reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

hej kochane - W R Ó C I Ł A M !!!!!!!!!!!!!!!!!

mam nadzieje, ze milo spedzilyscie wakacje i nie smiem nawet myslec o tym, zeby was nadrabiac, dlatego blagam - niechze ktoras zorientowana i pamietliwa (nati? :*) stresci mi, co sie dzialo, kiedy mnie nie bylo?

poki co buziaki wielkie dla was wszystkich, ja wrocilam wczoraj wieczorem, ale mialam caly salon zaslany siatami, walizami i t p - szok, do teraz sie nie wykaraskalam. walizy dwie stoja nieruszone, no ale chociaz siat nie ma i syf mniejszy ;-)

w skrocie powiem, ze wakacje byly super, ale dobrze, ze BYLY - dluzej bym juz chyba nie zniosla trojki dzieci non stop na glowie :-D bosz, co ja najlepszego zrobilam, heheh :-D ale dzisiejszy dzien powitalam z mega rogalem na twarzy - przedszkole = 7h spokoju!!! thx, God!

i o Felku powiem dwa slowa - najcudniejszy marud ;-) zeby ida, plesniawki mecza juz drugi miesiac (tzn zaleczam je i wracaja), nic nie daje im rady, teraz mamy jakis mega silny srodek - fluconazole - i wyglada, ze ich nie ma, ale nie chce zapeszac. generalnie zgrzecznial w domu jak nic, wiec moze dziala ;-)

i czekam teraz na wasze relacje, kochane moje!!! strasznie sie stesknilam!!!!!!!!!!!

reklama
a u nas ZĄBEK :tak:
może to jest powód popsutych ostatnio nocy? ;-)
zobaczyłam go dopiero teraz na wieczór, żelów żadnych nie mam, jutro będę musiała kupić

dzisiaj znów dwa spacerki :-) oba godzinne i znów opalanko na ławce przed blokiem, efekt: czerwona twarz i dekolt ;-)
potem (już z M. wybralismy się do CH, ale tu już jej się nie podobało, marudziła, w samochodzie w drodze powrotnej tak się darła, że musialam stawać, bo myślałam, że mi sie zaniesie), a jak tylko weszliśmy do domu to usmiech od ucha do ucha. Po prostu jazda jej sie nie podobała, a ja już myślałam, że coś ją boli...dawno mi się az tak nie darła

nati gratulacje, ale fajnie! powodzenia w przeprowadzce!
aeyne, akkhm witajcie :-)

wszystkich nie spamiętam,więc niech się nie czuje nikt pominięty;)
w skrócie:
Morgaine jak przepadła u Anawoj to woli wszytskie inne miejsca niż bb, teraz w Rabce baluje;)
Mitaginka ma coraz grzeczniejszą Tysie, chodza już nawet same na spacery,ale mają do kitu noce
Jankesowa ma super duzego silnego chłopaka co ma bunt na cyca i się bidula męczy
Baby chce wyjechać z PL po szczepieniu październikowym
Nati się w ten weekend przeprowadza 3 piętra wyżej
Ducha jest totalnie zakochana w Tymku i zacałować go chce ;) no i chce w dwóch językach mówić do niego od początku
Herbatita się smuci powrotem do pracy i jeszcze ma męża chorego w domu( wiadomo,jakby 3 dzieci na raz)
Hatorska miała długo szpital w domu,ale już ok, chce się ze mną spotkać, hehe:)
Dranissimo została forumowym draniem:)
Mercedess ma fajne nocki odkąd zagęszcza swoje mleko na noc:)
Akhm też się dziś dopiero objawiła;)
Jola ma 2 łobuzów na głwowie i mało czasu
Marma szczęśliwa,ze rok szkolny się zaczął
amusiaDorusia coś mało się ostatnio odzywa ale jest i u niej w porząddku;)
Asiunia odda swoje jajeczka,żeby ktoś mógł mieć dzidziusia;)
u Lilou też w porządeczku, Aneczkaaa też szykuje się do pracy

tak,nudzi mi się, tzn pokłóciłam się z mężem ,wiec siedze na lapku bo nie rozmawiam z nim;;))))

SERDECZNIE WITAMY nasze zguby aenye akkm no w koncu :)

MITAGINKO u nas tez zab dzis go zobaczylam ale jeszcze sie nie przebil i od 19 maly obudzil sie juz 10 raz i placz dalam czopek po co ma sie meczyc bobodnt mam i jest slaby musze jutro cos innego kupic

Buziaki dla Natalki na 5 miesiecy :))

no ale pamiec no:)

Ostatnia edycja:
moj max marudzil dzis od 17 ani nosic ani bawic kompletnie nic no i teraz budzil sie co dwie minuty mialam w domu tylko PARACETAMOL HASCO dla malego wiec to podalam musze tez kupic

bosze, dziewczyno, no jak mam ci dziekowac!!! jestes zlota :-) no to jestem w domu :-D

mitaginko, jankesowo
- gratki zabkow - u nas tez dwie jedynki (gorna i dolna o dziwo naraz) na wylocie, tzn pod skora czuc. ale zauwazylam, ze jakby sie wyciszylo teraz, tzn od jakiegos czasu nie posuwa sie dalej ich wzrost (zauwazylam go w tym stanie jakies 2 tyg temu).

baby
, a ty dzie? co cie sklonilo i jak w ogole? ogolnie popieram, znam sprawe dzieki morgaine :-) ale bez szczegolow. prosze wyluszczyc powody swojej decyzji ;-)

herbatito
- wspolczuje powrotu do pracy :-(

mitaginko
- fajnie, ze wam lepiej :-) kurcze, jak sobie pomysle, co przeszlas, to az strach. buzia. oby tylko spokojne dni i noce przed wami :-)

nati
- a co z tymi mieszkaniami? zamieniacie na wieksze, mniejsze czy jak? buzia!!!

ducha
- mamy to samo ;-) moglabym zjesc malego, nawet, kiedy w nocy jojczy. kiedy nawiedzasz gdynie?

morgaine
wakacjuje, a niech ma :-) i tak norme dla bb wyrobi po powrocie :-D

asiunia,
serio z tymi jajeczkami? ale fajnie!..

a musze sie pochwalic, chociaz wasze bable pewnie tez tak robia- moj Felek normalnie pelza po calym domu! w minute potrafi pol pokoju przepelznac, a jak sie zdenerwuje, bo cos za daleko, to nawet podnosi dupke i probuje na kolankach stanac. jestem w szoku, chociaz moje chlopaki tez jakos szybko pelzaczyly, ale chyba nie az tak szybko.
a jak postawie go na nogach (wiem, nie powinnam za czesto) to stoi tak sztywno, tylko podtrzymuje go, zeby nie stracil rownowagi. silacz maly :-)

w ogole to nie wierze, na dwa miesiace czlowiek z domu wyjechal, a wrocil z innym dzieckiem! taka gapa byla, ledwo sie smiala i zaczynala gaworzyc, a tu takie sprytne cos wyroslo w tak krotkim czasie! SZOK!

reklama
mitaginka , jankesowa gratuluje ząbków polecam żel DENTINOX ale to raczej na bolące dziąsełka u Maii tez już widać ząbka ale jeszcze się nie przebił wszystko bierze do buzi i juz pieron mały potrafi gryźć i też niespokojnie śpi.

Do góry