jola.24
Fanka BB :)
mitaginka a z niekapka ci pije? Bo przecie nawet jak zastapisz mleko kaszka i sloiczkami to musisz jej dawac pic jakos czy nie? Tak mi sie wydaje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nela, ja czaje baze o co chodzi ;-) Sama robie tak jak Ty, ale czesto tez wcale nie smaruje, jak ma ladnego pupleca. A te z cynkiem to tylko i wylacznie na odparzenia....
baby, zapomnialam Cie zapytac w sobote - Twoj Adi ma jeszcze blizne na ramionku po BCG? Tzn ranke? Bo juz chodzicie na basen, a tego przeca nie mozna moczyc... My mamy ropiejaca i jak czasem niechcacy zmocze przy kapieli to robi sie masakra...
Zaczyna mnie gardło boleć więc wirtualnie się zaraziłam od Was zdrowiejących :-)
U nas po BCG czerwona plamka i skórka sie delikatnie łuszczy, którą Olo jej namiętnnie zdrapuje ale nic nie wycieka odkąd strupek odpadl, tez wybieramy sie na basen po powrocie z Pl
wszystkie śpią czy na spacerkach już od rana???? my juz po ale takim małym po sklepach w okolicy i nosidełku