reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Kolejne wieści od Dragonfly, jest po serii badań z tego co zapamiętałam (skasowałam sobie tego smsa i dlatego pisze z pamięci szereg badań) miała eeg, badanie krwi, tomograf, i jeszcze wiele innych i czuje się do doddpy że kreci jej się w głowie i jest słaba, nie pozwolili jej zobaczyć na dziedzińcu Mateo, z tego co pisze to i tak by nie doszła do tego dziedzińca. Bardzo tęskni za synkiem, wyniki w przyszłym tyg. Zupełnie nie wiem co to może być. Dziękuje Wam za cieple słowa i pozdrowienia i pyta o każdą z Was i maluszki. Buziaczkuje bardzo serdecznie

reklama
Nie moglam znalezc na allegro ,ja mam to krzeselko;malz kupowal ,srednio praktyczne ,w praniu wychodzi co jest potrzebne,przy 1wszym dziecku jeszcze jak sie lezy w ciazy to kupuje sie mase rzeczy niepotrzebnych a niezbednych czesto brak:)

Baby Trend High Chair - Gabriella - Baby Trend - Babies "R" Us

na instrukcji nie ma ze sie rozklada ,ale na sieci wyczytalam ze mozna je w 3ch pozycjach rozkladac.bede montowac przez weekend:).no i malz jak to facet praktyczny ,hehe bo oczywiscie to tez ma naszywki kwiaty z pluszu wiec dlugo nie wytrzyma:))) papek ,marchewek itp.przynajmniej bedzie pretekst zeby kupic kolorowe i bez tych falbanek jakie ona wybral :szok:.
Teraz bede sie was radzic co warto kupic.

Ostatnia edycja:
witam z rana

tak morgaine już prawie 5 msc :), zdjęć nowego mieszkania nie będzie bo się przerazicie Jego stanem :-(
moja malutka dżoana ;-) ma potworny katar że jeść nie może ale tylko w nocy. więc musiałam ją lulać na rączkach całe 2 razy w nocy!!!!

Nati – zazdroszczę tych dwóch razy w nocy.. kataru nie zazdroszczę :-)

moja Milcia wstała dziś 4 razy (chyba bo za 2 wzięłam ją do łóżka) a o 5 zaczęła tradycyjnie śpiewać, gugać i oddawać inne odgłosy po czym poległa przed 6 i obudziła się o 7.. padam na twarz.. teraz przykimała 30 minut. Dobrze że młody w domu (mąż po nocy śpi) i mogę z nim młodą zostawić i polecieć pod prysznic co zaraz uczynię. Seba zawsze zabawi, uciszy (no Mila – to moja ulubiona bajka bądź ciiiiiiiiiiii) i da didę.. jak i jego dziś rano obudziła to stwierdził że da Milce szlaban na didę i bazę (mówimy tak na leżaczek – odkładamy ją na baze). Uczy się od rodziców że dziecko szlaban musie mieć – czym skorupka za młodu nasiąknie... ;-)

kurde ayene nie ma, a ja chciałam o te grzyby zapytać..już po dzisiaj w desperacji też zrobie wynik,ale jak to się robi? mam zanieść w pudełku np na mocz troche kupki? i to pewnie bez sików?i powiedzieć ustnie,że chce wynik na to i na to?
dziś ja nie wiem co się działo, całą noc się rzucała na wszystkie strony i płakała , całą noc w naszym łóżku, nawet cycek nie działał:(

reklama
Dobry :-),
noce u nas już super tylko nie chce mi wogole jeść na noc jak zje ostatni raz o 17 -18 tak potrafi wytrzymać do 4 rano i to nie placze z głodu tylko sie wierci w łóżeczku nie wiem co jej się porobiło zawsze jadła mleko z kleikiem kukurydzianym ok 21 i spala przynajmniej do 7 rano a teraz jakieś dziwactwa trenuje to moje kochanie.
życzę wszystkim miłej soboty:-)

Do góry