reklama
U
użytkownik 838
Gość
No to zapytam tak, znacie moze jakies dobre cos na opryszczke?? Do brania w trakcie karmienia.... :/
U
użytkownik 838
Gość
Kuzwa, ze tez mi sie zawsze musi cos przyplatac! :/
Najgorsze, ze jutro ide do pracy i nie bede miala kiedy skoczyc do tej apteki, bo rano Mala i siebie musze wyszykowac, a wieczorem w te pedy Mala uspac...! Chyba, ze M poprosze, tylko ze my ciche dni teraz mamy... :O
Nie chcialabym Malej zarazic... chociaz nie wiem czy juz nie zarazilam, bo obcalowywalam Ja....
Najgorsze, ze jutro ide do pracy i nie bede miala kiedy skoczyc do tej apteki, bo rano Mala i siebie musze wyszykowac, a wieczorem w te pedy Mala uspac...! Chyba, ze M poprosze, tylko ze my ciche dni teraz mamy... :O
Nie chcialabym Malej zarazic... chociaz nie wiem czy juz nie zarazilam, bo obcalowywalam Ja....
dranissimo a zoviraxu nie mozna? ja czasami tez mam "zimno" i jak starszak byl maly napewno tez mialam i nigdy sie nei zarazil wiec moze mala tez nie zlapie... a z bezpiecznych sposobow na opryszczke to chyba pasta do zebow
U
użytkownik 838
Gość
pasta do zebow - dobre, ale akurat jutro do tyr ide i chyba nie wypada. W domu to bym wyprobowala, a tak... ;-) A zoviraxu nie wolno :/
eywa, dawaj znaka co to bylo? :-)
eywa, dawaj znaka co to bylo? :-)
reklama
Podziel się: