reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Dranissimo cytat dot. pieluszek huggies swimmers ze stronki http://www.plywajciezdrowo.pl/

"Nasze specjalne, jednorazowe majteczki do pływania Huggies Little Swimmers przeznaczone są dla dzieci, które są aktywne, nie tracą czasu na mało ważne sprawy
i przede wszystkim lubią bawić się w wodzie. Majteczki Huggies Little Swimmers posiadają unikalny wkład chłonący, który nie pęcznieje w wodzie. Dzięki temu Wasze szkraby będą mogły swobodnie ich używać i jednocześnie bawić się tam, gdzie zazwyczaj w tradycyjnej pieluszce nie miały wstępu.
Dzięki wyjątkowej konstrukcji i specjalnym materiałom majteczki Huggies Little Swimmers nie ulegają zniszczeniu po zamoczeniu w wodzie.
Ich doskonale wyprofilowane falbanki zapobiegają przeciekaniu, a elastyczne boki łatwo dopasują się do talii Waszego dziecka, zapewniając mu wygodę, higienę i bezpieczeństwo. Uniwersalne zapięcia ułatwią ich zdejmowanie i zakładanie. Wyglądają jak normalne kąpielówki."

Mam nadzieję, że to wyjaśni mniej więcej jak działają :)

Nati na jaki basen sie wybieracie ozonowany czy chlorowany?​

Morgaine moze jeszcze czasowo bedzie z nami mieszkała koleżanka z małym synkiem młodszym od Adiego i z mężem :) więc będzie kupa luda i powinno byc fajnie :) niedaleko mieszka kolezanka siostry - moja imienniczka z córkami więc będziemy chodzic na spacerki :) juz sie doczekać nie mogę :)

reklama
dzieki baby! Skarbnico madrosci ;-) Ale i tak chce kiedys sama sie przekonac, jak to naprawde dziala :-) Lubie sprawdzac teorie w praktyce :-)

A na spacerki to duzo nie pochodzisz, bo tu zazwyczaj pada ;-) Chyba, ze w przerwach miedzy jedym opadem, a drugim ;-) W tym roku mamy najgorsze lato od ponad 50 lat - tak niosa pogloski :-)

mnie tam deszcze nie straszne :-D chusta parasol i maszerujemy :)

my idziemy dizsiaj na basen to wam powiem jak w rzeczywistości się te pieluszki spisały :) idziemy na ozonowany ale nie aquapark ;)

jestem i ja.
nati, koot, sunia była jeszcze młoda (8 lat) ale chora :(. Teraz przynajmniej nie cierpi, no i dobrze ze sama odeszła bo w pt musiałabym podjac decyzje o uspieniu i pozniej mialabym zapewne ogromne wyrzuty sumienia. Został jeszcze piechu i biedaczysko cały czas jej szuka :(. On nie zna zycia bez niej, jest dwa lata młodszy.

Tymcio miał wczoraj gorączke niewielka i mocno marudził, więc dostał pierwszy raz czopka. Jutro jedziemy na pobranie krwi, jak oni chca z tego małego paluszka krew wycisnąc?! Juz mi Go szkoda :(

ja tam teraz jak pojade do 3miasta to lece z Tymciem do aquaparku, a niech tam, wszedzie jest coś nie tak na pewno.
My po spacerku w spacerówce, pogoda cudowna :).
Lece kawke wypic.

miłego popołudnia :*

Dziolchy, dostalam dziwny mejl, ze wygralam jakies noclegi bla bla bla... Przypuszczam, ze to jakas podpucha :-D Spotkalyscie sie z tym? ;-) Ponizej wklejam mniej wiecej tresc tego...

"Zawiadamiamy, że zostaliście Państwo wytypowani przez Europejski Program Rozwoju Turystyki Indywidualnej (EPRTI) do spędzenia 3 noclegów w wybranym przez Państwa obiekcie z grupy małych i średnich jednostek zakwaterowania.

Aby odebrać Certyfikat potwierdzający prawo do noclegów prosimy zalogować się do internetowego serwisu Programu EPRTI i potwierdzić swoją tożsamość poniższym Kodem Przydziału przed upływem jego ważności.
Po zalogowaniu należy wypełnić ankietę i wskazać adres korespondencyjny, pod którym odbierzecie Państwo przesyłkę z Certyfikatem. Certyfikat to dokument potwierdzający prawo dwóch osób do spędzenia 3 noclegów bez udziału środków własnych w wybranym obiekcie hotelowym. W Programie bierze udział 650 hoteli i pensjonatów z 14 państw Europy."

o so ho? ;-D

reklama
duchaukłują małego w paluszek wskazijący i wezmą dosłownie pare kropelek do takiej małej rureczki moja nawet nie pisnęła przy tym,nie stresuj się:-)

Do góry