reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

dranissimo- miałam powód wyjścia z domu. odebrać list od komornika :-D
mała juz mi 2-gi raz zasnęła od wstania rano.

powinnam cos robić chociaż wysprzątać mega mieszkanie na nastepnych klientów ale mi się nie chce. pozatym i tak sami będą po swojemu myć co?? to po cholerę sprzątać??? wiem wiem czyste mieszkanie lepiej wygląda ale ścian mi sie nie chce myć

reklama
dranissimo- miałam powód wyjścia z domu. odebrać list od komornika :-D
mała juz mi 2-gi raz zasnęła od wstania rano.

powinnam cos robić chociaż wysprzątać mega mieszkanie na nastepnych klientów ale mi się nie chce. pozatym i tak sami będą po swojemu myć co?? to po cholerę sprzątać??? wiem wiem czyste mieszkanie lepiej wygląda ale ścian mi sie nie chce myć

daj na luz i nic nie sprzataj, bo jak sama piszesz oni i tak po swojemu potem sprzatna. Ja, jak sie wprowadzamy do nowego domku zawsze wszystko sprzatam od nowa, nawet jak jest czyste ;-) Szkoda Twojego czasu, odpocznij sobie ;-)

Boze, mercedess to samo, Wy dziewczyny to jakies dziwne jestescie :-p Mi sie nigdy nic nie chce, lenia mam na okraglo...
Poza tym, chyba juz urlopem zyje ;-)

lenka, trzymam kciuki, żeby się poprawiło z jedzeniem :*

mitaginka, byłaś na stanowisku lidera przed porodem? Ten doradca to z tego, co rozumiem niższe stanowisko. Z tego co wiem to pracodawca nie może po powrocie do pracy dać niższego stanowiska pracy ani mniej płatnego. Jeśli daje inne stanowisko, bo tego co kiedyś np już nie ma to musi za niższe dać takie samo wynagrodzenie jak poprzednio. Żeby Cię nie załatwili, że mniej kasy będziesz dostawała.

A ja zmęczona po nocy. Moje dziecko postanowiło się bawić i czołgać po łóżeczku o w nocy :/

Nie wiem jak to jest z umową na zastępstwo bo na takiej mitaginka była jak dobrze zrozumiałam.. a ten przepis to teoria. Przyjmą na to samo stanowisko a po miesiącu dwóch degradacja. Nasze prawo kochane.. wiem że jest przepis że jak wracamy do pracy, składamy wniosek o zmniejszenie etatu i nie może pracodawca odmówić tego i zwolnić przez rok. Mnie nie dotyczy bo umowa mi wygasa ale gdyby nie to bym złożyła taki wniosek

u mnie pogoda super i jako leń nie sprzątam, nie gotuję (sałatka w lodówce dla małża) i lecę z dwójką dzieci nad jezioro a co! Kumpela też będzie z córką i jakoś damy radę. Matki Polki normalnie

Jak dla mnie wasze dzieci strasznie dużo jedzą !!!!!!!! Przemek tylko mleko i to Pzciumcia a ostatnio same problemy brzuszkowe:( Dziś dostał nifuroksazyt bo się pogarsza a probiotyki nie pomagają :( Na razie co zje to pluje. Mleka ze mnie wypija tylko 60/90 więcej nie chce a i tak przy tym szarpanie się i płacze....:( Nie wiem co jest grane bo do tej pory żadnej alergii nie było zero problemu z brzuszkiem wszystko jadłam teraz jem to co wcześniej.... Wczoraj zważyłam go przed i po jedzeniu i tylko 60 gram różnicy :( A to była jedo standardowa porcja...jedynie pocieszam się tym że w nocy je. Mamy 3/4 karmienia do rana... Z wprowadzaniem pokarmów chyba poczekam jeszcze z miesiąc...

Marma- moja tez tylko cyca je dalej. 2 razy zjadła jabłko i 2 razy kaszkę i było by na tyle. to był taki eksperyment i tyle. ile zjada nie mam pojęcia. je ok 6 razy dziennie i 1-2 w nocy.

mitaginka miała czasowo to stanowisko, więc teraz nie muszą jej tego stanowiska dać z powrotem

my się powoli zebraliśmy, szykuje się znowu potworny upał, więc znowu się ugotujemy....

idę sobie zrobić kawy, może to mi pomoże :)

Dranissimo ja mam dni lepsze i gorsze czasem wręcz wywracam dom do góry nogami a czasami bawię się z młodym i popijam kawę, bo nicmi się nie chce:tak::-D

reklama
Jak dla mnie wasze dzieci strasznie dużo jedzą !!!!!!!! Przemek tylko mleko i to Pzciumcia a ostatnio same problemy brzuszkowe:( Dziś dostał nifuroksazyt bo się pogarsza a probiotyki nie pomagają :( Na razie co zje to pluje. Mleka ze mnie wypija tylko 60/90 więcej nie chce a i tak przy tym szarpanie się i płacze....:( Nie wiem co jest grane bo do tej pory żadnej alergii nie było zero problemu z brzuszkiem wszystko jadłam teraz jem to co wcześniej.... Wczoraj zważyłam go przed i po jedzeniu i tylko 60 gram różnicy :( A to była jedo standardowa porcja...jedynie pocieszam się tym że w nocy je. Mamy 3/4 karmienia do rana... Z wprowadzaniem pokarmów chyba poczekam jeszcze z miesiąc...

marma, ja mam takie samo wrazenie, ze niektore dzieciaczki to tony juz jedza ;-) Moja od poczatku tylko i wylacznie na cycku, rosnie, przybiera na wadze... Juz sama nie wiem? Niby jeszcze 2 miechy bez dodatkow, ale jak tak czytam, to tez chyba zaczne wprowadzac cos nowego za niedlugo...

aneczkaa tez bym sobie poszla nad takie jeziorko... Ale tak patrze przez okno i znowu zaczyna padac! Nosz!

Do góry