reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Pati tak jestem ukrywana siostra Prezesa ,ktora po badaniach okazala sie byc jego corka ,hehe ,zartuje:-D:-D:-D.brat bawi sie w polityke od czasu studiow i wierzy ze da sie cos zmienic ( jest idealista),obecnie bardziej lokalnie i troche calkie nielokalnie czyli brukselkowo.

ps. lepiej- jestem jego nieslubnym dzieckiem z invitro,o ktorym dowiedzial sie niedawno hehe ,moze tak lepiej :)a terzaz pozostalo tylko telenowele w stylu brazylijskim nakrecic :-D.kto napisze scenariusz podziele sie dochodem:)

Ostatnia edycja:
reklama
Jankesowa czemu sie wczesniej nie pochwalilas,szkoda ze daleko mieszkasz ,bo my juz 3cia brygade bierzemy,ostatnia to porazka ,juz wszystko odlazi co zrobil.najgorsze ze majstrem byl kolega malza, i malz mi sie nie przyznal ale zaplacil mu wiecej niz bylo umowione ,bo malz honorowy.Mieszkanie bylo nie do odbioru ,ale gadac mojemu malzowi,kolega i juz ,umowila sie na dana kwote ,kumpel stracil pol roku i musi mu za to zaplacic a ze w trakcie wyszlo ze nie umie tego robic ( tylko dachy) to nasza strata.zla na malza jestem ale taki moj malz juz jest i tego nie zmienie.Jankesowa oj jakby nam sie taki spec jak Twoj malz przydal!!!

hej, jestem. Siedzę znowu przy biurku po 4 dniach bez pracy.
Zajechana bo w sob. jechaliśmy do Olsztyna, w niedzielę pod Olsztyn na cmentarz i z powrotem do domu. W tamtą stronę 5 h jazdy, z powrotem 4,5 no masakra. Tymek nie lubi jak jest ciemno i nic nie widzi, więc trochę się nawściekał w drodze powrotnej i wczoraj wieczorkiem jak poszliśmy na cmentarz pokazać mu światełka też się denerwował bo świata nie widział. Kurde, nie mam jak doczytać w pracy bo cały czas ktoś coś chce itp, wiecie jak to jest...
Ale powiem Wam tak: niania mi się stęskniła za Tymkiem tak, że dzisiaj go wyściskała i wycałowała i przyszła 15 minut wcześniej :-D. A w pon. napisała sms jak tam Tymuś, kurcze dobrze trafiłam powiem Wam :-).

Ducha ale Cie dlugo nie bylo,napisz jak znalazlas nianie i co to za kobieta,mloda czy jakas emerytka?
a ja sie chwale my dzis metrycznie mamy 8 miesiecy:)))

no moja też by chętnie ok 18 poszła jeszcze lulu,ale już nie dałam, bo pewnie też by dopiero zasypiała:szok:

eywa, no chodzi o to, ze moja jakos dziwnie wczesnie zaczyna marudzuc, juz po 16?? Wiec tez zeby Ja rozbudzic robie kapiel, bo potem jak juz mega marudzi to nie da Jej sie kapac... Jak idziemy spac po tej 18 to zawsze z nadzieja, ze to juz na noc [ikiedys tak bylo], a ta mala cholera budzi sie po pol, po 1h i znowu do brykania, zabawy sie zabiera! :baffled:

Ale powiem Wam tak: niania mi się stęskniła za Tymkiem tak, że dzisiaj go wyściskała i wycałowała i przyszła 15 minut wcześniej :-D. A w pon. napisała sms jak tam Tymuś, kurcze dobrze trafiłam powiem Wam :-).

no to serio dobrze trafilas! ;-)

jankesowa, a nie chcialabys zeby chociaz maz sprobowal i raz, moze dwa sobie pojechal? Wiem, ze cholernie ciezko tak ze soba zyc, kiedy jedno tu, a drugie tam, i na dluzsza mete sie chyba nie da, no a kasa to nie wszystko... Ale przynajmniej moglabys powiedziec, ze dalas mu sprobowac i moze sam by zobaczyl, ze to nie tako ;-)

