reklama
A
asiunia876
Gość
przelotnie tylko przejzalam poprzednia strone i myslalam ze o moich zebach piszesz i sie dziwie skad taki temat cofam sie dalej a tam o malej Asiuni hihiwidzialam asiunie i jej zeby i potwierdzam
a ja dzis zrobilam sobie dluuuugi spacer. Ze starszym jak byl taki to spacerowalam po 4-5h bez przerwy (taki susel do spania byl ) i brakowalo mi ostatnio takiego dotlenienia. SKorzystalam ze P byl ze starszym w domu. Poszlam malego zwazyc (8.400) i przeszlam sie zobaczyc ile mi zajmie droga do Josha przedszkola.
15-20min spacerkiem, albo 4przystanki busem :-( kurde troche daleko. Mam jedno tu zaraz nie daleko (5min spacerkiem) ale niezbyt dobre opinie o rodzicach i dzieciach tam uczesczajacych slyszalam,... No a ze ja uwazam ''z kim przestajesz takim sie stajesz'' to bede musiala sie dla dziecka poswiecic i dreptac 2 razy dziennie w odstepie 2godzinnym w ta i spowrotem nie ukrywam szczescia z tego powodu
ale Tysia dzisiaj marudna...
jak M. wrócił z pracy, pojechałam sobie na zakupy do CH i jemu też dała w kość
no i przed chwilą nawet nie zasnęła przy cycu M. się z nią męczy...
w ogóle w ciągu dnia też nie chciała zasypiać przy cycu, nic jej nie pasowało...niby zmęczona i tarła oczka, a spać za nic
jak M. wrócił z pracy, pojechałam sobie na zakupy do CH i jemu też dała w kość
no i przed chwilą nawet nie zasnęła przy cycu M. się z nią męczy...
w ogóle w ciągu dnia też nie chciała zasypiać przy cycu, nic jej nie pasowało...niby zmęczona i tarła oczka, a spać za nic
A
asiunia876
Gość
kto kupuje gromnice i sztke do chrztu?
reklama
mitaginka - chociaż Ty trochę wolnego miałaś - korzystaj
nati - ciekawe co Karola robiła że się Asia obudziła.. przynajmniej ją wykąpiesz :-)
padam laski na ryj.. mała inhalowana, zakroplone co trzeba, leki podane i śpi.. Przeczytam jeszcze juniorowi bajkę i pewnie padnę
nati - ciekawe co Karola robiła że się Asia obudziła.. przynajmniej ją wykąpiesz :-)
padam laski na ryj.. mała inhalowana, zakroplone co trzeba, leki podane i śpi.. Przeczytam jeszcze juniorowi bajkę i pewnie padnę
Podziel się: