reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

morgaine dokładnie wracam 31 października, dziś jak o tym myślałam to znów złapałam doła...

lenka fajnie, że jak bylaś w pracy to tatuś został z Oliwką :tak:

eywa AŻ tak wybredna nie jestem :-D, po prostu taki humor wisielczy miałam, to i nic mi nie pasowało, a poza tym czasu też za dużo nie miałam na dokładne oglądanie i wybieranie ;-)

reklama
ayene moja tak miała jak jej pierwszy raz sama ugotowałam, po słoiczkowej luzik, lekarka mówiła,że to może być reakcja na chemie w niej, albo po prostu organizm może tak zareagować, gorzej jkaby kilkakrotnie się to zdarzyło, u nas było tak,że kupa wyglądała jak przełożona z miseczki marchewka, ta sama konsystencja, zapach, no ale tylko raz się zdarzyło

kurcze rozglądam się na allegro za czymś w czym by niunia mogła spać, coraz zimniej w domu, u nas parter to ciągnie od piwnicy
a grzać pewnie zaczną w październiku, odłożyłam jakieś pajace, bo w sumie nie lubie,ale chyba by na teraz były dobre, bo nie wyrosła z nich, no ale muszę też kupić

edit pisząc tego posta Natalcia z takim płaczem się obudziła jak jeszcze nigdy w życiu:( niczym nie mogłam jej uspokoić,dopiero przysnęła ale coś czuje,że będzie bardzo źle, a ja siedzę i ryczeć mi się chce, a może ją boli? ostatnio ciągle te pobbudki z płaczem,ale nie aż takim

dziewczyny przepraszam ale co chwile mi siec pada

morgaine ktos zagadal moja szwagierke,ze fajny mam wozek i tak sie potoczylo.pozniej ta sasiadka przyprowadzila swoja kuzynkle w ciazy i obie kupowaly.dawalam im po niskich cenach bo teraz porownuje na allegro.2ch sprzedanych rzeczy zaluje moglam zostawic na pamiatke( 1wszego ubrana z 1wszych swiat:() ale duzo bylo w ogole nie noszonych 90 z metkami.srednio sprzedalam rzecz za 7 zl.pewnie jakbym sie znala na allegro to bym to drozej obchnela; te ciuszki z cartersa i absorby ,ale co tam ,mam teraz 3800 zl extra.a wydalam ostatnio na kurs hiszpanskiego i troche dupereli to akurat mi sie zwroci.

co zaczynam nadrabiac to mi sie rozlacza z siecia ,no cholerrrra!!!

eywa ja polecam do spania spiworki,tylko moja ksiezniczka jest dluga i bede musiala poszukac gdzies takiego dlugiego kolderkowego na zamek

Mitaginka gratulacje ze Tysia robi takie postepy!Pojdziesz do pracy i moment mala przywyknie do nowej sytuacji.

Nota bene twoja tescioa zostaje Ci w koncu z Tysia czy nie ,bo czytam na szybko,miedzy rozlaczeniem sie z siecia i znow podlaczam i juz nie wiem .widze ze ta tesciowa cos niezdecydowana jest???

Aenye hehehee ,te moje bledy oczywiscie ze 380 chcialabym zeby to bylo 3800!!!:-D:-D:-D

ale dziewczyny zapowiedzialy ze jeszcze wroca i sytuacja byla smieszna ,bo z 3 ma rzeczami przekonywaly mnie ze juz malej nie wcisne i wyrywaly mi z rak:))))najchetniej teraz ja bym ten komplecik z 1wszych swiat odebrala,ale chyba tak sie nie da:)

niezle 4 tys.to by sie nam przydalo:))):-):-D;-)

Ostatnia edycja:
nela no, sama nie wiem już czego teściowa chce i o co jej chodzi...jak się jednoznacznie nie określi do końca tygodnia (i nie zacznie przychodzić, poznawać rytm dnia Tysi, "uczyć się jej") to szukam niani i mam to gdzieś!

reklama
Mitaginka wlasnie, daj jej jakis czas do okreslenie sie na 100%! jak czytam te posty to wychodzi ze tesciowa raz chce a i innego dnia wyglada jakby wam miala jakis numer wykrecic:)

Do góry