reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

mialam cos ktorej odpisac i of course zapomnialam...

mlody nieznosny, ide go polozyc

a i szukam biletow do uk:-D lecimy w styczniiu lub lutym do kuzynki na pare dni. PRIMARK WELCOME TO;-)

EDIT: dranissimo widze ze jazdy ogolnie sa u naszych chlopow, nie tylko ja mam przegwizdane...

reklama
U nas pogoda typowo jesienna..wiatr tak mocny,że aż huczy...i chwilami pada...ajajaj,ja chce latoooooooooooooo;-)

dragonfly-życzę zdrówka dla ojca...ja swojego już nie mam:-(

morgaine-ty podróżniczko,odwiedź i mnie;-)

hatorska-życzonka słonka dla Borysa:tak:

nati-niekapek masz z twardym czy miękkim ustnikiem,odpowiedz mi prędko:-D

jankesowa-świetny śmiech Gracjanka,brawo!!!

Zabieram małego w chustę i zmykamy,choć przyjemnie to raczej nie będzie na dworze.Ale co tam;-)

dorusia zaplanujcie mi trasę po europie;-) tak zebym u kazdej forumki byla 1 dzien hahah:-D tylko kto za to zaplaci?:confused:

no i co z tego ze bilety na styczen do Londka sa tanie, jak mi starszaka i mlodego 100% liczą i musze kupic 4 bilety plus oplaty i 100zl w jedna strone za Nike a nie za free:( a bilet kosztuje 130 wiec Nika ma tylko 30zl znizki??!!! bez sensu:( czekam na promo w takim razie.

dranissimo- nie wiem jak na stacjach benzynowych w Polsce wygląda :-(, jak chcesz to mogę zobaczyć pod domem mam stacje shella :-) ale we wszystkich hipermarketach lub urzędach są ubikacje z przewijakami.

objad się robi ( dzieki Morgaine) do tego zupa ogórkowa i por w śmietanie dla męża jak z pracy po 22 wróci.
posprzątane to co dalej miałam robic?? a na spacer iść ale pada i wieje :-( ale chyba pójdziemy do przychodni na szczepienie się zapisać i do tesco jakąś kaszkę z ciekawości kupić

prawie skończyłam prasować, pranie zrobione, na obiad filet z kurczaka a'la schabowy, ziemniaczki i mizeria, tylko sprzątać mi sie nie chce i jeszcze zmywarka czeka... a na zewnątrz cały czas sie chmurzy i nie wiem czy wychodzić...

dziewczyny czy to jest możliwe aby Oliwia miala zapalenie dróg moczowych i dlatego podkurcza nózki i dzisiaj było tak robiła się cała czerwona i potem stękała i nagle patrze że siusiu jej poleciało i ulga i poszła spać ???Ale dlaczego akurat przy jedzeniu ?i przed spaniem ?nie wiem spróbuje zrobić mocz na cito dzisiaj

nati, dzieki za odp. Pytam o stacje benz, bo to przy drodze, raczej nie bedziemy jezdzic i szukac hipermarketu, zeby Malej pieluche zmienic ;-)

lenka, oby to nie bylo zapalenie drog moczowych!! fuj fuj... jak ja nie lubie, jak dzieciaki choruja!

hej hej
na niewielu stacjach są przewijaki.za to częściej w McDonald. my jezdzimy bardzo dużo i zwykle w samochodzie przebieram. mam totalne urwanie głowy więc uciekam

reklama
dranissimo- tylko że w Polsce przynajmniej u mnie więcej przy głównych drogach hipermarketów niż stacji benzynowych. :-D
po spacerku, szczepienie o 8.15 :-D kaszka kupiona, mleczko narazie 20ml ściągnięte ale bez laktatora to ciężko tzn ręka boli :-(

Do góry