reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

duchaukłują małego w paluszek wskazijący i wezmą dosłownie pare kropelek do takiej małej rureczki moja nawet nie pisnęła przy tym,nie stresuj się:-)
my w poniedziałek idziemy drugi raz :) mała sie uśmiechała w trakcie jak babka ją zagadywać zaczęła
o matko dziewczyny, ja chce miec już te chrzciny za sobą....mam tak pokręconą rodzinę, ciągle coś nie tak, robimy obiad i ciacho,tort w lokalu dla najbliższej rodziny ( z bratem chrzcimy bo jego synek 2 tyg młodszy) a moja rodzina się zachowuje jak szalona, ciągle coś im nie pasuje, babcie moją jedyną musieliśmy oficjalnie zaprosić na piśmie bo nie czuła się zaproszona jak ustnie, jak już dostała to się obraziła,ze na zaproszeniu było W.P wielmożną panią, bo jaka ona wielmożna pani dla nas, oczywiście zaproszenie miało wydrukowane taką formę:wściekła/y:a to tylko namiastka tego co przeżywam ostatnimi dniami...

reklama
ja już kilka razy to dostałam takiego maila i zawsze wywalam, nie wierzę w nic co jest za darmo !!!

tez nie wierze, jeszcze nigdy nic za darmo nie dostalam :-) No, moze ze 3 razy cos wygralam, w tym ostatnio ta butelke z aventu ;-)
Podejrzane jest tez to, ze kaza sie logowac i wypelniac ankiete - czyli chca dane! A nu nu nu :-D

eywa wspolczuje przejsc z rodzinka. Dlatego ja tak baaaardzo nie lubie spedow rodzinnych. Zawsze komus cos nie pasi. To w zasadzie oni powinni isc Wam na reke, pomagac itp a nie odwrotnie!
Ja wychodze z zalozenia, ze jesli komus cos nie pasuje to wypad, nic na sile! Nie musze sie z kazdym lubic :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no niestety,tak to czasami (często) jest z rodziną kochaną,
my natomiast nie mamy chrzestnych ,no ode mnie jeśli byłaby kobieta to ew.kuzynka,no a juz z męża strony nie ma kto być jako facet,żadnych kolegów jego nie chce bo co to za chrzestni potem,sama miałam za takich znajomych mojej mamy i teraz nikogo nie mam,zresztą już z 15 jak nie więcej lat ich nie ma,( sie rozeszli ),więc lipka,myślimy dalej,może się coś rozwiąże .

a tez z tymi przesądami całymi masakra,co ja usłyszałam,że chrzestna nie moze być w ciąży, że nie powinna trzymać jako pierwszej dziewczynki ...że wybrany chrzestny nie może odmówić nim bycia,i wiele innych,więc może w ogóle nie chrzcić ? :eek: ja nie wiem normalnie,

a tez z tymi przesądami całymi masakra,co ja usłyszałam,że chrzestna nie moze być w ciąży, że nie powinna trzymać jako pierwszej dziewczynki ...że wybrany chrzestny nie może odmówić nim bycia,i wiele innych,więc może w ogóle nie chrzcić ? :eek: ja nie wiem normalnie,

dziewczyno, a daj Ty spokoj tym przesadom :-D Rob co uwazasz i tyle, szkoda czasu na sluchanie glupot i zycie wg nich...

gdyby to było proste takie,... chciałabym ale,i tak już mam zasiane w głowie te głupoty wszystkie, no nic,miejmy nadzieje że się uda ten cały chrzest,bo planowałam na sierpień tak jak Huberta,no ale jeszcze trzeba będzie jak widać poczekać

Dranissimo z aventu też za darmo nie było po bodałaś jakieś dane i wrzuciłaś zdjęcie hehehe:-D

Emi jakbym słuchała przesądów mojej teśąciowej to już dawno bym się wykończyła ona ma coś na każdą okazję grrr

Emi jakbym słuchała przesądów mojej teśąciowej to już dawno bym się wykończyła ona ma coś na każdą okazję grr

dokładnie tak samo :crazy:, no ale ta ciężarna to sama nie chce,(może też przesądna nie wiem ),oszszsz,wezmę kuzynkę a mąż niech kombinuje ,tylko pewnie wywlecze znowu jak nie kolega (niby przyjaciel ) to z dalekiej rodziny raptem kuzyna z którym i tak kontaktu utrzymuje tyle co pchła napłakała heh

reklama
Dziewczyny której bobasek tak się ślinił, ze miał pod szyja czerwone plamy?
I czy smarowałaś :-)

Ja bepantenem, ale tylko jak śpi żeby nie dotykał i nie pchał potem rąk do buzi. Ale, jutro idę na szczepienie i może lakarz coś da do smarowania.

Zamówiłam dzisiaj ubranko na chrzest Filipa przez allegro.
Spodenki, koszula, kamizelka i muszka a no i buciki.
Jeden raz założy i sprzedam no bo przecież już nie założy :-D

Do góry