Dziekujemy wszystkim za zyczonka!!! :-)
a jak dzialaja takie pampersy? Nie wchlaniaja wody, czy jak? A siuski wchlaniaja? haha Czarna magia
mitaginka, sluz to u nas w sumie jest dosc czesto, ale ponoc na cycu to az takie "zle" nie jest, bla bla bla... tyle, ze dzis to sporo tego bylo, duzo wiecej niz zazwyczaj... no ale niby nastepna byla juz w miare ok, wiec lekka ulga... Staram sie nie panikowac, inaczej dawno by sie czlowiek wykonczyl, albo zamartwil na smierc...
Moja hrabina tez nie che spac dzis!! Przez caly dzien moze pospala z 1,5h!! I teraz tez oczy jak 5zl mimo, ze zjadla 2 cyce i oczy trze raczkami... Oj, znowu ciezka noc przed nami cos czuje... :-( :-(
tak jak wyzej... juz trzecia noc mam jazde. Az sie maz wyniosl do salonu, bo nie wytrzymywal!
dobrze wiedziec, ze to tak dziala, bo juz dola prawie mialam, jak sobie bede radzic, nawet te pare dni w tyg...
moja tez mniej siedzi przy cycu, nie wiem, czy sie najada?? Chyba czas na cos stalego, ale to po piatkowym szczepieniu, co by ewentualne efekty uboczne wylapac...
ducha, wpolczuje...
acha, mitaginka, gratuluje pierwszej marchewki u Tysi! Ja tez bede zaczynala marchewka, bo to warzywko - zdrowsiejsze ;-) Napisz jutro jak tam kupa po tym? ;-)
wchłaniają siuśki ale nie wypuszcAją ich do basenu
u nas noc do kitu! o ile Niunia jak na nią super. 5 pobudek i do 6 w swoim łóżeczku to sąsiedzi dali popalić, impra jak ta lala, siedziałam w nerwch czy mi ją wybudzą, w końcu moja literkazadzwoniła na policje, przyjechali,spisali( u nas wszytsko słychac a to nad nami) a oni potem dalej to samo
![]()
na szczęście u nas nie ma takich hec bo jakby co dzwonię do ochrony i za 5 min jest cisza
Morgaine będziemy mieszkać z siorą, udanego wyjazdu do Anawoj
Mitaginko gratuluję marchewy
Ducha współczuję ja przeszłam to na początku roku i 4 lata temu...
wczoraj wieczorem zzachciało mi się spać i jak nigdy poszłam spać przed 22 wzięłam młodego do siebie bo coś marudził i bez pobudki pospaliśmy do 3
wybieramy się dzisiaj z młodym na basen
uciekam bo kupa nadeszła i trza ratować co się da
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)