A
asiunia876
Gość
ojj draniu i nela widze ze ostro sie wzielyscie za krytyke PL. Ja powiem ze trawa zawsze jest bardziej zielona u sasiadow i wszedzie dobrze gdzie nas nie ma... Wcale tak nie jest kolorowo. I ciekawa jestem ile dranissimo ty zarabiasz ze po 1,5 miesiaca kupisz auto. No chyba ze do £700 to spoko, ale mam namysli dobre rodzinne auto ok £3tys. to w 1,5mc nie zarobisz...
a u nas tata juz pojechal i nie ma kto mi sprzatac haha
pozatym jest ok.
kurde ja sie denerwuje bo jutro jade na kolejne chyba juz ostatnie badanie z rzedu w sprawie tych jajeczek (bycia dawca) a ja okresu nie dostalam niby nie doszlo do wytrysku ani razu, ale tez ani razu nie uzywalismy gumy w tym mc i jestem zla bo sie stresuje jak cholera. Juz z podpaska chodze od wczoraj bo moze wywolam, bo cos czuje ze idzie, ale nic... Juz 3dni mi sie spoznia... moze to przez ten stres zwiazany ze chrzcinami i przyjazdem taty...? Boszzzzz jak ja chce @!!
a u nas tata juz pojechal i nie ma kto mi sprzatac haha
pozatym jest ok.
kurde ja sie denerwuje bo jutro jade na kolejne chyba juz ostatnie badanie z rzedu w sprawie tych jajeczek (bycia dawca) a ja okresu nie dostalam niby nie doszlo do wytrysku ani razu, ale tez ani razu nie uzywalismy gumy w tym mc i jestem zla bo sie stresuje jak cholera. Juz z podpaska chodze od wczoraj bo moze wywolam, bo cos czuje ze idzie, ale nic... Juz 3dni mi sie spoznia... moze to przez ten stres zwiazany ze chrzcinami i przyjazdem taty...? Boszzzzz jak ja chce @!!