reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
wyszłam z psem, karola pierwszy raz została z mała sama. malutka spała wracam a mała nie śpi zobaczyła mnie odwróciła sie na boczek i zasnęła. jak ona to wyczuwa??

widzialam asiunie i jej zeby i potwierdzam :-D
przelotnie tylko przejzalam poprzednia strone i myslalam ze o moich zebach piszesz :-D i sie dziwie skad taki temat :-D cofam sie dalej a tam o malej Asiuni :tak::-D hihi

a ja dzis zrobilam sobie dluuuugi spacer. Ze starszym jak byl taki to spacerowalam po 4-5h bez przerwy (taki susel do spania byl:tak::tak: :tak::tak: ) i brakowalo mi ostatnio takiego dotlenienia. SKorzystalam ze P byl ze starszym w domu. Poszlam malego zwazyc (8.400) i przeszlam sie zobaczyc ile mi zajmie droga do Josha przedszkola.
15-20min spacerkiem, albo 4przystanki busem :-( kurde troche daleko. Mam jedno tu zaraz nie daleko (5min spacerkiem) ale niezbyt dobre opinie o rodzicach i dzieciach tam uczesczajacych slyszalam,... No a ze ja uwazam ''z kim przestajesz takim sie stajesz'' to bede musiala sie dla dziecka poswiecic i dreptac 2 razy dziennie w odstepie 2godzinnym w ta i spowrotem :crazy: nie ukrywam szczescia z tego powodu :baffled:

ale Tysia dzisiaj marudna...
jak M. wrócił z pracy, pojechałam sobie na zakupy do CH i jemu też dała w kość
no i przed chwilą nawet nie zasnęła przy cycu :baffled: M. się z nią męczy...
w ogóle w ciągu dnia też nie chciała zasypiać przy cycu, nic jej nie pasowało...niby zmęczona i tarła oczka, a spać za nic :angry:

reklama
mitaginka - chociaż Ty trochę wolnego miałaś - korzystaj

nati - ciekawe co Karola robiła że się Asia obudziła.. przynajmniej ją wykąpiesz :-)

padam laski na ryj.. mała inhalowana, zakroplone co trzeba, leki podane i śpi.. Przeczytam jeszcze juniorowi bajkę i pewnie padnę

Do góry