reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Mitaginka może zły dzień Tysi się trafił po prostu
Nati to Ci teraz porządzi do północy;)
Aneczka mam nadzieję,że malutka pośpi
Asniunia już nie odpowiadam co kto kupuje, bo już kobity napisały;)
Baby zazdroszę, Natka dalej niemobilna;)

A ja się poczułam tak źle,że słaniałam się po ścianach, nie miałam siły Natalki podnieść, taką migrenę dostałam, że wymiotowałam, mąż z pracy się zerwał na chwilę i zawiózł mnie i Natkę do mamy jednak i zabrał po pracy, teraz już trochę lepiej, tzn dużo lepiej ,bo funkcjonuje w ogóle, ale mierzyłam sobie u mamy ciśnienie i miałam wyoskie jak na mnie i puls 110, też dziwne
A natka jak wstała po 13 to już nie spała wcale, więc myslałam,że jak ja po 7 wykąpiemy to padnie, a ona tymczasem zasnęła o 21.25:szok:doczytam tylko chwilę i spaaaaaććć, dziś daliśmy syrop na próbe przeciwbólowy, jeśli to były zęby , mam nadzieję,ze choć chwilę się prześpimy

Ale mnie cyc boli. Mala przez godzine nie mogla zasnac i mietosila mi cyca przez caly ten czas :szok::wściekła/y: Auuua!!

Babki, czy Wy tez tak macie, ze caly czas chce Wam sie jesc?? Ja pochlaniam zarcie tonami, przewaznie slodycze :crazy: I nie moge sie opanowac...

eywa, wspolczuje, mialam kilka takich nocek i wiem, co to znaczy sie nie wyspac, albo nie spac wcale! :baffled: Na szczescie wczoraj i dzis udalo mi sie przespac ciagiem jakies 2, moze 3h (!) i uwazam ze to sukces i w ogole chyba sie nawet przez ten czas wyspalam :-D

eywa współczuję migreny i życzę spokojnej nocy. Należy się Wam!
dranissimo ja tak mam :tak: jestem codzienną klientką piekarni, w której poza chlebem kupuję babkę piaskową, sernik z rosą i bułeczki cynamonowe :szok: i tak dzień w dzień :szok:

ja potrafię zjeść w godzinę całą czekoladę i też nie mogę się opanować dzisiaj nie miałam czekolady to jadłam nutelle ze słoika:szok:

Mitaginko na szczęście jest skype i mąż go codziennie widzi, co on wyprawia na podłodze w salonie , więc może tak źle nie będzie:tak:

ja tez duzo jem szczegolnie slodyczy mniam :-D
asiunia mam to samo co Ty..jedno p-kole pod nosem a wyslalam do drugiego do ktorego z dziecmi idziemy 15-20 min sama ok 10 :-) jak musze czasami samochodem to masakra bo o 9ej nie da sie tam zaparkowac

dranissimo ja tak mam :tak: jestem codzienną klientką piekarni, w której poza chlebem kupuję babkę piaskową, sernik z rosą i bułeczki cynamonowe :szok: i tak dzień w dzień :szok:

Fajnie wiedziec, ze nie jestem sama :-D No i tez sporo tego wciagasz ;-) Ja przed samym obiadem potrafie zjesc pol czekolady i pol opakowania ciastek z karmelem i czekolada! Masakra jakas. Praktycznie non stop cos miele w gebie...

Kurcze, marza mi sie jakies wakacje w cieplych krajach...:sorry:

reklama
hehe, ja tez ciagle slodycze jem, od sniadania do spania ;-) co chwile ciasteczko, batonik, ciasteczko, cukierek... echhhh
ale chudne wciaz i to najwazniejsze :-D widocznie w pokarm idzie :p

a teraz zrobilam mase krowkowo - ryzowa (jak na kuleczki baby) i bedzie to spod do ciasta, na to bita smieta i maliny ;-) albo jutro jak sie wnerwie lub nie wytrzymam (nie mam smiety i malin) to pokroje to na kostki i beda kostki ryzowe :-)

bosz, powiem wam, ze ja sie czuje totalnie GLUPIA - no z tymi kupami, po prostu w ogole nie pamietam, jak srali moi chlopcy przy wprowadzaniu pokarmow :-D i nie wiem, co poczac z tymi kupsztalami Felka.. niby 3 dziecko, a jakby pierwsze.

eywa,
moj tez juz sie raz obudzil. nie wiem, o co kaman. dalam cyca i spi dalej.. teraz sobie mysle, czy to nie jednak lek separacyjny... heheheh

nati
- ano nie wiem, moze za miesiac juz cos bedzie wiadomo! Sonia na razie 13tc :)

Do góry