reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

ducha jestes genialna!!! :-D ja kompletnie zapomnialam ze mam krzeselko do karmienia starszaka i ladnie sie rozklada nawet na plasko..a mlody je w bujaczku i bujaczek juz jest w marchewkowe plamki :-D
mamo zimno sie robi i pajaki mi wlaza do domu bleee nienawidze pajakow :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka kto tu skok na bank planuje ,chetnie dolacze:):wink::wink::wink::wink::wink::wink:

MARMA i PETINKA 100 lat dla waszych pociech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My przegapilismy pol roczku naszej malej ,ale jak sie podejmuje 1wszego wrzesnia decyzje o chrzcie ze bedzie 6stego to mam jakies usparwiedliwienie,wszyscy zapomnieli:(

Marma
jak masz sama sobie cos robic na glowie to radze wczesniej,mnie podkusilo leciutko podciac malza przed samym wyjsciem do kosciola.wymyl glowe ,nie przygladalam mu sie dokladnie teraz bezdzie zarabista pamiatka w fryzurze a la lata 60siate,on mi tego do konca zycia nie wybaczy:)

morgaine rozwaliłaś mnie tekstem
ale ja dzika, z miasta...i na wakacje jjak do babci jezdzilam to kuzyni sie bili o to a ja uciekalam bo mnie tym straszyl
:-D
wszystkiego najlepszego dużo zdrówka dla pięciomiesięczniów :-)
ducha ja juz zaczełam przegladac allegro za krzesełkiem i ceny tych firmowych są rozwalające

mitaginka a wlasnie ze nie temu:-p sprzedajna nie jestem:-D ale nigdy nie wiesz kto Ci sie w zyciu przyda:-D w koncu w banku pracujesz nie?:) moze przekret jakis zrobimy co?:-D

dobra dobra zartuje, jeszcze przez tego posta nie bedizesz miala gdzie wracac...ani ja...bo pojdziemy do jednej celi:-D wazne ze jak wyjdziemy bedizemyt mialy kasiory a kasiory:-D

Kochana, przekręt zrobię sama, ale na pocztówkę z Karaibów możesz liczyć :-D

a w tych krzesełkach do karmienia to już tak normalnie się siedzi? jak Tysia jeszcze nie siedzi to chyba jeszcze nie czas, co?
a bujaczek też mam w marchewce :tak:

w ogóle to była u mnie fryzjerka, a tu żadna nawet nie napisze, że chce foty czy coś :wściekła/y::-D:-D:-D:-D

a w tych krzesełkach do karmienia to już tak normalnie się siedzi? jak Tysia jeszcze nie siedzi to chyba jeszcze nie czas, co?
a bujaczek też mam w marchewce :tak:

w ogóle to była u mnie fryzjerka, a tu żadna nawet nie napisze, że chce foty czy coś :wściekła/y::-D:-D:-D:-D
dawaj foty :-p
pamietam ze starszakowi kupilismy krzeselko jak mial 5mies i moze tydzien...nasze rozklada sie nawet na plasko wiec nawet jak nie siedzi to ok...maly sie ciagnie do siedzenia ale przeciez jeszcze nie siedzi sam :-) a krzeselko ceratkowe wiec latwo wyczyscic :-)

Wilmek – Ty masz młodsze dziecie od mojego bo ja to po młodym mam jeszcze tradycyjne drewniane krzesełko.. drugie z ikea ale obydwa są dla siedzących dzieci..

mitaginka – też czekam na fotą a najlepiej fotami

Mitaginka jak zawsze chce foty i to z kazdej strony prosze mi dolaczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wilmek tez mam takie krzeselko ,Nusia jeszcze nie siedzi ,ale nie sprawdzalam czy ma funkcje rozkladania ,super by bylo bo lezaczek mamy z Maclarena z tych nieceratkowych tylko pluszowy i jak mi czyms opluje to juz raczej nie zejdzie.

reklama
Akkm ide szukac za szafa( tam mam upchane moje krzeselko dla Nulki) ,moze moje tez sie cholera rozklada ,wygodniej by bylo ,bo tak to trzeba sie tyle naschylac i jeszcze to brudzenie.

czekam na te zdjecia Miatginki i nic ,a tak jestem ciekawa,rozbudzila nasza wyobraznie i poszla sobie:)

Do góry