reklama
ducha
Tymciowa mama :)
mój Miśko senny po tych dzisiejszych szczepionkach, ale nie marudzi, jak nie spi jest jak zwykle mega radosny mój rycerzyk . Muszę się powoli zabrać za obiad ale coś mi się nie chce dzisiaj nic, ledwo się zmusiłam, żeby kłaki z podłog zamieść, bo tego nie znoszę . W ogole jestem od wczoraj cały czas głodna, ale mam ochotę na coś specjalnego i oczywiście nie wiem na co?! Jak baba w ciąży .
Laski, która farbuje sobie sama wlosy na blond?! jaką farbę polecacie, żeby nie wyszło na żółto??? Nie chce iśc do fryzjera na pasemka bo rozjaśniacz zabije moje wlosy, a nie moge już na siebie patrzeć i coś zrobic trzeba.
Właśnie w tv laska oddaje dziecko do adopcji :-(
o jednak nie oddała do adopcji, tylko oddała ojcu.
W ogóle uzależniłam sie od herbatki laktacyjnej i włąsnie sie skończyła .
nati, a mój piecho się dzisiaj pierwszy raz tak bardziej zbliżyl do Tymka, na poczatku sie Go bał i nie podchodził.
już wiem, zjadłabym pizzę, ale u nas nie ma smacznej, a nie chce mi sie jechać 20 km na pizze
Laski, która farbuje sobie sama wlosy na blond?! jaką farbę polecacie, żeby nie wyszło na żółto??? Nie chce iśc do fryzjera na pasemka bo rozjaśniacz zabije moje wlosy, a nie moge już na siebie patrzeć i coś zrobic trzeba.
Właśnie w tv laska oddaje dziecko do adopcji :-(
o jednak nie oddała do adopcji, tylko oddała ojcu.
W ogóle uzależniłam sie od herbatki laktacyjnej i włąsnie sie skończyła .
nati, a mój piecho się dzisiaj pierwszy raz tak bardziej zbliżyl do Tymka, na poczatku sie Go bał i nie podchodził.
już wiem, zjadłabym pizzę, ale u nas nie ma smacznej, a nie chce mi sie jechać 20 km na pizze
Mercedesss
Fanka BB :)
Laseczki któraś z Was podawała dziecku panadol na ząbkowanie?
Filip po prostu drze się w niebogłosy, dziąsła spuchniete, biedaczek tak się męczy, gryzie nawet swoje ubrania :-(
Filip po prostu drze się w niebogłosy, dziąsła spuchniete, biedaczek tak się męczy, gryzie nawet swoje ubrania :-(
ducha
Tymciowa mama :)
Mercedesss, myślę że jak jest tak źle to możesz podac, ja nie podawałam, ale dr powiedzial, że po szczepieniu nawet jak nie będzie gorączki a będzie marudził, co znaczy że bolą miejsca po wkłuciu to dać, więc i na bolące ząbki można .
Mercedesss
No zobaczę jeszcze. Ale, nie chcę żeby tak sie męczył :-(
Wczoraj jak juz pisałam od 5:30 do 19 spał 1.5 h
W nocy się przebudza płacze :-(
Wczoraj jak juz pisałam od 5:30 do 19 spał 1.5 h
W nocy się przebudza płacze :-(
Koot
Mercedesss ja bym podała cos na ból, jak tak sie męczy...
Ducha no cos tym dzieciaczkom teraz jest, wszystkie podobnie....jejku, jak ja bym chciała przespać całą noc bez pobudek...co do farby, to jak jeszcze farbowałam sie na blod, to zadna farba nie dawała rady...zawsze żółte
Ducha no cos tym dzieciaczkom teraz jest, wszystkie podobnie....jejku, jak ja bym chciała przespać całą noc bez pobudek...co do farby, to jak jeszcze farbowałam sie na blod, to zadna farba nie dawała rady...zawsze żółte
reklama
Dziewczyny niestety nie nadrobiłam więc znów proszę Morgaine o streszczenie, plissss
postaram się być już na bieżąco a wieczorkiem wrzucę kilka fajnych fotek
uciekam kończyć obiadek bo za godzinkę wraca mężulo
postaram się być już na bieżąco a wieczorkiem wrzucę kilka fajnych fotek
uciekam kończyć obiadek bo za godzinkę wraca mężulo
Podziel się: