reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

dzis podejmuje walke z lozeczkiem i tak w nocy kiepsko pobudek z 5 wiec wsio mi jedno lozeczko stoi blisko naszego wiec trudno bede walczyc. Musze obnizec lozeczko bo gora mi noge wyklada i zadowolony ;) zalozylam jeszcze jeden ochraniacz bo nozki wyciagal a zas nie mogl ich spowrotem schowac to przez pol godziny lezenie z jednej strony caly ochraniacz odchylony tak go szarpie. Ooglnie maly ma mode na ryk w wozku a jezdzimy spacerowka .
Mm jak dostawal kiedys to nigdy dwa razy nie podalam tej samej butli

reklama
dobry :)
koot, ja tez bym spróbowała ze ścianką działową jeśli ten pokój jest duży.

my dzisiaj byliśmy na szczepieniu, mój dzielny rycerzyk pokrzyczał na pielęgniarkę, strasznie zabawnie to wyglądało :). Ale bardzo nie płakał. Dostaliśmy skierowanie na badanie krwi bi jak to dr stwierdził jest blady. Zobaczymy co tam wyjdzie.

Ale martwi mnie co innego... od dwóch nocy Tymcio płacze w nocy, musze go tulić mocno, wtedy się dopiero uspokaja i za jakiś czas znowu to samo. Nie wiem co sie dzieje biedaczkowi... może to żabki?! Ale jeszcze za bardzo nic nie widac na dziąsełkach, jednak ślini sie jak dziki i łapki i inne cuda też pcha, cycka gryzie po jedzeniu, więc chyba zęby, co?!

mnie teściowa mówiła że 4 miesiąc to za wcześnie na zęby ze to nie prawidłowo,bo też jak mówiłam że się ślini że to mogą już zęby iść,więc zaprzeczyła, że zęby powinny 6,7 miesiąc wychodzić,w sumie Hubertowi wyszły ok 7 miesiąca . nie wiem . u Sandry nic nie widzę jeszcze .

witajcie kochane,

wszystko spakowane...za pare godzin w koncu wyjezdzamy:happy:...ach juz chcialabym byc na miejsu:-D

trzymajcie sie cieplo,buziaki dla was i babelkow

nati - mamy w planie zawitac do trojmiasta o ile czasowo sie wyrobimy.

xoxox

koot- a nie możecie ścianki dzialowej postawić?? jak chcesz to wyślij rzut mieszkania mój mąż ma oko do tego typu przebudowań. nasze mieszkanie było kiedyś jednopokojowe a teraz 2 i nie ma przechodnich pokoi.

No nie da rady, pokój ma 24 m2, ale jest jedno okno i lipa, nie mozna nic wyburzac, bo to kamienica i bym musiała miec zgode konserwatora zabytków, której na 100% nie dostanę:(( Przecież nie zrobie jednego ciemnego pokoju bez okna...

dobry :)
koot, ja tez bym spróbowała ze ścianką działową jeśli ten pokój jest duży.

my dzisiaj byliśmy na szczepieniu, mój dzielny rycerzyk pokrzyczał na pielęgniarkę, strasznie zabawnie to wyglądało :). Ale bardzo nie płakał. Dostaliśmy skierowanie na badanie krwi bi jak to dr stwierdził jest blady. Zobaczymy co tam wyjdzie.

Ale martwi mnie co innego... od dwóch nocy Tymcio płacze w nocy, musze go tulić mocno, wtedy się dopiero uspokaja i za jakiś czas znowu to samo. Nie wiem co sie dzieje biedaczkowi... może to żabki?! Ale jeszcze za bardzo nic nie widac na dziąsełkach, jednak ślini sie jak dziki i łapki i inne cuda też pcha, cycka gryzie po jedzeniu, więc chyba zęby, co?!

Mój Piotrus też...nie wiem co to i tez zabków jeszcze nie widać.

mnie teściowa mówiła że 4 miesiąc to za wcześnie na zęby ze to nie prawidłowo,bo też jak mówiłam że się ślini że to mogą już zęby iść,więc zaprzeczyła, że zęby powinny 6,7 miesiąc wychodzić,w sumie Hubertowi wyszły ok 7 miesiąca . nie wiem . u Sandry nic nie widzę jeszcze .

No to jakim cudem Asiunia Nati ma dwa zęby w 4 miesiącu zycia, a piewszy wyszedł przecież w 3 miesiącu, prawda?

My po spacerku, zakupy na obiad jutro zrobione: będzie krupnik i potrawka z kurczaka, mniam

dziewczyny ja witam sie na szybko,bo nie wiem kiedy mi komp siadzie.wczoraj wylala mi cala szklanka slodkiej herbaty prosto na kawiature:(((.polezal przez noc odwrocony ,narazie chodzi ,ale ciezko dyszy:(
macie jakies rady jak go ratowac.???bede wdzieczna

czy wy zarazacie przez siec.na dodatek jestem chora ,wezly chlonne mam jak jablka,katar,bol glowy i mysle jak tu malej nie zarazic.lykam antybiotyk i mysle ile razy Miske wycalowalam ostatnio.kurna chata...

No to jakim cudem Asiunia Nati ma dwa zęby w 4 miesiącu zycia, a piewszy wyszedł przecież w 3 miesiącu, prawda?

nie wiem,takie teściowej zdanie,

idę najeść małą heh

i coś wymyśleć na obiad ...

hahaha a co z tymi dziećmi,które rodzą się już z ząbkiem,co;-) też nieprawidłowo
U męża też ząbki były w 4 m-cu i nikt się tym nie przejmował!!!

My po spacerze,Lolo pospał 2h a teraz się skupia..Zaraz zjemy obiadek i uciekamy na dwór,bo pogoda się naprawiła że tak powiem...:-D

witam sie popołudniowo:-)
u nas już posprzątane pomidorowa się gotuje.Oliwia śpi a Maja maluje farbami:)
a ja mam czas na kawke i bb:))))))))))))
duchakoot mnie się zdaje że to ząbki bo u nas tak samo było właśnie takie nocki po 5-6 razy pobudka nic nic a w końcu zobaczyliśmy białe ząbki pod dziąsłem i i 2 dni było po wszystkim:-)także cierpliwości:-)
emito moje dziecię dziwne bo ma już dwa ząbki:)
alexandraspokojnej podróży i suuuuuuuuuuper wypoczynku:-)
co do urlopu to ja mam do 31.09. macierzyński potem od 01-28.09 swój wypoczynkowy i ma wychowawczy,niestety nie mam z kim dzieci zostawić i mus ale jak ostatnio w pracy byłąm to nie ma do czego wracać naprawde a tak to jestem chroniona:)tylko że ja wykorzystam najpierw rok który mi sie należy jeszcze na starszą czyli do 15.05 a od 16.o5 3 lata na Oliwie:)
mój m chce założyć własną firmę i coś sądze że dalej będe w domu siedziała bo tak nam puki co wygodniej,
aaaaaaaaa i meeeeeeeeeeega wiadomość dogadałam się z mamą i będzie mi pomagała w sb i nd a jaaaaaaaaaaa do szkoły come back:)magisterke trza skończyć:)))))))

reklama
no właśnie jakim cudem Asiunia ma już 2 ząbki??? :-D, jak byłyśmy u lekarza to nawet sie nie zdziwiła więc musi być ok.
Beata- no i super że w domku i że mama pomoże :-)
Koot- ale głupio że jedno okno :-(
nela- ja zalewam notorycznie telefony i żadnego się nie dało uratować :-(

Do góry