reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

hejka jest tu jeszcze ktos.
pare dni mnie na bb nie bylo a tu juz jakies zmiany w szacie graficznej.

wlasnie obejrzalam wojewodzkiego z karpielem-bulecka,jessuu ale sie usmialam,tego mi bylo trzeba:-D:-):tak:

co do kupek to ja tez jakos bardzo sie nie przejmuje,dopoki nie sa zielone to nie panikuje,chociaz jak bywaly to pediatrzy tez kazali mi najpierw poprostu ...obserwowac.

czytalam ze zajadacie sie slodyczami.mam to samo dzis mnie naszlo na czekolade.codziennie cala paka cheerios i z przyrostem wagi narazie jest ok choc nie karmie.pewnie noszenie malej robi swoje;;-)ale mam wymowke;-)

reklama
asiunia mam to samo co Ty..jedno p-kole pod nosem a wyslalam do drugiego do ktorego z dziecmi idziemy 15-20 min sama ok 10 :-) jak musze czasami samochodem to masakra bo o 9ej nie da sie tam zaparkowac
no wlasnie dlatego myslalam o posylaniu go na 2 dni dlugie i jeden krotki, zeby tyle dreptania zaoszczedzic.
Ja auta nie mam narazie (maz zabier do pracy) i zostaja mi nogi ewentualnie autobus, tyle ze on sie w 2 strony ceni z 2funty... Nie ze nie mam 2 funtow ale jakbym tak 2 razy dziennie przez 5 dni miala jezdzic to 20 w tygodniu mnie wyjdzie a 80 w miesiacu a za tyle to auto moge miec.:sorry:

Jezuuu dziewuchy wy tak wcinacie a i tak laski jestescie. Ja jem ukradkiem a pulpet ze ryczec sie chce...

Na te chrzciny moj tata z bratem przyjezdzaja i juz widze jak mi brat gada ze gruba krowa ze mnie :zawstydzona/y:

ide lulu :-D do jutra dziubaski :-D

Morgaine- 100 lat dla Niki

witam
ja jem tylko w domu a że w domu dużo w sumie nie jestem to nie jem i nie jem słodyczy tylko tak podjadam. np teraz pije kawkę i jem 2 grzanki z masłem i metką łososiową jak mąż wstanie pewnie zjem z nim śniadanie też.
baby- super ale i nie super bo jak mała nie raczkuje albo przynajmniej wolno i to do tyłu to nie muszę mieć oczu do okoła głowy
powinnam męża obudzić ale mi się nie chce słuchać jego marudzenia i jeszcze rzuca palenie :-(

Ostatnia edycja:
dzien dobry, witam sie nieprzytomna po bardzo slabej nocy!

wiec to raczej nie od jedzenia.. no ale jeszcze dzis sie wstrzymam z kaszka..

willmek
, kiedy twoj dziec zaczal robic kupy w nocy? czy nie przypadkiem wtedy, jak zaczelas mu wprowadzac pokarmy stale? bo u nas od kilku dni regularnie sry w nocy, tzn wlasnie ok 5 rano, a dzis jeszcze o 6.30 nastepna.. a kazde przebieranie wybudza go na pol godz najmniej.. koszmar. nie mialam wstawania nocnego do karmienia to mam teraz do srania. nozesz !@#%@!!

no w ogole mam dosc tego srania mojego dziecka, do jasnej ciasnej, sra jak noworodek, oszalec mozna!!! i to bardzo duzo w tej pieluszce laduje zwykle, nie jakies pitu-pitu baczki!!!

aisunia
, nie przesadzaj. slodkie kilogramy tez mozna super ubrac i super z nimi wygladac :-)

ja sie splukalam do zera, wrecz sie zapozyczylam u taty, i znowu musze nawystawiac na allegro szmat, coby miec co wydawac, hehe :-D

milego dnia!

