reklama
mitaginko niestety nie zrezygnowal calkowicie nawet teraz jak gardzielko zdrowe nie ruszy mi... a szkoda bo tak lubilam go karmic dola mam przez to i tyle przez sen gdzie tam tez nie chce....
kurczę, szkoda...
ciekawe, dlaczego...
pewnie z butli łatwiej leci...
a mi kupiła teściowa, ale ksiądz na naukach mówił, że chrzestna
no właśnie jakich naukach???
u nas nic nie było, zresztą okazało się że nawet kartki do spowiedzi były nie potrzebne nawet o nie nikt nie spytał
A
asiunia876
Gość
a to moge po starszym uzyc? tylko musze znalesc... ale swieca i tam musi byc nowa bo ta sie zlamala...
reklama
u nas ksiądz nas zaprosił 4 dni przed na 15 minut, powiedział co kiedy mamy mówić i robić i gdzie mamy siąść i tyle karteczek też nie trzeba było o spowiedzi
szatkę kupuje chrzestna a świecę chrzestny ale ja kupiłam świecę a szatkę miałam swoją jeszcze
normalnie nie nadążam za moim dzieckiem ledwie nauczył się raczkować i łazi mi już po całym pokoju, ja się odwrócę a on już gdzieś lezie ;-) przyszli znajomi z synkiem starszym o miesiąc oczy robili, że tak łaził sobie
normalnie nawet się wysikać spokojnie nie mogę, muszę przy otwartych drzwiach, żeby widzieć co robi
szatkę kupuje chrzestna a świecę chrzestny ale ja kupiłam świecę a szatkę miałam swoją jeszcze
normalnie nie nadążam za moim dzieckiem ledwie nauczył się raczkować i łazi mi już po całym pokoju, ja się odwrócę a on już gdzieś lezie ;-) przyszli znajomi z synkiem starszym o miesiąc oczy robili, że tak łaził sobie
normalnie nawet się wysikać spokojnie nie mogę, muszę przy otwartych drzwiach, żeby widzieć co robi
Podziel się: