reklama
cieszę cieszę tylko rozważam czy chce szukać w zawodzie czy nieale to inna bajka!
jak dawałyście radę spać z dzieckiem kilka miesięcy? mała śpi u nas od tygodnia i jakoś mi brakuje męża w tym wszystkim, ogólnej swobody,żeby się przytulić kiedy ma się ochotę i jak się ma ochotę itp
jak dawałyście radę spać z dzieckiem kilka miesięcy? mała śpi u nas od tygodnia i jakoś mi brakuje męża w tym wszystkim, ogólnej swobody,żeby się przytulić kiedy ma się ochotę i jak się ma ochotę itp
aneczkaaa w innych oddziałach też jest lider i 2 doradców, więc jak ktoś by mi pożyczył pracownika, to sam musiałaby pracować za niego ;-) jedynym oddziałem lepiej wyposażonym jest odział w CH, z racji tego, że pracują też w weekendy...czasem da się coś wykombinować, ale generalnie jest średnio...no cóż, zobaczymy...
Mitaginka – z tego co pamiętam to Ty liderem w banku jesteś tak?? a w jakich godzinach jest placówka czynna??? bo dojechać do innego miasta też musisz no nie??
9:00-17:00 lub 9:00-18:00 (jeszcze nie wiem, który oddział dostanę), ale w pracy jesteś od 8:30 bo musisz się przygotować (zasilić w gotówkę itd), a po zamknięciu oddziału musisz się rozliczyć itd., więc kolejne pół godziny
a co do miasta...ostatnio okazało się, że będe miała oddział jednak w Kato
eywa ja nie spałam z Tysią, no może na samym początku zdarzyło się, że przez jakąs chwilę była z nami, ale na krótko
Eywa – ja totalnie odeszłam od zawodu i jestem zadowolona! Lubię mieć wpływ na pensję i w sprzedaży dobrze się czuję – dobrze pracuję to lepiej zarabiam. Dobrze będzie!!! Ja bym baaaaardzo chciała być z misią co najmniej do roku ale nie ma szansy – cała pensja małża a czasami jeszcze za mało idzie na opłaty..
mitaginka – szkoda że nie ma 1 człowieka do przerzucania.. mogliby pomyśleć albo sami zaproponujcie na zastępstwo chociaż jakiegoś praktykanta czy stażystę..
smaku mi kawą narobiłyście i lecę zalać inkę waniliową
mitaginka – szkoda że nie ma 1 człowieka do przerzucania.. mogliby pomyśleć albo sami zaproponujcie na zastępstwo chociaż jakiegoś praktykanta czy stażystę..
smaku mi kawą narobiłyście i lecę zalać inkę waniliową
To dobrze że oddział chociaż u Ciebie.... praca ciekawa jak mniemam ale godziny nieciekawe. Rano będziesz mogła Tyśkę naprzytulać przynajmniej. Ja się boję zimy – wychodzę z pracy i ciemno.. a pracuję w godzinach 7:30 – 15:30 i godzinkę wcześniej spróbuję wychodzić choć u mnie to niemile widziane..
Mitaginka pisałaś ,że Natka duża,ale pod jakim względem? że pulpecik czy długa czy co? bo tak wszytskie piszecie, a dla mnie normalna,heh jak się ma skarba na codzień, i tak się zastanawiam pod jakim względem wg was duża
reklama
Podziel się: