reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

myślałam,że zasnę,ale Natka nie daje, nie ma litości;)
dziękujemy za buziaki, największy od nas leci do Karolka:))))

ducha dziś już lipa, najłatwiej mąż chce udawać,że nic się nie stało,a ja nie lubie niedogadanych spraw zostawiać, więc pewnie jutro ja odpuszcze albo on przyzna się do błędu, generalnie mam cudnego męża, ma jakąś akcje dziwną raz na kilka miesięcy, w sumie nawet nic złego się bardzo nie stało,ale boli mnie,że właśnie przez pierdołę zawziął sie w sobie i nie ma opcji dojść do ładu, ehhh

no a w sobote wesele mamy...nie dość,że ja masakrycznie chora, poszło już ostro na gardło, skrzecze już, to jeszcze cała w nerwach o Natkę będę, pewnie będę musiała na noc przyjechać ją nakarmić, jeśli nie weźmie butelki, no i ogólnie pierwszy raz mam ją zostawić i to na cały wieczór i noc..eh wiem, ma już 5 miesięcy,ale boje się jak noc będzie wyglądała beze mnie, może lepiej, a może tragedia? no z drugiej strony tak bardzo czekałam na to wesele..moja świadkowa, przyjaciółka od zerówki..

reklama
wow eywa ale streszczenie:szok::-)

aenye witaj z powrotem! Widzę że Feluś podobnie z jazdą autem jak Staś :-) polecałaś tą maść to o tą chodzi? www.sabsimplex.net.pl
Czekamy na zdjęcia:) mówisz o końcu cycusiowania, a dajesz Felusiowi już jakieś inne jedzenie niż pierś?aa i zapraszamy na fb (chyba że juz jesteś w grupie - jeszcze nie patrzyłam)

mitaginko Gratuluję ząbka!

nati super wieści z mieszkaniem!!!

asiunia wow ale dezycja. podziwiam :tak:

Ja po udanym wyjściu na sushi z kumpelami. rewelacja , od razu lepszy humor;-)jeszcze do tesco skoczyłam , bo 30 % zniżki na ciuszki dziecięce, także poszalałam z ciuszkami dla dzieciaków.

Jutro planujemy jechać na 3 dni nad jeziorko, ale najpierw lekarz. Nie wiem czy pisałam u Oliwki wyczułam guzka w piersi (dość dużego) i się bardzo martwię...
Wogóle to brakowało mi jej dziś. Tak mi ładnie pomagała przy Stasiu, zajmowała się nim, a teraz mam wyrzuty że sam siedzi(raczej leży;-)) jak robię co innego..

Kładę się powoli, bo jutro pakowanie.. kurde 3 dni a pewnie pół domu ze sobą zabiorę :-p

wszystkich nie spamiętam,więc niech się nie czuje nikt pominięty;)
w skrócie:
Morgaine jak przepadła u Anawoj to woli wszytskie inne miejsca niż bb, teraz w Rabce baluje;)
Mitaginka ma coraz grzeczniejszą Tysie, chodza już nawet same na spacery,ale mają do kitu noce
Jankesowa ma super duzego silnego chłopaka co ma bunt na cyca i się bidula męczy
Baby chce wyjechać z PL po szczepieniu październikowym
Nati się w ten weekend przeprowadza 3 piętra wyżej
Ducha jest totalnie zakochana w Tymku i zacałować go chce ;) no i chce w dwóch językach mówić do niego od początku
Herbatita się smuci powrotem do pracy i jeszcze ma męża chorego w domu( wiadomo,jakby 3 dzieci na raz)
Hatorska miała długo szpital w domu,ale już ok, chce się ze mną spotkać, hehe:)
Dranissimo została forumowym draniem:)
Mercedess ma fajne nocki odkąd zagęszcza swoje mleko na noc:)
Akhm też się dziś dopiero objawiła;)
Jola ma 2 łobuzów na głwowie i mało czasu
Marma szczęśliwa,ze rok szkolny się zaczął
amusiaDorusia coś mało się ostatnio odzywa ale jest i u niej w porząddku;)
Asiunia odda swoje jajeczka,żeby ktoś mógł mieć dzidziusia;)
u Lilou też w porządeczku, Aneczkaaa też szykuje się do pracy

tak,nudzi mi się, tzn pokłóciłam się z mężem ,wiec siedze na lapku bo nie rozmawiam z nim;;))))
hahaha normalnie usmialam sie z tego :-D swietnie napisane :D

