reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
mitaginko, super!!! da rade na pewno - bedzie musiala :-) a Tysia sie przyzwyczai :-)
Mitaginko super, że się teściowej udało i widzisz że dla Tysiuli jesteś najważniejsza
Nati gratki ząbka
Cucu jesteś śliczna i mężowi żadne inne laski nie potrzebne
Ja dzisiaj umieram cały dzień od bólu głowy... już prawie przeszło ale jeszcze lekko mnie ćmi... młody śpi i ja chyba też zaraz pójdę, bo muszę się wyspać miłej nocki, do jutra
Nati gratki ząbka
Cucu jesteś śliczna i mężowi żadne inne laski nie potrzebne
Ja dzisiaj umieram cały dzień od bólu głowy... już prawie przeszło ale jeszcze lekko mnie ćmi... młody śpi i ja chyba też zaraz pójdę, bo muszę się wyspać miłej nocki, do jutra
ja też jakaś do du.....jakoś mnie łamie, a gorączki nie mam, kaszlu ani nic też, może przez niewyspanie? 2 nock teraz całkowicie zarwane, może osłabiony organizm czy cuś,oby półpasiec się nie pokazał
Nati tyle ma zębów,że zaraz miecho będzie w całości wcinać i gryźć sama
Mitaginka daj kawałek sernika!
Baby wyśpij się, na pewno głowa odpuści
Cucu ja niby z natury zazdrosna nie ejstem, ale czasem sama się do siebie śmieje, jak mąż "znowu" do jakiejś klientki do domu jedzie, ale tak to już jest ,ze zazwyczaj baby sobie z kompami częściej nie radzą i pomocy potrzebują, ale mówi,że jak widzą obrączkę to o żone wypytują
Nati tyle ma zębów,że zaraz miecho będzie w całości wcinać i gryźć sama
Mitaginka daj kawałek sernika!
Baby wyśpij się, na pewno głowa odpuści
Cucu ja niby z natury zazdrosna nie ejstem, ale czasem sama się do siebie śmieje, jak mąż "znowu" do jakiejś klientki do domu jedzie, ale tak to już jest ,ze zazwyczaj baby sobie z kompami częściej nie radzą i pomocy potrzebują, ale mówi,że jak widzą obrączkę to o żone wypytują
Mitaginka ciesze sie ze tesciowka dala rade :-) ja wlasnie sprawdzilam ze starszak mial 2 zeby jak mial 4,5 miesiaca a nastepny wyszedl dopiero jak 8,5 niezla przerwa :-)
Cucu napewno m podobasz sie bardziej niz "modelka"
Baby bezbolesnej nocki :-)
Cucu napewno m podobasz sie bardziej niz "modelka"
Baby bezbolesnej nocki :-)
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
Dobry wieczór!!!
akkkm-sto lat dla córeczki na jej pół roczku!!!
nati-widzisz,wsio się udało i prezent też fajny05 ząbek a u nas na 5 białe plamy
mitaginko-cóż ja czytam...teściowa się spisała,Tysia bez cyca zasnęła-nie no,żyć nie umierać;-)
cucu-zdrówka dla Was!!!
baby-nocy bez bólu!!!
U nas ciut lepiej,bo katar gęsty,ale ładnie da sobie wydmuchać i psikać do noska... Marysi kaszel też mija,choć wczoraj z wieczora znów ją dusiło
Jutro mam duuuuuużo spraw do pozałatwiania,więc nie wiem kiedy do Was zajrzęale wieczorem to już na 100%
Dobrej nocy kwietniowe mamy!!!
akkkm-sto lat dla córeczki na jej pół roczku!!!
nati-widzisz,wsio się udało i prezent też fajny05 ząbek a u nas na 5 białe plamy
mitaginko-cóż ja czytam...teściowa się spisała,Tysia bez cyca zasnęła-nie no,żyć nie umierać;-)
cucu-zdrówka dla Was!!!
baby-nocy bez bólu!!!
U nas ciut lepiej,bo katar gęsty,ale ładnie da sobie wydmuchać i psikać do noska... Marysi kaszel też mija,choć wczoraj z wieczora znów ją dusiło
Jutro mam duuuuuużo spraw do pozałatwiania,więc nie wiem kiedy do Was zajrzęale wieczorem to już na 100%
Dobrej nocy kwietniowe mamy!!!
..aenye
Mama grudniowa'06
a u nas noc lipna, nozesz. obudzil sie juz o 22 i co chwile do 23 sie przebudzal (wystarczylo smokiem umamic). ac o 23 cos rozdarl sie totalnie! az bolalo mnie wszystko, jak na niego patrzylam, tak przerazliwie krzyczal.. nie moglam go uspokoic. od razu ibum, ale to jakby nie pomoglo nic. nie wiem. budzil sie cala noc co chwile (spal ze mna juz przed polnoca), o 5 zrobil kupe.. cala marchewkowa btw.. a zebow nadal brak.
jak u was z kupami po dawaniu jedzenia? ja mam wrazenie, ze co bym nie dala, w podobnej postaci z kupskiem wylezie.. ladnie je (nati - sprawdzilam, 130ml mocno gestej kaszki wciagnal w 7min dzis), smakuje mu, widac, ze glodny i az ryczy, jak zamulam z karmieniem, albo patrzy sie, jak cos w kuchni robie, jakby liczac, ze tez cos dostanie.. a jakby nie trawi? znaczy kaszki jako tako - zoltozielone kupy z grudkami, ale niewielkie, ale obiad - to mam wrazenie, ze caly w pieluszce laduje. hmmm..
jak u was z kupami po dawaniu jedzenia? ja mam wrazenie, ze co bym nie dala, w podobnej postaci z kupskiem wylezie.. ladnie je (nati - sprawdzilam, 130ml mocno gestej kaszki wciagnal w 7min dzis), smakuje mu, widac, ze glodny i az ryczy, jak zamulam z karmieniem, albo patrzy sie, jak cos w kuchni robie, jakby liczac, ze tez cos dostanie.. a jakby nie trawi? znaczy kaszki jako tako - zoltozielone kupy z grudkami, ale niewielkie, ale obiad - to mam wrazenie, ze caly w pieluszce laduje. hmmm..
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
mitaginko-buziole dla Tysi!!!
reklama
A
asiunia876
Gość
mitaginka sto lat dla Tysi
aenye u nas kupy sie zrobily koloru - doroslego ;-) ale gestosc dziecieca
aenye u nas kupy sie zrobily koloru - doroslego ;-) ale gestosc dziecieca
Podziel się: