reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Baby,więc chyba bląd,że mała miedzy nami:p no ale nie mam łóżka przy ścianie z żadnej strony, kiedyś spała różnie, raz z jednej, raz z drugiej,ale osttanio w ciągu jednej nocy 2 razy się sturlała;)

reklama
Baby – wykształcenie ekonomiczne to kombinuj z otwarciem sieci salonów fryzjerskich
:-)

ja wiem że sprzedaż nie jest na lata tylko na krótki czas ale jest inaczej płatne niż siedziałam w biurze projektowym świątki, piątki i niedziele za 1800 a za nadgodziny mogłam wybrać wolne.. czasami też mam brak wyniku i dołuję się ale walczę! Za jakiś czas pomarzę pewnie o ciepłej posadzie za mniejszą kasę ale w spokoju.. starzeję się

eywa - Milcia też śpi między nami - jak małżon się przewraca na drugi bok to instynktownie otwieram oczy i patrzę czy dziecka z łokcia nie potraktuje.. on nie czuje tak małej :-)

Widze, ze wrze na forum ;-)

Dziewczyny, robi mi sie opryszczka na ustach - chyba mnie dzis przewialo! Czy to grozne przy dzieciaku???? Zanim mi wyszla calowalam Ja, mma nadzieje, ze nic na Nia nie przejdzie!!

JA JESZCZE nie śpię a raczej my bo się ktoś mi tu śmieje obudziła się 2 godz temu :-(

eywa- ja śpię z mężem i córką. zazwyczaj to jest tak że wieczór nasz, małej łóżeczko i biorę przy 1 pobudce ok 23, tylko coraz bardziej nie wygodnie. mam już materac pod łóżkiem muszę wykombinować coś żeby byl równo z łóżkiem i będziemy mieć wielkie łoże

edit- i nigdy po środku zawsze od brzegu- w nocy raz spadła dlatego mam materac. po środku mąż by zgniótł a ja czuwam wtedy raz próbowalam nie ma sensu

Ostatnia edycja:
ojej ale sie tu dzieje :-)
mlody nie spi z nami wiec sie nie wypowiem ;-) jest tak przyzwyczajony do lozeczka ze chyba by nie chcial :-D podobnie bylo ze starszakiem...a potem zaczal do nas przychodzic jak mial ok 2 lat i trudno mu bylo wyperswadowac :-D teraz tez jak m ma nocki to pyta "mamo moge z Toba?" :-D

reklama
przypomnialo mi sie co mialam napisac :-p
aneczka pisalas o tych pierozkach z serem i szpinakiem i napisalas miodzio..a ja sobie polaczylam to w jedno i az sie wystraszylam tym szpinakiem z miodem i serem :-D

Do góry