reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Nati jak u nas skonczy sie remont to Ci powiem ile nas to wynioslo,a wyznaczylismy sobie mega niska kwote bo to mieszkanie na chwile,zobaczym czy nasz ambitny plan sie powiedzie.ichcemy zeby to bylo duzo ponizej 20 tys:)jeszcze tego nie podliczamy,zobaczymy ...

jak narazie cudowna farba z duluxa odpadla last week:)))

reklama
ja też,czekam :) na mieszkankofe fotki

no i mała dalej śpi ...chyba jednak nocnie już:dry: nic,trza będzie wybudzać.

jak mi brakowało tego lenistwa co teraz mam :-p,ach a niedługo facety moje wrócą

u nas w mieszkaniu mój sam wszystko robił, tzn,kładł kafle,panele,itd .. więc się zaoszczędziło na ekipach ;-) a ile w sumie wyszło to nie wiem ..gdzieś zapiski są ale nie wiem gdzie .

Nati jak u nas skonczy sie remont to Ci powiem ile nas to wynioslo,a wyznaczylismy sobie mega niska kwote bo to mieszkanie na chwile,zobaczym czy nasz ambitny plan sie powiedzie.ichcemy zeby to bylo duzo ponizej 20 tys:)jeszcze tego nie podliczamy,zobaczymy ...

jak narazie cudowna farba z duluxa odpadla last week:)))

my mamy wyliczone:
całkowity remont łazienki włącznie z nową kabiną prysznicową i kibelkiem, nowa kuchnia, podłogi w całym mieszkaniu, wymiana okien, rozwalenie jednej ściany i postawienie w innym miejscu ściany ( to firma zrobi), wycekolowanie, pomalowanie
to wyszło 10 000
a meble to do Asi i do nas to już na raty :-(
współczuje farby i to dobra firma dziwne

Filip zjadł właśnie 160 ml. i smacznie śpi, podrzemał pół godz. po 19 zobaczymy jak nockę prześpi. Zjadł też dzisiaj marchewkę :)

Słuchajcie a kiedy można podawac takie kaszki jak malinowa czy z bananami?
Bo, mięso to po 7 miesiącu.
Ale, jakos trzba tą dietkę bobaską urozmaicac :-)

emi ,nati u nas remont robi kolega( z pomocnikiem ktory mial malowac cos od piatku ale nie dojechal k...j....mac- przepraszam!!!!) i mialo byc za pol darmo ,ale ze juz robi miesiac dluzej nic planowal a konca nie widac to z baczymy co u znajomych znaczy pol darmo.zebym sie nie zdziwila.okazalo sie ze w tym czasie mial robic tez dach innemu kumplowi:))),nasz majster jest udany ,choc gdyby nie byl sympatyczny to bym go dawno udusila.

i tak to właśnie jest ze znajomymi, wiec mój postanowił sam,w poprzednim mieszkaniu mu pomagali już dosłownie wszyscy ale teraz chciał tylko sam,i fajnie .

reklama
baby 55- wiem :-D ale tak sobie myślę, że daję mleko z pisrsi, słoiczek warzyko i będę dawac owocki a na wieczór może taka kaszka? czy lepiej bez smakowa? fajnie by było jak by juz siedział i jadł sam z miseczki :-D

Do góry