U mnie pogoda beznadziejna... Siedzenie w domu nas czeka. Czy Wasze dzieci tez tak maja, ze jedna zabawka bawia sie 2 minuty i potem nastepna i nastepna i nastepna... :szok:

witam na chwile :-)
nie mam weny na pisanie bo mam stresa czy dobra decyzje w zwiazku ze zmiana domu podjelismy :baffled:
co do emigracji to ma swoje plusy dodatnie i plusy ujemne..tesknie za polska rodzina itp ale chyba juz nie umialabym wrocic...

dranissimo M juz byl dwa razy wiec wie jak tam jest : a jego ojciec tam pracuje wiec dusze to towarzystwa ma... mnie chodzi o to ze jak go puszcze to juz tak zostanie i jego ojciec jezdzi juz 15 lat jakie to zycie co ?? zadne ?? mimo ze dzieciaki mialy wszystko co chcialy nie mialy ojca a teraz tesciowa ma problemy wychowawcze jak ch** bo zaden jej nie slucha i robia co chca dlatego o nieee... napierw proba tutaj u nas sprobowac moze nic mu to nie zaszkodzi tylko juz musi prace nakrecac sobie :0 a ja mu pomoge no i znalezc kogos do pracy bo sam napewno nie da rady :)

nela no tak teraz ten pomysl wyszedl :) a co maz zrobil to wszystko stoi a lazienke mamy teraz piekna :)))

bede sprzedawac kombinezon zimoy albo ucinac stopy..... przy nim Gracjan chce koniecznie stac ... on nawet od wczoraj zaczal kroki robic... masakra

Ostatnia edycja:
my mamy piekny sufit na piekną łazienke chwilę poczekam ale chyba nie długo już :-)
dranissimo- moja sie nawet długo 1 zabawka bawi ale zależy jaką np kubkiem juz ok 20 min :-D, a teraz odkryła spódnicę i rączki to znowu chwilka bedzie :-)
nela- to jeszcze tu 100 lat dla niuni.

u nas pogoda cudo już po spacerku jesteśmy ale jeszcze popołudniu jade na cmentarz i do mamy :-)

Ducha ale Cie dlugo nie bylo,napisz jak znalazlas nianie i co to za kobieta,mloda czy jakas emerytka?
a ja sie chwale my dzis metrycznie mamy 8 miesiecy:)))

gratki z okazji miesięcznicy :)

co do niańki, mam ją z polecenia, na początku miała zaprowadzać i odbierać dziewczynkę, której pilnowała do p-kola, ale jednak nie i jak się dowiedziałam, że wolna to ją od razu hapsss, wiesz ja mieszkam obecnie w małej mieścinie i wszystko wiadomo co i jak... a poza tym to ciocia dziewczyny mojego brata :-). Młoda dziewucha, tzn. taka po trzydziestce (czyli młoda
wink2.gif
)

aaaa, no i aenye, od razu po fryzjerze dawaj zdjęcie!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ducha - super, że niania wypaliła :) Tymek fajowo wyszedł na tej fotce przy suwaczku :)
Eywa, MamusiaDorusia, Nela - zdrówka dla solenizantów :)
Aenye-ciekawe jak tam fryzurka, ja byłam w sobotę i tak średnio na jeża:nerd: się sobie podobam :wściekła/y::) hihihihihi, a na 12go umówiłam się do kosmetyczki :) byłam 3 razy w życiu i mi się podoba jak cholerka jak ktoś się mną zajmuje :) i smaruje różnymi pachnidełkami :) kiedy do jakiegoś spa na tydzień....no dobra na weekend pojadę :)
Dranisimo - moja też za długo nie pobawi się jedną zabawką , wesoło:angry:
Mitaginka- jak tam dzisiaj?
wilmek - a jaką podjeliście?
Nati - się uśmiałam z tym seksem :)
Nela - odpowiedziałaś TY mi czy nie, bo już się zamotałam...pracujesz? Młody mi tu pokazuje jakie buźki mam wstawiać:):baffled:

Do góry