reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

mialam cos ktorej odpisac i of course zapomnialam...

mlody nieznosny, ide go polozyc

a i szukam biletow do uk:-D lecimy w styczniiu lub lutym do kuzynki na pare dni. PRIMARK WELCOME TO;-)

EDIT: dranissimo widze ze jazdy ogolnie sa u naszych chlopow, nie tylko ja mam przegwizdane...

reklama
U nas pogoda typowo jesienna..wiatr tak mocny,że aż huczy...i chwilami pada...ajajaj,ja chce latoooooooooooooo;-)

dragonfly-życzę zdrówka dla ojca...ja swojego już nie mam:-(

morgaine-ty podróżniczko,odwiedź i mnie;-)

hatorska-życzonka słonka dla Borysa:tak:

nati-niekapek masz z twardym czy miękkim ustnikiem,odpowiedz mi prędko:-D

jankesowa-świetny śmiech Gracjanka,brawo!!!

Zabieram małego w chustę i zmykamy,choć przyjemnie to raczej nie będzie na dworze.Ale co tam;-)

dorusia zaplanujcie mi trasę po europie;-) tak zebym u kazdej forumki byla 1 dzien hahah:-D tylko kto za to zaplaci?:confused:

no i co z tego ze bilety na styczen do Londka sa tanie, jak mi starszaka i mlodego 100% liczą i musze kupic 4 bilety plus oplaty i 100zl w jedna strone za Nike a nie za free:( a bilet kosztuje 130 wiec Nika ma tylko 30zl znizki??!!! bez sensu:( czekam na promo w takim razie.

dranissimo- nie wiem jak na stacjach benzynowych w Polsce wygląda :-(, jak chcesz to mogę zobaczyć pod domem mam stacje shella :-) ale we wszystkich hipermarketach lub urzędach są ubikacje z przewijakami.

objad się robi ( dzieki Morgaine) do tego zupa ogórkowa i por w śmietanie dla męża jak z pracy po 22 wróci.
posprzątane to co dalej miałam robic?? a na spacer iść ale pada i wieje :-( ale chyba pójdziemy do przychodni na szczepienie się zapisać i do tesco jakąś kaszkę z ciekawości kupić

prawie skończyłam prasować, pranie zrobione, na obiad filet z kurczaka a'la schabowy, ziemniaczki i mizeria, tylko sprzątać mi sie nie chce i jeszcze zmywarka czeka... a na zewnątrz cały czas sie chmurzy i nie wiem czy wychodzić...

dziewczyny czy to jest możliwe aby Oliwia miala zapalenie dróg moczowych i dlatego podkurcza nózki i dzisiaj było tak robiła się cała czerwona i potem stękała i nagle patrze że siusiu jej poleciało i ulga i poszła spać ???Ale dlaczego akurat przy jedzeniu ?i przed spaniem ?nie wiem spróbuje zrobić mocz na cito dzisiaj

nati, dzieki za odp. Pytam o stacje benz, bo to przy drodze, raczej nie bedziemy jezdzic i szukac hipermarketu, zeby Malej pieluche zmienic ;-)

lenka, oby to nie bylo zapalenie drog moczowych!! fuj fuj... jak ja nie lubie, jak dzieciaki choruja!

hej hej
na niewielu stacjach są przewijaki.za to częściej w McDonald. my jezdzimy bardzo dużo i zwykle w samochodzie przebieram. mam totalne urwanie głowy więc uciekam

reklama
dranissimo- tylko że w Polsce przynajmniej u mnie więcej przy głównych drogach hipermarketów niż stacji benzynowych. :-D
po spacerku, szczepienie o 8.15 :-D kaszka kupiona, mleczko narazie 20ml ściągnięte ale bez laktatora to ciężko tzn ręka boli :-(

Do góry