reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

moja cały czas ma czerwone pod szyją,bo właśnie albo ślina,mleko,i pot,i nie miło pachnie też,a przemywam przegotowaną wodą, i od czasu do czasu lanoliną machnę .

reklama
emi25 - Filip pod szyja to nie ma czerwonego, tam mu sie zbiera brud :-D mleko, to też mu przecieram wacikiem 3 raz dziennie. On ma to jeszcze niżej a jak poślini koszulkę i jest mokra to że robi się czerwone.

no bo Sandra właśnie ma czerwone od tej zbieraniny tam wszystkiego,a niżej to nie ,źle zrozumiałam ;p,wrażliwa skórka,lekarz na pewno coś doradzi .

idę porobić coś w kuchni,jakieś jadło,jestem sama więc nie muszę się spieszyć :-),mąż w pracy ,syn jak zwykle w domu go nie utrzymam,ma u babci swoją koleżankę i cały czas razem chodzą sobie heh.

ja zasypuje pudrem to czerwone pod szyjką po myciu i jest super. Puder ładnie zasusza, bo maść bardziej zbiera ten brud i robi kulki :)

ja zasypuje pudrem to czerwone pod szyjką po myciu i jest super. Puder ładnie zasusza, bo maść bardziej zbiera ten brud i robi kulki :)

ja sudokremem smarowalam i tez ladnie zasuszylo :-) A to ze np bepanten tylko zbiera brudek i rozjatrza to to prawda, bo probowalam wszytskiego ;-)

Laseczki a jak z ogórkiem kiszonym i kapustą kiszoną ? Wcinacie?
Mama uksiłą pyszne ogóraski... mam chęc je wszamac:-p

ja wcinam ogoreczki, mniam mniam ;-)

Dziolchy, jakie macie foteliki samoch.? Ciagle te najmniejsze? Ja sprzedalam wozek razem z fotelikiem i chwilowo jestesmy bez niczego i tak sie zastanawiamy co kupic [fotelik]? Moze cos wiekszego juz? Tylko, ze kurna chata moja jeszcze nie siada - probuje co prawda, ale to nie to samo :-D

reklama
Do góry