reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Witam sie i ja

Domieszalam wczoraj kaszki do mleka i co? Nie dosyc ze zbudzila sie nie raz a dwa razy na butle w nocy to jeszcze megakupa o 5-ej byla, cala do przebrania :wściekła/y: chyba zostane przy mleku i zaczne zupki wprowadzac.
Poza tym u nas tak leje ze az telewizja przerywa wiec niefajnie jest dzisiaj.
Milego dnia

reklama
Jola u nas tez przerywa w czasie deszczu i to wlasnie dwa ulubione programy starszaka..jak na zlosc bo oczywiscie jak slonce to nie oglada
moze kaszka malej tak posmakowala ze obudzila sie na nia jeszcze raz :-D

my zaraz lecimy na spacer, żeby zdążyć przed deszczem.

Doła mam dzisiaj od rana :( Miałam dzwonić do dj i fotografa w sprawie wesela, bo nie mamy umowy, a to już za 2 msc., ale nie mam siły na to. Chciałam zrobić jakąś niespodziankę dla F., opracować nad motywem podróży na weselu.Ale chyba nic z tym nie zrobię. Tato był rano na badaniach a o 10 już zadzwonili, żeby się pilnie stawił u lekarza, bo potrzebna będzie hospitalizacja i chemioterapia. Hemoglobinę ma poniżej 7, białe krwinki chyba już ok 120 000 :( :( Płakać mi się tylko chce teraz. Normalnie bym się położyła i przespała ten dzień, ale synuś jest w końcu i potrzebuje wyjść na świeże powietrze i pobawić się trochę. Czekamy co powiedzą dziadziusiowi . Biedny, ugryzł go komar i ma pół twarzy spuchniętej :(

Ps. Mamy karmiące piersią - dajecie już coś dzieciom innego do spróbowania?

Witam ,koncze kawke ,mala sie dzis wczesnie obudzila( jak na nia ) kolo 6 i zaczela cos opowiadac.ona potrafi tak nonstop godzine( rosnie mi mala gadulka).teraz chcialabym ja wziac na spacer ale ta mi spi juz ponad godzine,wrr a nie bede dziecka budzic.a wiecie ze ona juz nie guga tylko tez gaworzy:),wczoraj na grillu powiedziala"da da", mowi czasem "ne ne" smieszne to i kochane.

Hatorska co trzeba miec na wyjazd za granice dla naszych mlodych,nie wiesz ile czeka sie na paszport?

Doła mam dzisiaj od rana :( Miałam dzwonić do dj i fotografa w sprawie wesela, bo nie mamy umowy, a to już za 2 msc., ale nie mam siły na to. Chciałam zrobić jakąś niespodziankę dla F., opracować nad motywem podróży na weselu.Ale chyba nic z tym nie zrobię. Tato był rano na badaniach a o 10 już zadzwonili, żeby się pilnie stawił u lekarza, bo potrzebna będzie hospitalizacja i chemioterapia. Hemoglobinę ma poniżej 7, białe krwinki chyba już ok 120 000 :( :( Płakać mi się tylko chce teraz. Normalnie bym się położyła i przespała ten dzień, ale synuś jest w końcu i potrzebuje wyjść na świeże powietrze i pobawić się trochę. Czekamy co powiedzą dziadziusiowi . Biedny, ugryzł go komar i ma pół twarzy spuchniętej :(

Tulam i trzymam kciuki za pozytywne wiesci od taty

dragon- zdrówka dla taty.
ja daje do spróbowania ale dosłownie polizać chleb, polizać dżem. raz dałam 2 łyżeczki jabłka ale juz nie dam bo kupa bleeeee
nela- paszport tylko po za unie, w uni dowód osobisty.

dragonfly zdrowka dla taty

dalam malemu niekapek za zasluga nati i co maly pije herbate az uszy mu chodza i tylko raz sie zakrztusil a z butelki krztusi sie non stop i malutko wypije.

Przez te remonty maly ostatnio wiecznie spal nadworze we wozku bo halas a teraz nie umie mi zasnac inaczej yhhh ciezko bedzie. Zjadl prze chwila kleik ryzowy z jalbkiem i winogronem potem mi lyzeczke wyrwal i sam pakowal do buzkiii zebym jeszcze dala ciekawa jestem czy zasnie

na fajny sklep trafilam u nas : ogrodniczki sztruksowe za 25zl , ten dresik niebieski co na zdjeciu wczoraj tez 25zl taniocha normalnie a ja szczesliwa bo mozemy sie bardziej obkupic tzn Gracjanek moze.

Naszego jedzonka nie daje tylko sloiczki badz specjalnie zrobione dla niego :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie

Dzisiaj wstaje po wczorajszej klotni z M i co widze... obraczke na stole zostawil i pojechal do pracy. To ja zdjelam swoja. Mam to gdzies...

Hatorska co trzeba miec na wyjazd za granice dla naszych mlodych,nie wiesz ile czeka sie na paszport?

a ja sie zapytam w druga strone, bo tez sie wybieramy samochodem do pl, czy na pl drogach, np na stacjach benzynowych sa takie specjalne przebieraki dla dzieci? Mozna gdzies zmienic pieluszke? Bo ostatnio jak bylismy w podrozy to zmienialam w samochodzie, ale przyznam, ze srednio to wygodne :/ Jak Wy sobie radzicie z przewijaniem w podrozy?!?

dragonfly zdrowka dla Taty! Nie przejmuj sie tyle...
Ja karmie piersia i narazie nie podaje Malej nic stalego, jeszcze poczekam z miesiac...

Do góry