A
asiunia876
Gość
no wiec doktorek stwierdzil ze to jelitowka, a zbieg okolicznosci spowodowal reakcje po szczepionce, bo ta sama dostal wczesniej i nic mu nie bylo.asiunia jak po wizycie?
Mam dawac mu wode i !SOKI! i odstawic mleko na 2 dni. Normalnie myslalam ze sie przeslyszalam, ale w sumie ma racje, w tej kupie to tylko skwasniale mleko w kawalkach w wodzi wychodzi i odkad pamietam mama mowila ze mleka sie na rozwolnienie nie pije... No nic ja nie mam sumienia go na samej wodzie trzymac, sokow jeszcze nie podalam. Moze chociaz z 1 lyz mleka moge do wody dodac zeby chociaz smak mialo?
no to masz zloto w domu. MOj jak dzieciaki czasami ubierze to ma taka zjebke ze koniec. Tlumacze mu ze ma ich ubierac tak jakby sam mial sie ubrac, ale co tam on gluchy albo jest daltonistanawet ubiera normalnie a nie jak niektórzy tatusiowie (bluzka kwiatki, spodenki paski i skarpetki w kropki), no i karmi obiadkiem, że Mała zjada wszystko
![]()
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
kochanie sa rozne romiary spiworkow, kup poprostu wiekszy :-)eywa ja polecam do spania spiworki,tylko moja ksiezniczka jest dluga i bede musiala poszukac gdzies takiego dlugiego kolderkowego na zamek
btw o co chodzi z ta TV bo jakos nie w temacie jestem?