hej babencje :-)
my wczoraj korzystalismy z pogody i pojechalismy do zoo :-) chlopaki mieli frajde i w ogole wszyscy byliby zadowoleni, gdybysmy sie z D nie poklocili przed wyjsciem. do dzis atmosfera do kompletu z kupami w pieluszce ;-)
Felek dalej ma biegunke jakas, nie wiem sama, co mu jest. niby ma sransko, bo w nocy sie budzi z placzem, widac, ze go brzuch boli, jest nieprzytomny, a ryczy wnieboglosy. cisnie, mimo, ze juz zrobil - ma jakies parcie na zwieracz wtedy. bidulek moj. i tak od piatku ze 2-3 razy w nocy. a w dzien zupelnie normalnie, nie robi wiecej/czesciej niz zwykle, a wczoraj w zoo, caly dzien prawie, nie zrobil ani jednej kupy! i nie byl wcale rozdrazniony czy placzliwy! w chuscie siedzial i zadowolony byl jak bak.
a same kupy niezbyt ladne, zielonkawe, ale tez nie powiedzialabym, ze jakies bardzo dziwne.. chcialabym mu pomoc, nie wiem, ja chyba dalabym mu to samo, co Maks bierze, zeby zobaczyc, czy dziala. kupa poszla juz rano na posiew, ale chce mu pomoc juz dzis, nie czekac znowu kilka dni na wynik!
ja jak
Petinka, z kazdym dzieckiem jestem glupsza... ;-) dotychczas chlopcy nie mieli takich akcji, nie w takim wieku.. Maksiu raz mial rotawirusa (wtedy, co i Fiol tez, stad wiem), ale on wymiotowal dalej niz widzial, chlustalo z niego doslownie mlekiem, butla, wszystkim. mial 3 miesiace. ale pil z cycka ladnie, wiec uniknelismy odwodnienia i po dwoch-trzech dniach byl zdrow jak ryba.
czekam na sanepid (no w koncu dla nich chate wylizalam hehe
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
) i nie moge sie do lekarza dodzwonic, a nie wiem, czy ufac tej babce z przychodni!
i jeszcze ta e.coli mnie martwi.. ze niby mam znowu powtorzyc badanie, i to nie do worka, tylko 'srodkowy strumien do kubeczka lapac, a najpierw odkazic wszystko'.. trojmiastki wiedza, jak dlugo probowalam cos zlapac - tylko woreczek mnie uratowal - 3h czekalam i nic! nic nie poszlo! ile mam go golego trzymac! i nie wiem, czy juz mu nie dac tego leku po prostu znow.. moze da sie dac taki lek, co na biegunke pomoze i zwalczy e coli przy okazji? ;-) dzizas.
glupia jestem i nic nie wiem..
Morgaine, krzeselko takie:
FISHER PRICE KRZESEŁKO DO KARMIENIA RAINFOREST (1853300148) - Aukcje internetowe Allegro
mniej wypasione (bez zabawek):
FISHER PRICE KRZESEŁKO DO KARMIENIA NAKŁADKA R4742 (1834432429) - Aukcje internetowe Allegro
to krzeselko jest tez fajne do zabawy - jak mlody sie znudzi mata, lataniem po podlodze, bujakiem - to moznaby go tam wsadzic, musze z garazu przytargac znowu :-)
jest super, bo jest male, przyczepia sie do krzesla i wszedzie go schowasz, jak goscie przyjda.. ja mam teraz superfajnego boona, designerski i w ogole sliczny, a zawadza mi i kazdy go przesuwa z kata w kat.