reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

reklama
co tu taka pustka???
u nas zimno brrrrr no może nie aż tak. ale w kurtce wyszłam a mała w spodniach i bluzie.

w końcu się już super zupełnie sama bawi tym ogródkiem 5 w 1. ogólnie sama się super bawi, zaczyna powolutku ustawiać się do raczkowania a i sama usiadła z prawie płaskiego tzn leżała w wózku tak lekko pod kątem i podniosłam wózek jak przejeżdżałam przez próg to usiadła, sama była w szoku. siedziała i minę miała nieźle zdziwioną.

Ale Was powywiewalo ;-) Ale jak macie taka pogode, to sie nie dziwie, u nas w sumie tez ladnie, ale wieje, jak dialbli...

nati, u mnie to troche dziwnie, bo Mala ciagle sie nie przekreca :baffled:, ale jak Ja poloze na brzuszku to juz zaczna podkulac nozki pod dupke, jakby chciala sie odpychac i tez juz raczkowac... Troche tak od dupy strony, ze tak powiem...

moja sie odwraca i to ciągle już jej z oka spuścić nie można. teraz siedziałam z nią w pokoju ona na łóżku ja patrzę w tv i jednym okiem widzę że spada z łóżka. na szczęście siedziałam tak blisko że zdążyłam rękę wysunąć żeby ją złapać. więc albo będzie leżała w poprzek co i tak po łóżku już przemieszcza się jak chce albo w łóżeczku. czyżby czas na kojec??

Cali meldujemy się :)
w sobotę budzimy się, upał 27stopni, no to ubieramy bluzeczki na ramionkach, kiecki, kapelusze(młoda), bierzemy kremy do opalania, stroje i śmigamy nad jezioro (jakieś 150km ;) do taty......no i tylko obserwowaliśmy jak temp. spada by w końcu doszłą do 19,5 plus deszcz i wicher jakiś :( nosz .......
no ale nic tam, po jednej bluzie mieliśmy :) a w nocy w domku było 17 :) hihihihihi my przy otwartych lufcikach.....i w końcu odpaliłam piecyk........masiakra....

podziwiam za to słoiczkowanie :) ja też kiedyś będę ;) zawsze sobie to mówię :) oby podopiecznym smakowało :)

moja lalunia też leniwa i nie chce się obracać, ale to dlatego, że ona prawie w ogóle na brzuchu nie leży..... nie lubi....tylko próbuje siadać :)

ej no, zasiadłam z kawką zbożową, a tu nie ma co czytać;)
Nati widzisz, ona małej nie ma małej przy sobie całymi dniami i jej uwaga jest skupiona cały czas na Was, wiem,że denerwujące, ale moja mama ma to samo, tylko,że nie przegina i słucha mnie, szanuje moje decyzje,jak by pobyła z Asią jeden dzień ,też by pewnie zmieniła podejście
moje dziecko 3 noce przespało już z tylko 2 pobudkami na jedzenie, jeszcze 2 takie noce i koniec laby;) (nie robię sobie nadziei,że się unormuje,żeby się nie zawieść za mocno;))
małej wczorajszy grill chyba zaszkodził:( tzn jedzonko, bo dziś popłakiwała przy bączkach, daaawno już nic jej nie szkodziło, no i krzywda się stała strasznie, wpsikiwałam jej sól morską do noska i ruszyła głową, otarła się ta końcówka w nosku delikatnie, ale były łzy wielkie!! wyrzuty sumienia miałam!
no a weekend w połowie aktywny w połowie wylegiwanie się z tatuśkiem w domu, miał całe 2 dni wolnego, to święto normalnie:)

Cali meldujemy się :)
.

moja lalunia też leniwa i nie chce się obracać, ale to dlatego, że ona prawie w ogóle na brzuchu nie leży..... nie lubi....tylko próbuje siadać :)
skąd ja to znam , kilka razy na brzuch i tyle, na plecy jeszcze wcale, zaczyna krzyczeć i płakać i czeka aż wezmę;)
wycieczka niezła! my na grilla się wybraliśmy,też nas złapało zimno,ale daleko nie byliśmy całe szczęście:)

hatorska, przepraszam, ze to napisze, ale ulzylo mi jak to przeczytalam... myslalam, ze tylko moja zostaje w tylach... :/ Moja tez nie przepada za brzuszkowym lezeniem, jak lezy to tylko glowke zadziera w gore i nie wie, ze sie polozyc mozna i polezec :-D I tez juz siadac zaczyna... Zawsze cos :-)

a moja lalunia nie lubi na plecach dlatego ciągle się obraca. postanowione kupujemy kojec

w przypadku Asi to chyba wskazane, Ona taka ruchliwa ;-) Przodowniczka kwietniowek :-)

reklama
moja też raczej z tych leniwych :-D

my dzisiaj spacerowaliśmy po parku, dzisiaj po raz pierwszy dalam też dynię z ziemniaczkami i posmakowała chyba najbardziej z tego, co dotychczas zjadła :tak:

w nocy miałam koszmar (chyba po tym szukaniu niani), że miałam takową i raz przychodzę do domu, a ona karmi Tysię cycem, ale bylam wściekła!

nati a Asia wytrzyma w kojcu? bo Tysi jakoś w nim nie widzę :-D

Do góry