reklama
A
asiunia876
Gość
o laaaaal moj Josh mial 2lata i nosil rozm 5 :-) masz duuuuzo do kochania ;-)Pampersy ostatnia paczka 4+ a potem 5 na noc
A
asiunia876
Gość
no jak za duzo zje to prawda, ja jak podalam 1 raz to wlasnie kupa lekko zbita byla, ale potem zaczelam dawac pic czesciej (wogole do tej pory tego nie robilam) i kupki sa normalne, wrecz wodniste.A kleiki podobno zatykają i się robią problemy z kupą .
Madi je kaszki mleczno-ryzowe na sniadanko - najbardziej lubi malinowa :-)
witaj Asiunia
Mitaginka raaaaatuj!! czym żeś przeziębienie leczyła? byłaś u lekarza? ja bym wolała nie iść a masakra, taki ból gardła i katar
mama przyjechała i z małą wyszła , bo ja dziś do niczego, bleee
a co do nocek, Nati ona nie wstaje co godzinę, ona się budzi co 15-20 min
Mitaginka raaaaatuj!! czym żeś przeziębienie leczyła? byłaś u lekarza? ja bym wolała nie iść a masakra, taki ból gardła i katar
mama przyjechała i z małą wyszła , bo ja dziś do niczego, bleee
a co do nocek, Nati ona nie wstaje co godzinę, ona się budzi co 15-20 min
Asiunia witaj
Spacer udany Raz zaczęła stękać, ale wzięłam ją na ręce, pooglądałyśmy pieski i samochody i dała się do wózka odłożyć Oczywiście przez cały spacer zabawka w buzi i rozglądanie się dookoła. Plusy spacerówki I jeszcze to, że lekka.
Spacer udany Raz zaczęła stękać, ale wzięłam ją na ręce, pooglądałyśmy pieski i samochody i dała się do wózka odłożyć Oczywiście przez cały spacer zabawka w buzi i rozglądanie się dookoła. Plusy spacerówki I jeszcze to, że lekka.
A
asiunia876
Gość
witaj Asiunia
Asiunia witaj
hej hej
nie mam czasu na bb sorrki ale dzis weszlam bo szukam wiecej info o ivitro itp. Poniewaz zostaje dawca jajeczek dla pewnej pary :-) 3majcie kciuki by wszystko wyszlo
Nadgorliwa ze mnie matka, wiedząc że moje dziecko nie toleruje mleka bebiko podjęłam kolejną próbę aby go jej podać i co???? ból brzuszka, nie spanie i rozwolnienie. Pierdziu idę po jej ulubione mleko po którym wiem że nic nie jest. :/
Juz nigdy wiecje jego nie kupie, mam doła i dość już wszytskiego
sorki że tak egiostycznie ale ide odpocząć
Juz nigdy wiecje jego nie kupie, mam doła i dość już wszytskiego
sorki że tak egiostycznie ale ide odpocząć
Justi83
Fanka BB :)
Rafek tez chyba jest wyjątkiem od reguły, bo raczkował jak miał 5,5 a chodził jak miał 9,5 więc też dosć szybko
nati, no raczkowanie na kolanach i moja właśnie na czworaka, czyli na łapkach i na kolankach i tak się wychyla do przodu i do tyłu na pięty. Czasem w łóżeczku jak się obudzi to tak robi.
baby, Mój M jest wyjątkiem potwierdzającym regułę, bo chodził w wieku 8 miesięcy A tak serio to podobno niezbyt zdrowe jak tak wcześnie, ale co zrobisz, dziecko przywiążesz na siedząco czy co.
Wy używacie paqmpersów 4??? ja jadę na dadzie i nadal misia ładnie wchodzi w 2... moja chyba jakaś niewymiarowa bo wchodzi w rzeczy 62 a nawet w 56.. leży spoko w gondoli ale mam w gondoli regulowane oparcie i czasami zrobię jej na półleżąco i wtedy chwyta się za bok wózka i już zaczyna siedzieć i się chwieje. To robi dopiero od kilku dni. A jak leży na płasko na plecach to podnosi głowę i nogi czyli chciałaby usiąść. Seba późno zaczął siedzieć, chodził jak skończył 15 miesięcy i w ogóle nie raczkował – skakał jak małpa na jednej nodze pod pupą.
Przy pierwszym dziecku też szybko przechodziłam na spacerówkę a teraz chciałabym aby mała jak najdłużej leżała w gondoli bo to już mi się nie powtórzy... delektuję się każdym dniem - przynajmnie się staram :-)
A też mnie naszło na wspomnienia – oglądałam pierwsze zdjęcia misi i nie wierze że czas tak leci.. powtarzałam sobie że jesienią dopiero wracam do pracy a u mnie za oknem zimno, wieje i normalnie jesień.. gdzie to lato??
Przy pierwszym dziecku też szybko przechodziłam na spacerówkę a teraz chciałabym aby mała jak najdłużej leżała w gondoli bo to już mi się nie powtórzy... delektuję się każdym dniem - przynajmnie się staram :-)
A też mnie naszło na wspomnienia – oglądałam pierwsze zdjęcia misi i nie wierze że czas tak leci.. powtarzałam sobie że jesienią dopiero wracam do pracy a u mnie za oknem zimno, wieje i normalnie jesień.. gdzie to lato??
reklama
eywa do gardła Tantum verde, syrop *spam* dla kobiet w ciąży i matek karmiących, doraźnie Apap, zdrówka!
nati ale rzeczy się u Was dzieją, jak nie porwania dzieci, to mordy...strach się bać!
aneczkaaa ja używam 3
ja dzisiaj też wybrałam sie na spacerek, 2h spała
ale za to popsuły się nam noce
w tą noc budziła się co dwie godziny, koszmar, a pobudka na dobre już o 6:00
noc wcześniej o 2:00 miała oczy jak 5 zł i nie spała do 4:00 i pobudka na dobre o 6:30
porażka, nie wiem co sie dzieje
nati ale rzeczy się u Was dzieją, jak nie porwania dzieci, to mordy...strach się bać!
aneczkaaa ja używam 3
ja dzisiaj też wybrałam sie na spacerek, 2h spała
ale za to popsuły się nam noce
w tą noc budziła się co dwie godziny, koszmar, a pobudka na dobre już o 6:00
noc wcześniej o 2:00 miała oczy jak 5 zł i nie spała do 4:00 i pobudka na dobre o 6:30
porażka, nie wiem co sie dzieje
Podziel się: