reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

dzieki Draniu
Wika sie chyba odblokowała bo zaczęła ćwiczyć obroty, tak lekko z moja pomocą przekręci sie na brzuch a i zaczęła podnosić główkę jak leży na plecach:-) czy ona ciągnie juz do siadania????? a można już?

reklama
Moja juz ciagnie glowke z lezenia od paru ladnych tygodni. Cwiczy to tak namietnie, ze sie smiejemy, ze szesciopak zaraz bedzie miala na brzuszku! :-D
I tak, mysle, ze to juz do siadu!

słuchajcie mam prośbę, na blogu jest po prawej link do innego bloga :) bardzo proszę o klikniecie :)
a przy okazji jest nowy, ciekawy tekścik :) W Roli Mamy no i juz niedługo mój się pojawi :)

Herbatita mój Łukaszek robi zielone kupy jak wypije coś zimnego i niedługo potem podam mu pierś:) Takiego koloru kupy są różne powody ale nie ma powodu się tym denerwować:-) Ja od poniedziałku wróciłam na staż bo macierzyński się skończył:-( Ale mama opiekuje się maluszkiem więc jestem spokojna ale bardzo za nim tęsknię:-(

Herbatita mój Łukaszek robi zielone kupy jak wypije coś zimnego i niedługo potem podam mu pierś:) Takiego koloru kupy są różne powody ale nie ma powodu się tym denerwować:-) Ja od poniedziałku wróciłam na staż bo macierzyński się skończył:-( Ale mama opiekuje się maluszkiem więc jestem spokojna ale bardzo za nim tęsknię:-(

Anetka ale ja juz nie karmię piersią przynajmniej 3 miechy, a Wikunia nie bardzo toleruje ciepłe jedzenie wiec daje jej w tem pokojowej więc to chyba nie temp podawanych pokarmów wpływa na kolor kupy. Wiesz tak bardzo się tym nie farapuje bo jest tak od dawna, no mogłabym powiedzieć że od urodzenia, ale ost kupki są bardziej zbite i cale zielone. hmmmm ach te kupy ;-)

To już jestem w domu. Pojechałam nad jeziorko (mam aż 13km), godzinka na kocu, młody w wodzie i potem ogromna burza..schowaliśmy się przed nią ale po 3 godzinach jak przestało padać to było zimno, zero słońca to przyjechałam do domu. Jestem w chacie może z godzinę a za oknem... upał. Ręce opadają.. już słyszę starego „a nie mówiłem”. Fotki zrobiłam i potem wrzucę do fotkowego a co!

Mała pije soczek ze śliwek i codziennie od 4 dni jest kupa

reklama
Hej hej my też zdążyłyśmy przed burzą,a teraz leje niemiłosiernie:-(ale w sumie od 12 byłyśmy na dworze więc spacer zaliczony
byłam u szefowej dogadałam wychowawczy ale najpierw na wypoczynkowy.
pozdrowionka a na fotkowy zataz wkleje nasze dzisiejsze zdjątko:-)buziaki kochane:)

Do góry