reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
A kleiki podobno zatykają i się robią problemy z kupą :(.
no jak za duzo zje to prawda, ja jak podalam 1 raz to wlasnie kupa lekko zbita byla, ale potem zaczelam dawac pic czesciej (wogole do tej pory tego nie robilam) i kupki sa normalne, wrecz wodniste.
Madi je kaszki mleczno-ryzowe na sniadanko - najbardziej lubi malinowa :-)

witaj Asiunia:shocked2:
Mitaginka raaaaatuj!! czym żeś przeziębienie leczyła? byłaś u lekarza? ja bym wolała nie iść a masakra, taki ból gardła i katar
mama przyjechała i z małą wyszła , bo ja dziś do niczego, bleee

a co do nocek, Nati ona nie wstaje co godzinę, ona się budzi co 15-20 min:p

Asiunia witaj :)

Spacer udany :D Raz zaczęła stękać, ale wzięłam ją na ręce, pooglądałyśmy pieski i samochody i dała się do wózka odłożyć :) Oczywiście przez cały spacer zabawka w buzi i rozglądanie się dookoła. Plusy spacerówki :) I jeszcze to, że lekka.

Nadgorliwa ze mnie matka, wiedząc że moje dziecko nie toleruje mleka bebiko podjęłam kolejną próbę aby go jej podać i co???? ból brzuszka, nie spanie i rozwolnienie. Pierdziu idę po jej ulubione mleko po którym wiem że nic nie jest. :/

Juz nigdy wiecje jego nie kupie, mam doła i dość już wszytskiego
sorki że tak egiostycznie ale ide odpocząć

Rafek tez chyba jest wyjątkiem od reguły, bo raczkował jak miał 5,5 a chodził jak miał 9,5 więc też dosć szybko

nati, no raczkowanie na kolanach i moja właśnie na czworaka, czyli na łapkach i na kolankach :) i tak się wychyla do przodu i do tyłu na pięty. Czasem w łóżeczku jak się obudzi to tak robi.
baby, Mój M jest wyjątkiem potwierdzającym regułę, bo chodził w wieku 8 miesięcy ;) A tak serio to podobno niezbyt zdrowe jak tak wcześnie, ale co zrobisz, dziecko przywiążesz na siedząco czy co.

Wy używacie paqmpersów 4??? ja jadę na dadzie i nadal misia ładnie wchodzi w 2... moja chyba jakaś niewymiarowa bo wchodzi w rzeczy 62 a nawet w 56.. leży spoko w gondoli ale mam w gondoli regulowane oparcie i czasami zrobię jej na półleżąco i wtedy chwyta się za bok wózka i już zaczyna siedzieć i się chwieje. To robi dopiero od kilku dni. A jak leży na płasko na plecach to podnosi głowę i nogi czyli chciałaby usiąść. Seba późno zaczął siedzieć, chodził jak skończył 15 miesięcy i w ogóle nie raczkował – skakał jak małpa na jednej nodze pod pupą.

Przy pierwszym dziecku też szybko przechodziłam na spacerówkę a teraz chciałabym aby mała jak najdłużej leżała w gondoli bo to już mi się nie powtórzy... delektuję się każdym dniem - przynajmnie się staram :-)

A też mnie naszło na wspomnienia – oglądałam pierwsze zdjęcia misi i nie wierze że czas tak leci.. powtarzałam sobie że jesienią dopiero wracam do pracy a u mnie za oknem zimno, wieje i normalnie jesień.. gdzie to lato??

reklama
eywa do gardła Tantum verde, syrop *spam* dla kobiet w ciąży i matek karmiących, doraźnie Apap, zdrówka!
nati ale rzeczy się u Was dzieją, jak nie porwania dzieci, to mordy...strach się bać!
aneczkaaa ja używam 3

ja dzisiaj też wybrałam sie na spacerek, 2h spała :szok:
ale za to popsuły się nam noce
w tą noc budziła się co dwie godziny, koszmar, a pobudka na dobre już o 6:00
noc wcześniej o 2:00 miała oczy jak 5 zł i nie spała do 4:00 i pobudka na dobre o 6:30
porażka, nie wiem co sie dzieje :dry:

Do góry