reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Dziekujemy wszystkim za zyczonka!!! :-)

a jak dzialaja takie pampersy? Nie wchlaniaja wody, czy jak? A siuski wchlaniaja? haha Czarna magia :-D

mitaginka, sluz to u nas w sumie jest dosc czesto, ale ponoc na cycu to az takie "zle" nie jest, bla bla bla... tyle, ze dzis to sporo tego bylo, duzo wiecej niz zazwyczaj... no ale niby nastepna byla juz w miare ok, wiec lekka ulga... Staram sie nie panikowac, inaczej dawno by sie czlowiek wykonczyl, albo zamartwil na smierc...
Moja hrabina tez nie che spac dzis!! Przez caly dzien moze pospala z 1,5h!! I teraz tez oczy jak 5zl mimo, ze zjadla 2 cyce i oczy trze raczkami... Oj, znowu ciezka noc przed nami cos czuje... :-( :-(

tak jak wyzej... juz trzecia noc mam jazde. Az sie maz wyniosl do salonu, bo nie wytrzymywal!

dobrze wiedziec, ze to tak dziala, bo juz dola prawie mialam, jak sobie bede radzic, nawet te pare dni w tyg...

moja tez mniej siedzi przy cycu, nie wiem, czy sie najada?? Chyba czas na cos stalego, ale to po piatkowym szczepieniu, co by ewentualne efekty uboczne wylapac...

ducha, wpolczuje...

acha, mitaginka, gratuluje pierwszej marchewki u Tysi! Ja tez bede zaczynala marchewka, bo to warzywko - zdrowsiejsze ;-) Napisz jutro jak tam kupa po tym? ;-)

wchłaniają siuśki ale nie wypuszcAją ich do basenu :)

u nas noc do kitu! o ile Niunia jak na nią super. 5 pobudek i do 6 w swoim łóżeczku to sąsiedzi dali popalić, impra jak ta lala, siedziałam w nerwch czy mi ją wybudzą, w końcu moja literka;) zadzwoniła na policje, przyjechali,spisali( u nas wszytsko słychac a to nad nami) a oni potem dalej to samo:wściekła/y:

na szczęście u nas nie ma takich hec bo jakby co dzwonię do ochrony i za 5 min jest cisza :)

Morgaine będziemy mieszkać z siorą, udanego wyjazdu do Anawoj :)

Mitaginko gratuluję marchewy :) jak kupka po tym??

Ducha współczuję ja przeszłam to na początku roku i 4 lata temu... :(

wczoraj wieczorem zzachciało mi się spać i jak nigdy poszłam spać przed 22 wzięłam młodego do siebie bo coś marudził i bez pobudki pospaliśmy do 3 :) potemzaczął do nas gadać i nie chciał spać ale ja się położyłam i tyle i sam zasnął po 30 min :) z nudów bo nikt go nie słuchał hehehe biedne dziecko wstaliśmy koło 8 ale dolegiwaliśmy sobie w łóżku :)

wybieramy się dzisiaj z młodym na basen :) ciekawe co z tego wyjdzie??

uciekam bo kupa nadeszła i trza ratować co się da :-D hahaha

reklama
baby no zazdroszcze:) ja milo wspominam mieszkanie ze znajomymi w uk:) takie jakby czasy studencki w akademiku haha. fajnie wam bedzie...

JA TEZ CHCE Z BEJBE NA BASEN.
NA RAZIE NA WCASY;-)
ale zanim to nastapi trzeba sie spakowac a nie ma jak. mlodej zeby ida, spala 20 min, teraz tylko na rekach, nie mam jak sie ruszyc a jeszcze vdo sklepu musze, pakowanie i chalupe ogarnac bo nie lubie wracac do bajzlu....

moja znowu kupe mi na kolanach zrobila:-D

Witam
U nas noc z 3 tylko pobudkami, not too bad! Ale i tak nie moglam spac przez pare godzin!!! bo snilo mi sie, ze sie nam chatka pali i jakos tak nie szlo zasnac... w dodatku krew mi z nosa poszla... :/

jego kuzyn był kiedyś dyr w łodzi i naopowiadał mu co sie w aqaparkach wyprawia :-(

a co sie wyprawia? ;-)

Oni tego nie kumają...bo maja stosunkowo normalne życie i zwyczajnie nie zdaja sobie sprawy jak to jest, wszystko wokół dziecka sie kręci.

no bo tak, wszystko po staremu, tylko tyle ze wieczorami ktos w domu troche pohalasuje... ale to tez z daleka tylko bo to mysie dzieciakami zajmujemy...

Sandra,od wczoraj wyciąga wysoko przed siebie ręce i ogląda uważnie swoje dłonie ,fajnie to wygląda,a wczoraj jak leżała na kanapie ja jej przemywam buźkę a ta głowę na leżąco podnosi ,Hubert jaki zachwycony heh,czyżby się do siadu panna szykowała ? zobaczymy :happy:

jak juz podnosi glowke, to sie zacznie. Moja nawet przez sen chce siadac! :-D

Nadal nie czaje jak te pampki basenowe dzialaja? :-D Przeciez tam woda basenowa tak czy siak jakos wleci i nasiaknie, wiec i siuski jakos moga 'wyleciec' :-D

w aquaparkach po pierwsze podobno miesiącami wody nie zmieniają bo im się nie opłaca, jak sanepid sprawdza wodę i np w jakims tunelu wykryją bakterie to zamykają taśmą tylko tunel a woda i tak swobodnie przepływa na wszystkie inne baseny, pewnie nie wszędzie robią takie jaja a wode to w zwykłym basenie pewnie też rzadko wymieniają

Dranissimo- jak kupię te pieluchy to dam Ci znać jak działają

Ostatnia edycja:
mała zrobiła wreszcie kupę, sama bez soczków itp ale taką normalną, twardą nomalnie "kiełbasę" dziwne bo jadła tylko cyca a ja zupełnie nic nowego nie jadłam. a teraz zasnęła a przed zaśnięciem strasznie się czerwona zrobiła więc możliwe że też kupa :-(

mała spała a ja szybko wyskoczyłam żeby psa przywiązać pod sklepem ( ma przyjśc ktoś do oglądania naszego mieszkania)wracam a ona nie śpi i cała szczęśliwa. nie było mnie z zegarkiem w ręku 3 minuty

reklama
Do góry