reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Mitaginka – z tego co pamiętam to Ty liderem w banku jesteś tak?? a w jakich godzinach jest placówka czynna??? bo dojechać do innego miasta też musisz no nie??

reklama
cieszę cieszę:) tylko rozważam czy chce szukać w zawodzie czy nie:-Dale to inna bajka!

jak dawałyście radę spać z dzieckiem kilka miesięcy? mała śpi u nas od tygodnia i jakoś mi brakuje męża w tym wszystkim, ogólnej swobody,żeby się przytulić kiedy ma się ochotę i jak się ma ochotę itp:p

aneczkaaa w innych oddziałach też jest lider i 2 doradców, więc jak ktoś by mi pożyczył pracownika, to sam musiałaby pracować za niego ;-) jedynym oddziałem lepiej wyposażonym jest odział w CH, z racji tego, że pracują też w weekendy...czasem da się coś wykombinować, ale generalnie jest średnio...no cóż, zobaczymy...

Mitaginka – z tego co pamiętam to Ty liderem w banku jesteś tak?? a w jakich godzinach jest placówka czynna??? bo dojechać do innego miasta też musisz no nie??

9:00-17:00 lub 9:00-18:00 (jeszcze nie wiem, który oddział dostanę), ale w pracy jesteś od 8:30 bo musisz się przygotować (zasilić w gotówkę itd), a po zamknięciu oddziału musisz się rozliczyć itd., więc kolejne pół godziny

a co do miasta...ostatnio okazało się, że będe miała oddział jednak w Kato :tak:

eywa ja nie spałam z Tysią, no może na samym początku zdarzyło się, że przez jakąs chwilę była z nami, ale na krótko

Eywa – ja totalnie odeszłam od zawodu i jestem zadowolona! Lubię mieć wpływ na pensję i w sprzedaży dobrze się czuję – dobrze pracuję to lepiej zarabiam. Dobrze będzie!!! Ja bym baaaaardzo chciała być z misią co najmniej do roku ale nie ma szansy – cała pensja małża a czasami jeszcze za mało idzie na opłaty..

mitaginka – szkoda że nie ma 1 człowieka do przerzucania.. mogliby pomyśleć albo sami zaproponujcie na zastępstwo chociaż jakiegoś praktykanta czy stażystę..

smaku mi kawą narobiłyście i lecę zalać inkę waniliową

To dobrze że oddział chociaż u Ciebie.... praca ciekawa jak mniemam ale godziny nieciekawe. Rano będziesz mogła Tyśkę naprzytulać przynajmniej. Ja się boję zimy – wychodzę z pracy i ciemno.. a pracuję w godzinach 7:30 – 15:30 i godzinkę wcześniej spróbuję wychodzić choć u mnie to niemile widziane..

Mitaginka pisałaś ,że Natka duża,ale pod jakim względem? że pulpecik czy długa czy co? bo tak wszytskie piszecie, a dla mnie normalna,heh jak się ma skarba na codzień, i tak się zastanawiam pod jakim względem wg was duża;)

Kiedyś starałam się o pracę w banku jednak blokowało mnie wykształcenie – musi być u mnie ekonomiczne.. myślałam może o jakiś studiach dodatkowych ale na myślach się skończyło

reklama
Do góry