reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

witam :-)
u nas dzis nawet cieplo tylko pada..ja w koncu kupilam kombinezon 6-12mies 74-80cm..jest troche za duzy ale pewnie za miesiac bedzie ok :-) jeju jak te dzieci szybko rosna :szok:
jankesowa tesciowej nie zazdroszcze
cucumber zdrowka dla Gaby i Ciebie
akkm sto lat na pol roczku dla malej

reklama
właśnie mi tak mama powiedziała żebym skarpetki zakladała. pewnie jeszcze wyjdziemy to sprawdzę

edit- ciągle zapominam się pochwalić mamy 5 zębów

co do dzieci to jak przyjezdza moj siostrzeniec (4lata) wystarczy ze siedzi kolo malego albo zabawkami mu grzechota a ten w niego wpatrzony jak w boga :) i wtedy na pol godziny mam go z glowy nawet jak we wozek go wloze i pod domu z nim jezdzi to wczoraj prawie na siedzaca zasnal co mojemu dziecku sie nie zdarza :)
Mamy postep moj misiak je :) zjadl prawie pol sloiczka jarzynowej :d i kleik z owocami :0 i mnie kup mamy :) gestosc tez lepsza ale sie ciesze :)

jankesowa, bo takie starsze dziecko to najlepsza zabawka :) rusza się, gada, skacze :) zawsze coś innego i nowego, więc się tak szybko nie nudzi :) Marta też jest wpatrzona w Filipa :)
Super, że Gracjanek zaczął jeść.
dokladnie u nas tez mlody wpatrzony w starszaka i usmiech od ucha do ucha :-D
nati gratuluje zabka

ja z trudem zdążyłam na kąpiel małej, u gina standardowo kolejki :wściekła/y:naczekałam sie 1,5 h!
cytologię mi zrobił, wymazu z pochwy nie, bo skończyły mu się jakieś patyczki czy próbki, kij wie...
ale za to kupiłam babkę piaskową i sernik to po kolacji zjem :-D
Teściowa dała radę :tak:
dała Tysi słoiczek z owocami, potem M. po pracy wkroczył z butelką, ba, nawet ją uśpiła (w foteliku samochodowym!) :szok:
także debiut na 5!
ja wróciłam, mimo zmęczenia, Tysia tak się cieszyła na mój widok! może jednak trochę się stęskniła :-p

cucumber
ja też bez podkładu źle się czuję, jak bez ubrania :-D

reklama
Aaa, M dzisiaj miał spotkanie z jakąś swoją koleżanką modelką i jestem mega zazdrosna, ale zaciskam zęby i się powstrzymuje od wypytywania :p I normalnie już mnie coś zżera w środku :p Wiem, że to super zgrabna dziewczyna i w dodatku kiedyś mówił, że jest ładna. No ale warto było, żeby się z nią spotkał, bo mu to do pracy potrzebne i może mieć z tego kasę. A ja zakompleksiona mam wrażenie, że zaraz z nią będzie flirtował itp. Muszę sobie samoocenę podnieść. Będę sobie powtarzać codziennie, że jestem piękna :p:p:p

Wzięłam antybiotyk i mi niedobrze :/

mitaginka, super, że teściowa sobie poradziła :) I nawet sposób na uśpienie Tysi znalazła :) i widzisz, Tysia tęskniła, bo jesteś dla niej najważniejsza :)

nati, ale Asia już "zębata" ;)

Do góry