Poki karmilam od tyg nie karmie..... to jadlam slodkie i wszystko a waga w dol... szla i szla a teraz pewnie nagle w gore wystartuje.
a moj od kad na mm :D to spi.....i spi o 20.30 wczoraj zasnal i wstal dopiero o 2.40 butla i do 7 :-D boszz jak ja sie wysypiam teraz miodzik... i nawet w swoim kojcu moze spac widc ze jemu tez lepiej....:-p dziecko szczeliwe to i matka... moj za to kaszki nie lubi a uwielbial odrazu na wymioty mu sie ma...:eek: musze sprawdzic kleik i sinlac...:sorry::sorry:o kant dooopa z tym bb ja pisze to mi przekakuje i w polowie tekstu zaczyna pisac....??? a wracajac moj dziec tez mial etap ze sie budzil non stop w nocy jeczal krecil trwalo to grubo ponad miesiac takze powodzenia kobity ale kto nie da rady jak wy :D wiem wiem zolza jestem

Ostatnia edycja:
witam środowo:)

u nas noc oki, jedna pobudka przed 2 a potem 6,30 wiec luz. ale ja jakos krzywo spałam i kark mnie boli.. Oczko jak ta lala, zmienia kolor na ciemny fiolet :-D

Pizga u nas strasznie, starszą babcia przyprowadzi; sie zaoferowała to niech maszeruje :-) u mnie do szkoły jest 12 min spacerkiem.
Mała śpi od 9- standardowo. Kawka wypita. I jak aenye powystawiam chyba trochę ciuchów na all. Wczoraj odsprzedałam siorce spodnie, nówki sztuki, nawet raz nie założone, kupiłam już ze 3 lata temu-bo mi sie podobały ale kupiłam za duże a teraz to już są duuuuuzo za duże. Spodobała mi sie latwa kaska i sprzedam chyba wsio swoje ciążowe. Więcej ciąż nie planuje :tak:

no, to lece fobić foty póki glizda śpi.

Dzień dobry!!!

morgaine-sto lat dla Weroniczki!!!

eywa jak minęła nocka?

nati-jak mężowi wychodzi rzucanie palenia???nie wkurza Cię;-)

Buźka dla Asiuni,największej Gwiazdy tutaj!!!

U nas noc ok.Lolo zasnął zaraz jak wróciłam z aerobiku,ok.19.30 i obudził się o 4.30,popił,pogugał chyba do 5 i zasnął.Jak ja uwielbiam takie noce:tak:
Teraz tradycyjnie śpi,potem pędzimy do banku i po Marysię.Wieje dziś niesamowicie aż dech zapiera...no cóż.Jesień.I tak ją uwielbiam za te piękne kolory liści,drzew i ten zapach....
No i ciuszki na allegro wystawiam jak niektóre z Was... możecie zerknąć czasem na moją stronę:polka_82..
Teraz będę wystawiać sukienkę na roczek... Pozdro!!!

Ostatnia edycja:
jako tako mężowi wychodzi rzucanie palenia. dostał jakieś tabletki od lekarza i jako tako mu wychodzi. humor ma nawet nie najgorszy. kurde leje u nas a chciałam iśc do tesco bo mi się papier do drukarki skończył i koniecznie potrzebuje coś wydrukować :-(

witam :-)
ale odwalilam dzis numer noo..myslalam ze starszak ma dentyste na 9:15 poniewaz m pierwsza zmiana to musialam go zawiezc do pracy zeby miec samochod do pracy ma na 6 wiec pobudka dzieci itp...zawiozlam wrocilam spojrzalam na kartke od dentysty a tam czwartek (kretynka mi powiedziala ze sroda a ja nie sprawdzilam wczesniej :wściekła/y:):szok: dobrze ze sie zorientowalam to starszak zdazyl do p-kola..ale jutro powtorka z rozrywki ehhh
aenye u nas sie zaczelo jak przeszlismy z comfortu na zwykle mleko..wiec masz racje zmiana zywieniowa te nocne kupy spowodowala :tak:
asiunia moj m pracuje na zmiany to samochod tez mam tylko czasami...ja tez myslalam o tych calych dniach ale balam sie ze to troche za duzo dla niego od razu no i kolezanka-nauczycielka przekonala mnie ze jak sie nauczy ze codziennie chodzi to latwiej mu bedzie w szkole potem...
nati pamietam jak moj tato rzucal palenie to lepiej zeby nie rzucal bo zly byl strasznie :-D
jankesowa ciesze sie ze masz takie fajne nocki i zazdroszcze :-p
margola a co sie stalo z okiem bo chyba cos przegapilam :zawstydzona/y:
mamusiadorusia ja tez lubie jesien ale tylko zlota bez deszczu :-D

reklama
wilmek no wlasnie pamietam jak mowilas o tym. Poztym tez nie wiem czy on odrazu dal by rade na tak dlugo zostac tam. Poswiece sie a co :tak:

mykamy na spacerro. Piekne slonce. Cieplo w miare. 16 stopni. paaa

Do góry