reklama
Jako ciekawostkę ...
Na Siemiradzkiego w czasie dni otwartych dostaje się taką oto powiastkę:
Uploaded with ImageShack.us
Na Siemiradzkiego w czasie dni otwartych dostaje się taką oto powiastkę:
Uploaded with ImageShack.us
Załączniki
a_gala
Fanka BB :)
joll doskonale cie rozumiem, nie sadzilam, ze lezenie moze byc tak niewygodne a znalezienie odpowiedniej pozycji graniczy cudem, kręgosłup też już daje o sobie znać. dobrze, że chociaż mamy to swoje forum , to można sobie jakoś miło spędzić czas u mnie w mieście jest tylko jeden szpital, wiele dziewczyn jeździ do mniejszych miejscowości oddalonych o 20, 30 km, bo niby tam lepiej itp. ja nie jestem przekonana, a poza tym nasz porodówka jest nieźle wyposażona w sprzęt medyczny i jak się dzieję z dzidziusiem coś niedobrego to i tak z tych miejscowości dowożą do nas do miasta. chyba jednak pozostanę przy miejscowym szpitalu. mam jeszcze dylemat co do lekarza prowadzącego, poki co bylam u mojej pani ginekolog, do ktorej chodze od lat, ale zastanawiam sie czy nie zmienic na bardziej polecanego lekarza, ktory dodatkowo ma dyzury w szpitalu.
...ja już po prostu wymiękam, staram się dużo spać, a właściwie to się nie staram, tylko zasypiam ze zmęczenia...ten wczorajszy spacer po szpitalu także był męczący, najgorsze są zapachy, które bombardują z każdej strony...jakaś spalina, męski pot, obiadowy melanż, typowo szpitalny zapaszek, perfumy damskie i męskie, a nawet zapach włosów, które musiały leżeć w puchowej czapie poduszki....bleeeejoll doskonale cie rozumiem, nie sadzilam, ze lezenie moze byc tak niewygodne a znalezienie odpowiedniej pozycji graniczy cudem, kręgosłup też już daje o sobie znać. dobrze, że chociaż mamy to swoje forum , to można sobie jakoś miło spędzić czas u mnie w mieście jest tylko jeden szpital, wiele dziewczyn jeździ do mniejszych miejscowości oddalonych o 20, 30 km, bo niby tam lepiej itp. ja nie jestem przekonana, a poza tym nasz porodówka jest nieźle wyposażona w sprzęt medyczny i jak się dzieję z dzidziusiem coś niedobrego to i tak z tych miejscowości dowożą do nas do miasta. chyba jednak pozostanę przy miejscowym szpitalu. mam jeszcze dylemat co do lekarza prowadzącego, poki co bylam u mojej pani ginekolog, do ktorej chodze od lat, ale zastanawiam sie czy nie zmienic na bardziej polecanego lekarza, ktory dodatkowo ma dyzury w szpitalu.
...myślę, że zmiana gina, to dobra opcja, dokładnie jak Zamierzasz... gin-połoznik ze szpitala, w którym planujesz poród
MYSZA, w samym centrum -blisko Karmelickiej, ul. SIEMIRADZKIEGO 1, wejście od Łobzowskiej
Ostatnia edycja:
niusiaagusia
mamuśiowata...
Obiadzik zrobiony wiec,jestem teraz a nie wieczorkiem...zaraz i tak pobiegne robić domowe przetwory...mniam...
No ja niestety mam do szpitala 30 km w każdą z str gdzie mogłabym urodzić...i tak się zastanawiam czy zdąże...
joll - dokładnie tak
No ja niestety mam do szpitala 30 km w każdą z str gdzie mogłabym urodzić...i tak się zastanawiam czy zdąże...
joll - dokładnie tak
..aenye
Mama grudniowa'06
dziewczynki, wkradlam sie na komputer taty na sekunde - nie moge wiec czytac, ale pochwale sie, ze betka slicznie rosnie - wczoraj bylo juz 7100 :-)
takze uparta fasolinka bardzo chce rosnac i uczynic swiat piekniejszym :-)
buziaki i napisze spokojniej za jakis (dluzszy pewnie) czas!!!
takze uparta fasolinka bardzo chce rosnac i uczynic swiat piekniejszym :-)
buziaki i napisze spokojniej za jakis (dluzszy pewnie) czas!!!
Marta1981
Rodzyneczka
Słuchaj koleżanko, jak Ci coś nie pasuje na Marcu to po co na niego zaglądasz. Regulamin ustalany był wspólnie z udzielającymi się dziewczynami i pożyczony od dziewczyn z Października 2010 i Lublina a o edycji postów jest napisane w Regulaminie forum (chyba nie czytałaś) Regulamin forum - Forum BabyBoom . Po ilości Twoich wypowiedzi na forum widzę ze jesteś bardzo dobrze obeznaną we wszystkim weteranką na BB. Odnośnie grupy zamkniętej to cenimy swoją prywatność i tam umieszczamy zdjęcia swoje i dzieci oraz piszemy o życiu osobistym, sprawach intymnych, podajemy swoje dane kontaktowe. Chciałbyś aby jakiś pedofil wiedział gdzie mieszkasz, jak wyglądasz i masturbował się na widok Twojego ślicznego golaska, którego zdjęcie umieściłaś na ogólnodostępnym wątku a nie grupie zamkniętej? Oczywiście nie mamy zamiaru nikomu zabraniać pisać na forum bo od tego jest forum, ale zasady muszą być przestrzegane.a ten REGULAMIN DLA NOWYCH wykrojony/skopiowany od marcówek to dla mnie jakaś totalna pomyłka, żeby wymagać, aby ktoś nie prosił? żeby nie spełniać próśb ciężarnych? toż to groźne może być
Tyle z mojej strony. Miłego dnia.
