reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

asiunia jak po wizycie?
no wiec doktorek stwierdzil ze to jelitowka, a zbieg okolicznosci spowodowal reakcje po szczepionce, bo ta sama dostal wczesniej i nic mu nie bylo.
Mam dawac mu wode i !SOKI! i odstawic mleko na 2 dni. Normalnie myslalam ze sie przeslyszalam, ale w sumie ma racje, w tej kupie to tylko skwasniale mleko w kawalkach w wodzi wychodzi i odkad pamietam mama mowila ze mleka sie na rozwolnienie nie pije... No nic ja nie mam sumienia go na samej wodzie trzymac, sokow jeszcze nie podalam. Moze chociaz z 1 lyz mleka moge do wody dodac zeby chociaz smak mialo?

nawet ubiera normalnie a nie jak niektórzy tatusiowie (bluzka kwiatki, spodenki paski i skarpetki w kropki :p ), no i karmi obiadkiem, że Mała zjada wszystko :)
no to masz zloto w domu. MOj jak dzieciaki czasami ubierze to ma taka zjebke ze koniec. Tlumacze mu ze ma ich ubierac tak jakby sam mial sie ubrac, ale co tam on gluchy albo jest daltonista :-D no i z tym jedzeniem tez! Kaze mu dac obiadek czy sniadanie lyzeczka to siedzi nad nim pol godz i po pol godz twierdzi ze mu nie smakowalo bo nic nie jadl... Nosz rece opadaja... Nie wydaje mi sie zeby byl takim kaleka przy Joshu, jakos lepiej mu to szlo, a teraz tak jakby wogole sie nie staral... :-(

eywa ja polecam do spania spiworki,tylko moja ksiezniczka jest dluga i bede musiala poszukac gdzies takiego dlugiego kolderkowego na zamek
kochanie sa rozne romiary spiworkow, kup poprostu wiekszy :-)
btw o co chodzi z ta TV bo jakos nie w temacie jestem?

reklama
ząbków nie widać
ayene zawiesiłam wszystko do jutro,do tego lekarza, jak jakieś deski ratunku się chwyciliśmy, jak to zawiedzie to uwierz,że w środę zrobie wszystkie badania jakie jestem w stanie, ciągle się chwytam tej alergii , zobaczymy jak zinterpretuje wynik, z drugiej strony..w dzień to takie złote dziecko...

P1020438.jpgsłoneczko moje:)

Asiunia gdzie moge kupic dluzszy?????? ja wiekszosc mialam albo "one size" ,w smyku widzialam tylko do 6miesiecy (ale dzis taki wlasnie sprzedalam bo ona mi sie nie miescila w niego),a z absorby 0-9 ale juz nie ma w nim luzu:( znasz dokladnie nazwe sklepu,firme ktory ma takie naprawde dlugie?

p.s aha jedyne naprawde dlugie widzialam w ikeii ale i mnie i malzowi totalnie nie podobaly sie wzor.mloda miala z kilka -kilkanascie tych spiworkow-pizamek ( jeden kolderkowy,reszta polarowa i kilka cieniutkich)i byly sliczne ,te z ikeii mnie nie powalaja totalnie

Ostatnia edycja:
Eywa musze doczytac co dolega dokladnie twoje Natalce.moja zwraca pokarm i tez to zwalaja na alergie.my pojdziemy do innego lekarza potwierdzic diagnoze ,narazie wprowadzilam jej przepisane mleko i zobaczymy...

moja Natalka budzi się od 2,5 miesięcy co 15min z płaczem przez calutką noc, jeszcze jakiś czas temu zdarzały się półgodzinne przerwy, teraz już nie, ot co, tylko tyle i aż tyle

eywa to mamy taka sama diagnoze ale inne dolegliwosci bo moja sie nie budzi tylko ulewa,czasem przy jedzeniu steka ,sprawia wrazenie jakby ja cos w brzuszku uwieralo...zycze Ci spokojniejszej nocy dzisiaj i szukaj dobrego lekarza bo obie sie meczycie w takiej sytuacji

Nela my właśnie ten problem mamy,że nie mamy żadnej diagnozy! odsyłają nas lekarze i olewają, wysyłają do neurologa, ale już byłam i nic nie stwierdził, sama zrobiłam wymaz z hemoglobiny i znajomej lekarz po tych wynikach stwierdził ,że to może być alergia silna bądź pasożyt,ale raczej alergia, ale nasz pediatra twierdzi,że nic z nich nie wynika i to problem neurologiczny=spadaj babo, chciałaś dziecko to masz,ale nie miała żadnych badań oprócz krwi i moczu, ciągle nas olewali, teraz już dzieki ayene :)*) wiem co na własną rękę robić,jeśli jutro ta niby taka dobra lekarka też nie pomoże

Mitaginka moja ma teraz rozmiar 82 ale w ten ze smyka zrobil sie za maly zanim moglam Misie w niego wpakowac ( bo byl z tych kolderkowych ,a wczesniej bylo cieplo ).dawno w smyku nie bylam ,musze zobaczyc.najbardziej lubilam te polarkowe i na zamek ale niestety a moze stety:-) malej w nich juz ciasno

reklama
Do góry