reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

hej dziewczyny, korzystając z chwili,że moje dzieci śpią po wycieczce(Natka po czopku, mąż po dostatecznej liczbie piwa) mam chwilę na bb;) hehe
noc super, 2 pobudki na jedzenie i spała do 7.30, czopek działał
my dziś na dniu energetyka, u taty w zakładzie wielką imprezę robili, my z małą pojechaliśmy też i było super, pyszne jedzonko, śliczne miejsce, mili ludzie, sam relaks, ale za to zmęczona jestem na tyle.,by się zaraz położyć;)

reklama
:) ale ciepło...jeszcze teraz jest 26stopni...tylko dlaczego dopiero na koniec wakacji
jankesowa ;) popłakałam się jak napisałaś pudernica :) nic dodac nic ująć, Cucumber toż to jakiś wampir z tej teściowej....chciałoby się powiedzieć, ze jak jej się nie podoba to niech nie patrzy i nie przychodzi, tylko musicie znaleźć sobie kogoś innego do pilnowania, bo teraz to ona wie, ze jej potrzebujecie i wykorzystuje to kaczerbicha jedna
Mitaginka - :) dobra mama, fajnie że spotkanoko udane :)
Eywa kiedy my się spotkamy? może jeszcze jakieś poznanianki :) jak dobrze pójdzie to od października zacznę podyplomówkę w poznaniu....oby wypaliło
lenka -oby to było to
wilmek - dobrze, ze w przedszkolu ok
emi- chyba bym się wkurzyła jakby mi tak jęzorek zaczeli młodej badać...............
Baby - pozdrów taterki :) ech wlazłoby się na orlą :) kiedyś zawsze we wrzesniu był czas na góry........a teraz :(

mam pytanko a ta nasza grupa na bb, to jak tam piszemy to nik inny nie przeczyta, nie z grupy?

przez te inne jedzonka i butlę to moje cycusie głupieją, zwłaszcza w nocy.................też mnie wkurza nas system...... człowiek jeszcze by pocycwał na całego ale nie może bo musi to dziecko nauczyć czegoś innego przed powrotem do pracy...
....
lecę nas pakować, bo śmigamy jutro na jedną noc nad jeziorko do dziadka

Jejciu nadrobić Was szans nie mam... tona tego się nazbierała przez ostatnie kilka, kilkanaście dni - jak zaglądam na BB to maluchy na fotkach popodglądać bo śliczne wszystkie:-) Od rana do wieczora siedzimy z maluszkiem w ogrodzie a wszystkie zabijacze czasu (net czy tv) poszły zupełnie w odstawke. Ja obiecywać że jesienią ja regularnie zaglądać ;-)
A u nas tak w skrócie - nocki supcio, jedna max pobudka a wczorajsza noc calusieńka przespana :-) coprawda był problem z usypianiem (zadużo ciacha zjadłam i małemu bączki szły co chwila) ale od 21:30 do 6:30 spał sobie smacznie i w zasadzie to ja Szymcia obudziłam bo jak zerkłam na zegar i patrze że już taaaka godzina to zerwałam się jak torpeda na równe nogi i zaczęłam nim ruszać (przewrażliwiona ale tak to jest jak sie naczyta różnych smutnych historii). Zadecydowaliśmy też, że będziemy malucha wcześniej kąpać tj. miedzy 19 a 19:30 i od razu mu to przypadło do gustu bo zwykle zje i chwile potem zasypia. No jedyny ale mega problem to to, że nie chce sam w łóżeczku zasypiać tylko na rękach i tylko u mnie - przez te cholerne kolki przyzwyczaił się do noszenia.Czasem karmię go wieczorkiem na leżąco i jak zaśnie to do łóżeczka przenosze. Może znacie jakieś cudne metody żeby dzidzie nauczyć samodzielnego zasypiania w łóżeczku???
Poza tym mega ślinienie ale ząbków na razie nie widać, śmiechy na głos czesto gęsto:-) aaaaa i próbuje siadać :-)
Trzecią dawkę szczepionek mamy już za sobą, prawie bez płaczu sie obyło tak że dzielniacha z mego dziubdziusia. No i ustalony z lekarką harmonogram podawania nowych pokarmów, bo my ciągle tylko na piersi.

Tak o sobie tylko egoistycznie... no ale to tak żebyście o mnie nie zapomniały

Jeszcze fotki jakieś wrzuce ale to już raczej jutro

BUZIAKI

wiecie co a mnie sie wydaje ze inni nas na bb mogą czytać bo jak sie nie zaloguje to na każdy watek wejdę tylko zdjęć nie widać, natomiast na fb to wątek zamknięty

Heloł!!!

Widzę,że z rana to teściowe po raz kolejny na tapecie były...oj:szok:

cucumber-Twoja teściowa jeszcze przebija moją:-D
mitaginko-fajnie,że Tysia na spotkaniu miała taki dobry humor!
eywa-właśnie takich przespanych nocek Tobie życzę

Tyle w przelocie.My codziennie imprezujemy,dobrze,że mam takiego superowego brata;-) Ja oczywiście bezalkoholowo,ale też jest fajnie:tak:
Noce z jedną pobudką,śpimy prawie na golasa,bo w domu temp.ponad 27 stopni i zdechnąć można,ciekawe jak długo to potrwa... Dobrej nocy dla Was

reklama
aneczkaaa o tej porze? :-D widać, że dzieci nie dają Ci popailić :-D ja zaraz mykam spać
mamusiaDorusia pisałas jakiś czas temu o masażu, gdzie nauczyłaś się go robić?

Do góry