faktycznie szok,że tak pusto
ja tu z karmi przysiadam ,zeby nadrobić, a tu nie ma co!
Dranissimo ale wracasz na ten dzień dla kasy? czy dla oderwania się? bo nie bardzo widzę sens, no ale Ty sama wiesz co najlepsze
Nati mam nadzieję,że teściowie się nie wycofają z tych pieniędzy po takim telefonie, szok, zamiast Ci ułatwiać życie, to utrudniają
my po neurologu, z Natunią pod tym kątem wszystko w porządku, po badaniu i wysłuchaniu doktor zdziwiony byl,że natka nie była badana w żaden sposób pod kątem problemów żołądkowych przez pediatrę, dostała co prawda czopki na 5 dni, ale dopiero jak dostała dziś to przeczytałam na czym polegać ma ich działanie, tylko uspokajające, więc mam wyrzuty sumienia,że podałam to dziecku, ale z drugiej strony może takie 5 dniowe stabilizowanie snu coś pomoże i wpłynie na jej sen później? jak myślicie? zobaczymy jak noc będzie wyglądała, wg niego powinnyśmy też próbować mleko antyalergiczne, i tu potrzebuje rady i wsparcia...koleżanka radziła ,by spróbować na 2-3 dni odstawić od piersi (żeby nie tracić laktacji odciągać i mrozić) spróbować na tym antyalergicznym mleku, tylko wiadomo z czym jest problem,żeby nie dostawała piersi..żeby to przetrzymać,że w końcu się złamie, nie ma innej opcji, a ja nie mam chyba tyle siły w sobie,żeby się podjąć tego i nie złamać się przy tym płaczu? tym bardziej,ze nie mam żadnej gwarancji,że to cokolwiek da...myślicie,że powinnam spróbować?