reklama
Moja praca jest mega niepewna – nie masz wyniku to zwolnienie.. rotacja jest olbrzymia, praca stresująca ale mi się podoba i jest ok. jak będę pracy szukać to też tylko wsprzedaży. Jak mam dobre wyniki to mogę szybciej wychodzić, są bonusy, socjal - nie narzekam
eywa nie zauważyłam, że pulpet
aneczkaaa u nas też rotacje, plany sprzedażowe, nacisk na wyniki, do tego praca z gotówką
ale nie rozmawiajmy o pracy, póki jeszcze jesteśmy na urlopach
zjadlabym coś dobrego, ale nie mam co
wszystkie bułeczki cynamonowe (mniam, mniam) już zjadłam
aneczkaaa u nas też rotacje, plany sprzedażowe, nacisk na wyniki, do tego praca z gotówką
ale nie rozmawiajmy o pracy, póki jeszcze jesteśmy na urlopach
zjadlabym coś dobrego, ale nie mam co
wszystkie bułeczki cynamonowe (mniam, mniam) już zjadłam
Eywa- dziś u mnie była koleżanka ze swoim 4,5 - misięcznym synkiem który jest większy od Milci i waży 8 kg!! jakby rodzinka miała porównanie do innych dzieci w tym wieku to by wiedzieli że Natalka jest dobrze rozwinięta i wygląda na swój wiek
Eywa ja piję czasem nawet 3 kawy dziennie właśnie z ekspresu takie mocne espresso i nie ma to wpływu na młodego, a co do spania to nigdy nam to nie przeszkadzało mamy duże łóżko wiec młody śpi przykryty swoją kołderka obok a my pod swoją przytuleni i jest git później jak się już obudzi to dostaje cyca i śpi pod naszą kołdrą ale z jednej strony a z drugiej małż więc i tak nie ma problemu a teraz przynajmniej jednego faceta mam w łóżku bo samej to by mi smutno było...
Mitaginko znam ten ból, samemu trzeba sobie radzić i kombinować, a jeszcze do tego ciśnienie, bo nacisk na sprzedaż jest...
Aneczkaa fajnie, że Cię jeszcze sprzedaż cieszy ja od zawsze w sprzedaży i chyba już mi się przejadło, wykształcenie ekonomiczne ale mam już przesyt chyba tego.... w sumie to chciałam być fryzjerką ale moja mam powiedziała, ze nie zgodzi sie, zebym do zawodówki poszła no i musiałam pójść do liceum ekonomicznego, może gdybym jej nie posłuchała to miałabym teraz sieć salonów fryzjerskich;-) heheheh dobrze, że za marzenia się nie płaci hihihi
uciekam do spania bo padnięta jestem
Edit: Eywa z tego co pamiętam to Natalka jest dużo lżejsza od Adiego więc raczej Adi to pulpet heheh ale jak zaczną raczkować i chodzić to i tak wszystko zrzucą więc nie ma co się przejmować, na otyłość są bardziej narażone dzieci butelkowe widzę po bratankach jeden był pulpet na cycu a drugi na butelce i temu po butelce zostało a ma już 12 lat a tamten chudzielec
Mitaginko znam ten ból, samemu trzeba sobie radzić i kombinować, a jeszcze do tego ciśnienie, bo nacisk na sprzedaż jest...
Aneczkaa fajnie, że Cię jeszcze sprzedaż cieszy ja od zawsze w sprzedaży i chyba już mi się przejadło, wykształcenie ekonomiczne ale mam już przesyt chyba tego.... w sumie to chciałam być fryzjerką ale moja mam powiedziała, ze nie zgodzi sie, zebym do zawodówki poszła no i musiałam pójść do liceum ekonomicznego, może gdybym jej nie posłuchała to miałabym teraz sieć salonów fryzjerskich;-) heheheh dobrze, że za marzenia się nie płaci hihihi
uciekam do spania bo padnięta jestem
Edit: Eywa z tego co pamiętam to Natalka jest dużo lżejsza od Adiego więc raczej Adi to pulpet heheh ale jak zaczną raczkować i chodzić to i tak wszystko zrzucą więc nie ma co się przejmować, na otyłość są bardziej narażone dzieci butelkowe widzę po bratankach jeden był pulpet na cycu a drugi na butelce i temu po butelce zostało a ma już 12 lat a tamten chudzielec
Ostatnia edycja:
reklama
oby im przeszło, bo będą mi dziecko w kompleksy wpędzać oni ogolnie nie mogli przeżyć,że ona taaaaaka duża się urodziła,że 4 kg to powinno ważyć 2-3 miesięczne dziecko... no ale mąż to wcześniak,wiec może i tyle ważył, ale oni nie rozumieją ,że to on był mały
Podziel się: