reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
no właśnie, tak walczyłam o tego cycka, pomyśleć,że kiedyś było jej wsio ryba co dostaje do jedzenia;)nie spodziewałam się,ze w drugą stronę będzie tak ciężko;)

aaa miejsce w naszym malutkim mieszkanku nam sie kończy, wszędzie leżaczki, bujaczki, maty itp a tu jeszcze krzesło do karmienia trzeba kupić, gdzie ja je postawie???

Mitaginko młody jak jest bardzo głodny to nie chwyci nic poza cycem, a w bujaczku drze się jak opętany, jak pierwszy głód zaspokoi to dopiero można dać coś innego :tak: więc to pewnie od dziecka zależy

u nas nie cyc ale jest podobnie z mlekiem..jak jest baaardzo glodny to nie zje obiadku tylko musi byc mleko...
kiedys wypijal troche herbatki a od kilku dni daje w niekapku i wypija duuuzo, trzyma sobie sam jak juz jest mniej to cos podkladam zeby lecialo i jest mega szczesliwy :-)
baby napewno sie nie zapakujesz :-p a czas pewnie szybko zleci jak zaczniesz sie przygotowywac do podrozy...jak nie dasz rady wszystkiego zabrac to moze pomysl o wyslaniu "mniej potrzebnych" rzeczy ?

heloł

baby jedna rada z doświadczenia emigracyjnego. nie bierz tego co tam można tanio kupić... w walizke do samolotu ciężko się zmieścić a tam można się zaopatrzyć tanio dosłownie we wszystko od kosmetyków i perfum poprzez reczniki, posciele, po ciuchy dla dziecka....

ja bym nic nie brała:-D chociaż wiem wiem, wyjechać i zacząć od wydawania to raczej niemożliwe...
baby a co robicie z mieszkaniem w Krk? wynajmujecie?

j amusze przeczytac książkę o zasypianiu pod kątem starszaka. chociaż zasypia w 10 powiedzmy `15 minut to mimo wszystko sam nie zasnie i przytuptuje w nocy do nas... Niko od czasu jak zaczelo sie pkole tez przytuptuje (a wczesniej do rana us iebie i zasypial sam! iwec tez sie pokiełbasiło)
tylko Nika zasypia sama o 19 i spi do rana u siebie w lozeczku. budzi sie i jeszcze z pol godz gaworzy w lozeczku... tylko jak spała do 5 rano, potem butla i jeszcze pare godzin, tak teraz butla nawet o 2 czy 1 w nocy i pobudka o 6!! chlopakow mi budzi bo oni do 8 spia!

takze musze ustawic moich chlopakow...

hej :-)

mi minal dzien pod znakiem kaca... ehh...

baby ja bym spakowala tylko najpotrzebniejsze a z reszta tak jak wilmek mowi - wyslac. Teraz jest tyle tych firm u nas co wysylaja od dzrzwi do drzwi za smieszne pieniadze, ze bez sensu jest placic za nadbagaz! No a reszte kupic na miejscu.
Oby Ci szybko zlecialo i wszystkiego NAJ NAJ w waszej nowej i lepszej drodze zycia :-D

eywa to nie kupuj normalnego krzesla do karmienia, na fb aenye i ja wkleilysmy linki malych wszedzie pasujacych krzeselek. Ja mam takie mimo ze mam dom i jestem mega zadowolona :-)

edit: asiunia Twój halołinowy suwaczek odlicza mój...powrot do pracy :confused:
asiunia great że impresska udana;-) ehh kac po tak dlugim okresie abstynencji jest super:-D fajne uczucie nie?

poproszę też o tego linka tutaj bo ja na fb nie wchodze...chodzi m8i o te male krzeselka...

nati zdrówka, o jeny co Ty tam masz w tym domu... u mnie tez szpital:( kaszel, katar...

baby o tak powodzenia!! bedzie super:) pewnie raz ciężej raz lżej, jak to w życiu, ale jak czytam o Twojej wyprawie to sie sentymentalna robie;-) przypomina mi się nasz wyjazd...

milego dnia bebetki

reklama
Mitaginka,Baby,Eywa, Jankesowa :-)- moja mała jak jest głodna to tylko cyc jak zmęczona bo dlugo nie spała a wiem że głodna ale nie bardzo głodna to też cyc. Często tez pierwszych kilka łyżeczek wciskam na siłe aż płacze i wtedy nagle załapuje i zjada cały duży 190g słoik

w pakowaniu nie pomoge bo się z tego kraju nie chcę ruszać chyba ze na wakacje ale nawet wakacje jak juz całą Polskę zwiedzę :-)
u nas noc taka sobie tzn obudziła sie o 0.30 o 1.30 ja przenioslam ale o 2 już znowu wylądowała u nas i o 5 się obudziła się. więc znowu większość nocy z nami.

Do góry