Słuchaj koleżanko, jak Ci coś nie pasuje na Marcu to po co na niego zaglądasz. Regulamin ustalany był wspólnie z udzielającymi się dziewczynami i pożyczony od dziewczyn z Października 2010 i Lublina a o edycji postów jest napisane w Regulaminie forum (chyba nie czytałaś) Regulamin forum - Forum BabyBoom . Po ilości Twoich wypowiedzi na forum widzę ze jesteś bardzo dobrze obeznaną we wszystkim weteranką na BB. Odnośnie grupy zamkniętej to cenimy swoją prywatność i tam umieszczamy zdjęcia swoje i dzieci oraz piszemy o życiu osobistym, sprawach intymnych, podajemy swoje dane kontaktowe. Chciałbyś aby jakiś pedofil wiedział gdzie mieszkasz, jak wyglądasz i masturbował się na widok Twojego ślicznego golaska, którego zdjęcie umieściłaś na ogólnodostępnym wątku a nie grupie zamkniętej? Oczywiście nie mamy zamiaru nikomu zabraniać pisać na forum bo od tego jest forum, ale zasady muszą być przestrzegane.
dokładnie marta ma rację. regulamin nie jest po to by nas ograniczać, ale dla naszego bezpieczeństwa, a pisać może każdy, nikt nikomu nie zabrania wolności wypowiedzi, ale porządek musi być. Po miesiącu pisania i 100 podobnych wątkach każda dostawała oczopląsu od tego natłoku i coś trzeba było z tym zrobić, a wiele z nas po prostu nie ma czasu na przekopywać całe forum by być z dziewczynami na bieżąco. Dlatego jestem za tym by było jasno, czysto i przjeżyście. Z resztą żadna dziewczyna jak dotąd na nic się nie skarżyła, a to mówi samo za siebie.
reklama
Słuchaj koleżanko, jak Ci coś nie pasuje na Marcu to po co na niego zaglądasz. Regulamin ustalany był wspólnie z udzielającymi się dziewczynami i pożyczony od dziewczyn z Października 2010 i Lublina a o edycji postów jest napisane w Regulaminie forum (chyba nie czytałaś) Regulamin forum - Forum BabyBoom . Po ilości Twoich wypowiedzi na forum widzę ze jesteś bardzo dobrze obeznaną we wszystkim weteranką na BB. Odnośnie grupy zamkniętej to cenimy swoją prywatność i tam umieszczamy zdjęcia swoje i dzieci oraz piszemy o życiu osobistym, sprawach intymnych, podajemy swoje dane kontaktowe. Chciałbyś aby jakiś pedofil wiedział gdzie mieszkasz, jak wyglądasz i masturbował się na widok Twojego ślicznego golaska, którego zdjęcie umieściłaś na ogólnodostępnym wątku a nie grupie zamkniętej? Oczywiście nie mamy zamiaru nikomu zabraniać pisać na forum bo od tego jest forum, ale zasady muszą być przestrzegane.
Marto, Koleżanko!
Dokładnie z powodu tego nieprzyjaznego regulaminu nie zaglądam do marcówek, choć było wielce prawdopodobne, że urodzę w marcu, całe szczęście, że mam termin na 1-go kwietnia.
Nie mam ambicji zostać weteranką BB. Po prostu jestem w ciąży, dwie pierwsze poroniłam (jedną 10lat temu, drugą pod koniec września, przez chwilę byłam kwietniówką 2010 na innym forum, gdzie w tym roku do tej pory nie pojawiła się druga kwietniówka 2011) i dlatego tym razem mam oczy szeroko otwarte na każdą możliwą podpowiedź, jak i ręce gotowe do służenia radą)
Nie rozumiem po co ten sarkazm. Logicznym jest chyba wzięcie pod uwagę częstotliwości wypowiedzi, jeśli chodzi o zaangażowanie, a nie ilość nazbieranych postów na przestrzeni kilku lat.
Odnośnie grupy zamkniętej, naprawdę Masz pewność, że właśnie TAM nie zaczai się jakaś obłąkana kobieta, która właśnie Twoje dziecko nie upatrzy sobie za cel?
Nie czuję potrzeby publikowania nagich fotek mojego maleństwa, a jeśli nawet coś by mnie napadło, to jakiś zbok nie zrobi mi krzywdy, bardziej obawiałabym się wariantu powyżej.
Wypowiadam swoje zdanie na ten temat, poza tym nie mam w naturze kopiowania i ulegania konwenansom.
Miłego weteranowania!
Ostatnia edycja:
Podziel się: