reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
aneczka ten nebulizator kupowałaś na allegro? tez przymierzam się do zakupu bo Majusi caly czas furczy cos w nosie i nie może oddychać i non stop pobudki
mitaginka ja daje jej te zwykłe flipsy tylko one bardzo brudzą i zakleja

bosz ja wymiekam z moim dzieckiem.. jest cudny i kochany, jak do niego podejde usmiech od ucha do ucha, ale jak chwile sie pobawi (gora 5min) i mnie nie ma obok to mialczy, jakby go cos bolalo, albo jakby zmeczony byl.. jesu..

mitaginko,
no nie wierze, tyle godzin!.. moj to gora 7h RAZ W ZYCIU spal, a tak zwykle co 2h pobudki.. a dzisiejsza noc w ogole beznadziejna, bo pobudki co chwile :p

trzymajcie kciuki za moja aukcje, bardzo mi zalezy :-D

kolezanka u mnie byla, wiec choc sie ubralam jak czlowiek i mejkap strzelilam, chate ogarnelam i nawet mam obiad dwudaniowy :-D hehe pracowicie! drugi dzien na chacie smierdze, tzn w ogole nosa nie wysciubilam, nawet mi dzieci dowoza z pkola (szwagierka, thx lord), bo pogoda taka, ze leje co chwile.. zimno.. brrr!

aenye- dzisiaj pogoda nie najgorsza :-), u nas kupy gdzieś pierwsze 2 tyg były takie jak mówisz to co zjadła to w pieluszce ale juz są ok.

dziewczyny ( aenye, ducha, aknowi) widziały że Asia z kwietnia, no pędzi z zębami.
Cały dzień poza domem. mam dość.

widzialam asiunie i jej zeby i potwierdzam :-D (pytanie, ktora asiunie, hehehehehehehh)

no jak ja chcialam wyjsc po dzieci (ok 16) to lalo jak z cebra :szok: az szyby cale splywaly jakby je ktos z rury polewal.

ja wyeliminowałam kaszke bo właśnie jest paskudna kupa zielona bleee. w końcu będzie się musiała do mm przyzwyczaić chyba że to maliny bo mam kaszke malinową tzn miałam. jeszcze raz kupię jakąś inną jak to nie pomoże to eliminacja i mleko tylko cyc

reklama
Do góry