zostaje z Mala :no: :-(

reklama
a w ogole to wk..wiona jestem, Maks trzeci antybiotyk w ciagu miesiaca - tzn niby bactrim to nie antybiotyk, no ale jednak! wyjalowiony totalnie, chociaz daje mu te probiotyki ciagle. sziiiit. i jeszcze sama mu zafundowalam, gdybym dala mu ten antybiotyk zeszly do konca, gdybym doczytala, ze to ma byc w lodowce - grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! nie musialby tego dostawac!!!

ale chociaz rowerek przyszedl i sie ciesze :-) jeszcze nie odpakowany ani nie stestowany, ale nie bede przeciez szalu robic w mieszkaniu.. pojdziemy moze w niedziele do parku i sie zobaczy :-) i w ramach pocieszenia swojego wzielam dzieciom fajne rzeczy z hurtowni - Maksio sobie wybral koparke turkotke (chory na wszelkie samochody), dla Filipa sprayowe pisaki, a dla Felka pianinko z odglosami zwierzat. fajnie :-)

ach jo... Felek juz sie zdazyl 2 razy obudzic.. ide sobie zrobic cos pysznego i slodkiego i chociaz tym poprawic sobie dzien.. te wlosy mnie dobijaja dodatkowo, czuje sie wstretnie, bez wzgledu na to, co piszecie, jak wyszlam na fotach z rana.. dzisiaj widzieli mnie prawie wszyscy najblizsi i nikt nie zareagowal, ze fajnie, wszyscy mieli dziwne miny.. a zwykle, jak wracalam od fryca to mile komplementy czekaly :-( ech

no i tyle, ide gesslerowa katowac i zrobie bita smietane z biszkoptami i truskawkami.. i z krowka.. a co.

nati moja po cycu maks godzinę wytrzymuje:-)ale ja mam wrażenie,że ona już go nie traktuje jako posiłek, bo nie chce nawet dłuzej pojeść, tylko się napije chwilę, nawet bez niego w dzień by spokojnie przeżyła, gorzej w nocy:D dziś np mąż dawał jej kaszkę na noc(próbujemy ją nakarmić czymś niemal codziennie) ja wyszłam do sklepu, a ona płacz i nie chciała, posadził ją przy swoim kompie9ma świecącą myszkę, którą mała uwielbia) i tak 2/3 kaszki zjadła przy kompie :-Dale i tak się budzi co chwilę...teraz jej sie odbiło w końcu, może lepiej będzie

no to moj wiecej je niz wasze niunie, cyc co i rusz, a do tego rano i wieczorem ok 160ml - nieraz 130, nieraz 190 - kaszki z butli, i jeszcze obiadek do tego (zwykle caly, nieraz pol), i czasem nawet pol sloika udaje mi sie wcisnac owocow ;-) ale co z tego! jest ewidentnie najedzony, ale niespokojny i ciagle chce cyca do uspokojenia :-(

reklama
Do góry