asiunia,[/B] serio z tymi jajeczkami? ale fajnie!..
nie na ula :-D hahaha no serio serio ;-) mam nadzieje ze tej parze sie uda bo ja to tylko pusty element bez nich :-)
ja polecam baby orajel - do sciagniecia z usa, niestety. ale rewelacja, sama uzywam do swojej osemki, ktora sie odzywa czasem. normalnie dretwieje dziaselko jak po znieczuleniu u dentysty. z dentinoxem i reszta zeli nie ma porownania. i o dziwo, jak Filip byl maly kupowalam je normalnie w polskich aptekach :angry: nie wiem, o co kaman, ze teraz ich nie ma.
zgadzam sie! Przy Joshu dostalam go od kogos kto wrocil z USA (moje wygladalo jak patyczki do uszu - twoje tez?) i bylo rewelka! Raz znieczulone dzialalo nam prawie caly dzien! a te zele - srele G daja, wogole nie umiem wmasowac tego w dziasla bo mlody albo zasysa i polyka, albo wylatuje wraz ze slinotokiem, anim zdaze to umiejscowic... ehhh...

nati ja sie przeprowadzalam 2miechy temu - Madi mial 2miechy. NIby tez blisko ale nie tak jak ty. My z jednego konca ulicy na drugi, w sumie ze 200m. Bez pomocy znajomych i sasiadow byloby kiepsko. Dzieciaki w sumie caly weekend u sasiadki byly...ehhh... masakra... ale bylo minelo!
Tobie zycze opanowania, spokoju i bez upalow bo mnie to zabilo ;-) good luck!

eywa no niestety u mnie tez jak raz na jakis czas cos mu pierdzielnie pod kopula to nie wiesz o co chodzi. Wtedy przydalaby sie jakas instrukcja obslugi, tudziez klapka na baterie co by wymienic na nowe :-D hihi szybiego dojacia do ladu i skladu kochana :***

a my w przyszly weekend jedziemy nad morze... 6h jazdy nas czeka. Szykuje DVD i mam nadzieje ze jakos minie :-) bo ja sie doczekac nie moge :-D

asiunia ojj wybacz kajam się , byłam pewna że już jesteś bo coś kiedyś pisałaś o fb. a teraz przed chwilą na listę weszłam;-)
mnie 3 tyg nie było (tzn nie miałąm netu a) więc też w tyle ;-)wybacz please!!!!!

Aenye- sprzedałam moje 33 mkw ( które dopiero w pon oficjalnie zamieniłam z ojcem hahahaha) i kupiliśmy większe 48mkw.

Eywa- super streszczenie i mnie wyręczyłaś, jeszcze dodam NIKT SIĘ NIE ROZWIÓDŁ :-)

no to zaczynamy, pralka już o 6.01 włączona co by ciszy nocnej nie zakłócać, dziecko o 5 zrobiło mega kupę więc już nie spała. mąż zaraz do pracy, starsza do szkoły a ja pakowanko.

NO I LICZĘ NA SPOTKANKO 3-CITY :-) ALE TO ZA TYDZ NAJSZYBCIEJ BO MUSZE TO WSZYSTKO OPANOWAĆ.

ps. Asiunia rozwiązuje sznurki od ochraniacza na łózeczko, co za dziecko co ja supeł to za 2-3 min rozwiązqne

nati, niezla asiunia ;-) moj tylko namietnie sciaga i zjada wlasne skarpety i cysia swoje stopy z takich atrakcyjniejszych umiejetnosci ;-) no i lazi po domu, ale to juz pisalam.

i fajnie z tym mieszkaniem. pewnie dodatkowy pokoj, co? :-) super!!!!!!!!

lilou
, a jaka grupa na fb? nic nie wiem! tak, i to ten zel. ale straszna cena, ja za 9dol mialam dwie sztuki, no to cena rynkowa z jakiejs promocji na dodatek, no ale 45zl? lekka przesada. chociaz i tak warto, bo jak asiunia pisze - raz a dobrze.

asiunia,
ja mialam raz te patyczki ale slabo mi szlo aplikowanie, wole w zelu - wyciskam doslownie odrobine, nie ziarnko grochu, duzo, duzo mniej i to styka. mowie, na sobie wyprobowane. i to jeszcze lagodzi stan zapalny, czyli obkurcza opuchlizne dziasla.

tak dodatkowy pokój jak sobie go zrobimy :-), ale to już na wiosnę, do wiosny dzielimy 20m pokój z Asią teraz dzielimy z nią 10 m
a mi chyba nerwy puszczają. tak mnie dzisiaj denerwuje mała że już nakrzyczałam. nie chce spać a jak chce ją położyć to mnie gryzie i szczypie. mam dość

reklama
Do góry