helou
my dzisiaj zakupowo troszkę (mamusia sobie coś kupiła
). Zamówiłam już fotelik samochodowy, czekam, niech leży. I zamówiłam spacerówkę, wynalazłam po długich poszukiwaniach espiro magic 3 z roku 2010, bo te z 2011 mi sie nie podobają, a tu dzisiaj mail, że nie posiadają juz tych trójek, nosz się tak zdenerwowałam
, dlaczego nie aktualizują sklepow internetowych?!?!?!?! Cholera jasna, i poszukiwań ciąg dalszy! Ale chyba juz marne szanse :-(.
Od jutra chyba podam na wieczór kaszkę, normalnie sie nie najada ten mój żarłoczek, a od niedzieli wielkie żarcie
.
Moje dziecie walczy w łóżeczku z poduszką i zającem :-), bierze nogi do góry i z całej siły wali nimi w materac, ot zabawa na dobranoc
. W ogóle dzisiaj cały dzień "warczy", w sklepach sie z nas cały czas śmiali, bo ja oczywiście też do niego warczałam
.
nati, no to kawałek kamienia z serca, cieszę się
. Widzisz, kojec też nam bedzie potrzebny, a wcześniej o tym nie pomyślałam jakoś, przy psie nie bardzo żeby koc na podłoge kłaść - kłaki!!!! W sypailni to mam mate na dywaniku i Tymko sobie na tym leży ale jak chcę coś np. w kuchno zrobić to tylko na sofie lub w bujaczku, teraz ok, ale jak zacznie być bardziej ruchliwy to w bujaczku nie będzie chcial siedzieć, więc kojec potrzebny
. Zaraz rozpoczne poszukiwania
.
baby, mam tak samo, wcześniej jakby mi ktoś powiedział, że będę robiła słoiczki, albo że zostane z chęcia w domu zamiast gdzieś wyjść wieczorem to bym śmiechem zabiła, a teraz mogłabym sie tylko moim łobuzem zajmować i wymyslać coraz to nowe rzeczy dla niego. Jaki ten świat dziwny
, ale mnie sie podoba
)).
mitaginka, nowy wątek, który założyłaś będzie nam chyba służył do wylewania w num łez rozpaczy, ja jak tylko zobaczyłam tytuł to już świeczki w oczach!!!
A ja te kaszki z nestle sama wcinam jak szalona, włąśnie bananowe
, uwielbiam je, tylko że ja sobie takie mega gęste robię, mniammm
. Szkla nie poczułam jak do tej pory a teraz mam w szafce z terminem do 2013, więc to juz po szkle mam nadzieję, swoją drogą to straszne, dajesz dziecku a taka tragedia się stac może
.
Nie pamiętam co tam jeszcze miałam odpisać...