Koot
Fanka BB :)
Witam witam
ale u nas świetna nocka:-)
ale od początku - pare dni temu postanowiłam kąpać malucha wcześniej między 19 a 20tą (bo zdażało się że i o 21-30 szykowaliśmy kąpiel) bo chce maluszka przestawic żeby wcześniej mi zasypiał - jesień się wielkimi krokami zbliża, krótsze dni. No i wczoraj o 20:10 Szymek już chrapał:-) o 23ej obudził się na jedzonko i potem dopiero UWAGA UWAGA o 6:30 :-):-):-) oby tak dalej!!!!
Zdrówka dla 4miesieczniaków
GRATULACJE!!! Ja tez chcę taka nockę...
my zaraz lecimy na spacer, żeby zdążyć przed deszczem.
Doła mam dzisiaj od rana Miałam dzwonić do dj i fotografa w sprawie wesela, bo nie mamy umowy, a to już za 2 msc., ale nie mam siły na to. Chciałam zrobić jakąś niespodziankę dla F., opracować nad motywem podróży na weselu.Ale chyba nic z tym nie zrobię. Tato był rano na badaniach a o 10 już zadzwonili, żeby się pilnie stawił u lekarza, bo potrzebna będzie hospitalizacja i chemioterapia. Hemoglobinę ma poniżej 7, białe krwinki chyba już ok 120 000 Płakać mi się tylko chce teraz. Normalnie bym się położyła i przespała ten dzień, ale synuś jest w końcu i potrzebuje wyjść na świeże powietrze i pobawić się trochę. Czekamy co powiedzą dziadziusiowi . Biedny, ugryzł go komar i ma pół twarzy spuchniętej
Ps. Mamy karmiące piersią - dajecie już coś dzieciom innego do spróbowania?
Zdrówka dla taty...a ile ma lat?
Na stacjach bardzo rzadko zdarzają sie przewijaki. My tez sporo jeździmy i przebieram w samochodzie.
Lenka, no oby nie. Zobacz czy to sie powtórzy i w razie co faktycznie mocz do badania.
Baby zawstydzasz mnie, ja nie mam nic zrobione, a 17 jest
Morgaine to dawaj tez do Szczecina...poszalejemy, jak za Twoich starych czasów a cycem nie karmimy
Ja dziś byłam u siebie w pracy złozyć wniosek o te dwa dodatkowe tygodnie macierzyńskiego. Wszyscy licza razem ze mną, bo przez moja nieobecność masę zmian jet i spora część dostała awans na zastępstwo o jedno stanowisko wyżej, jak wrócę, to wszyscy wracaja na niższą, starą pensję, szok! To już tylko dwa miechy.
Muszę w takim razie trójprzepływowy smok kupić i jeszcze raz z kleikiem spóbować, dzięki:-)