reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Witam się i ja!
U nas noc oki, 2 pobudki, mały fika już na kocyku i ciągle przekręca się z pleców na brzuch i się śmieje.
Zimnoooo u nas i wiatrzycho wiej a wczoraj nawet deszcze mega padał.... :angry:
Dzisiaj marchewczka a jutro jabłuszko :-)

dranissimo-ja podawałam na razie marchewkę, to kupa jest dużo gęstsza, brązowo-pomarańczowa:-D

reklama
Dzien dobry.Pieknie słonko grzeje:)

Nati apropo Twojego pomysłu z mieszkniem ,dowiedz się bo wiem ze istnieje taki przepis że jak sprzedajesz własne mieszkanie i te pieniadze inwestujesz w kupno lub remont kolejnej nieruchomości nie musisz płacić podatku .
Gratuluje ząbków.

Moja córcia już od drugiego miesiąca wcinała 150 ml ,teraz potrafi zjeść 210 ml .Teraz znowu mi zaczeła częściej jeść ,myslicie ze mogłabym zacząć wpowadzać kaszke ,albo zageszczać mleko kaszką aby było bardziej kaloryczne czy jeszcze nie pora ??Piła już sok z marchewki i jabłka ale jakoś po tym się jej poprzestawiało w jeitach i teraz gazy ją mecza bardzo .
Oj wogóle mi się rozregulowała strasznie ,jeszcze jutro szczpienie więc wogóle wszystko się poprzestawia .
Lece miksować mleko aby grudek nie było bo już kwękanie słysze -Oliwcia się budzi .Wpadnę póżniej .Pozdrawiam

WItajcie. Przyszliśmy się ząbkiem pochwalić :-) lewa dolna jedynka, ja nie wiem jak ja ostatnio stukałam , ale nic nie wystukałam a dziś tak patrze a tu ząbek sobie jest. Ładnie widać kawalątek:-) Pewnie na dniach drugi będzie bo to parami zwykle:)))

Miłego dnia kobietki:-)))

Witamy się i my

Lenka ten przepis o którym mówisz dot właśnie pod. Vat, co do mleka możesz małej zagęszczać kleikiem ryżowym

ładna pogoda, słonko świeci :)
zakupy w tesco zrobione, pranie nastawione, chleb się piecze, jeszcze prasowanie i zmywarka a zaraz będę piekła sernik z jagodami mniaaam :) a na obiadek pizza :) zapraszam chętnych :)

Justi gratuluję ząbka :)

Witamy się i my

Lenka ten przepis o którym mówisz dot właśnie pod. Vat, co do mleka możesz małej zagęszczać kleikiem ryżowym

ładna pogoda, słonko świeci :)
zakupy w tesco zrobione, pranie nastawione, chleb się piecze, jeszcze prasowanie i zmywarka a zaraz będę piekła sernik z jagodami mniaaam :) a na obiadek pizza :) zapraszam chętnych :)

Justi gratuluję ząbka :)

Kobieto podziwiam Cię jak Ci się tyle rzeczy udaje zrobić włącznie z pieczeniem .Świetnie zorganizowana jesteś .

Justi przyłączam sie do gratulacji

położyłam małą na bujaczku a sama poszłam odkurzać wchodzę do pokoju a Asiunia trzyma w buzi kabel od ładowania laptopa włączony do prądu. kurcze już jednak trzeba jednak uważać

Ale musiałam stron nadrobić!! wczoraj usiadłam do czytania i się nie wyrobiłam z zaległościami..

MamusiaDorusia – moja misia miała robione usg przezciemiączkowe podczas pobytu w szpitalu potem w lipcu kontrolne niby jest ok ale jeszcze jedziemy robić 2 września.. niby ok to po co jeszcze kontrola?? z tego co dyktowała do zapisu nic nie zrozumiałam..

lenka – u mnie to samo!! mała rozregulowana na maxa – wczoraj w nocy wstawała 8 razy!! possała cysia i dalej spać! Szok! No i jutro też mamy szczepienie – skojarzone i pneumo

justi - gratulacje ząbka

nati - gratuluję kolejnego ząbka i szybkiego rozwoju małej - moja to daleko w tyle w stosunku do Asi

wczoraj byłam w pracy składać wniosek o 2 tygodnie dodatkowe a później na badania zdolności do pracy i dopiero na wypoczynkowy.. jak mi się tam nie chce wracać..

witam :-)
moj maly wstal o 5ej i 7:30 a ja jakos sie nie moge obudzic chyba jakas kafke trzeba wypic :-)
Nati Twoja mala strasznie pomyslowa jest zdecydowanie zachowuje sie dojrzalej niz prawie 4miesieczniak :-D
Baby sernik i jagody mniam dwie rzeczy ktore uwielbiam :-) pamietam ze wrzucalas kiedys przepis musze poszukac :-)
Justi gratuluje zabka :-) no wlasnie ja tez pamietam przy starszaku ze zagladalam do buzki i nic nie bylo a tu nagle zabek :-)
Lenka ojej 210 moj ledwo zjada 120 ;-)

reklama
Dzien doberek.

U nas noc z pobudka o 5-ej (juz moglaby wytrzymac do rana). Chyba tez pokombinuje z ta kaszka. Jak wy mieszacie? Jakie proporcje?
Olo tez sie przytulic chcial w nocy, musialam wziac do lozka, zasnal i odlozylam..

justi gratuluje ząbka

Zazdroszcze wam tych spotkan, my to chyba tylko z dranissimo mozemy kiedys sie mobilizowac i spotkac w polowie drogi bo na jedyna z tych stron....

Do góry