reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

te 2% to wiem i to boli bo mamy wyliczone co do grosza :-(, ale tych 23% byśmy już rady nie dali ale właśnie wyczytałam że książeczkę możemy jak wspólnie tylko nie możemy mieć rozdzielności majątkowej mieć a nie mamy więc ok. kurde mógłby nam ktoś dać jeszcze 10 000 to już bym nie marudziła :-)

reklama
nela zeby byla jasnosc. Bielsko nalezy do woj.sląskiego
ale zaden bielszczanin sie z tym nie pogodzil:-D my jestesmy bielskie i tyle! góry a nie śląsk:-D

nie no, to takie zaszłości. strasznie nam nie leżało przejscie do śląskiego, bielszczanie chcieli do małopolskiego, ale chyba lepiej na tym wyszlismy....chociaz najlepiej byloby byc woj.bielskim...
takze nie jestes zla z geografii tylko z obyczajów kulturowych ;-)

te 2% to wiem i to boli bo mamy wyliczone co do grosza :-(, ale tych 23% byśmy już rady nie dali ale właśnie wyczytałam że książeczkę możemy jak wspólnie tylko nie możemy mieć rozdzielności majątkowej mieć a nie mamy więc ok. kurde mógłby nam ktoś dać jeszcze 10 000 to już bym nie marudziła :-)

A ja w sumie nawet 20 tys bym przyjęła :-D

Morgaine tak czy owak popelnilabym niezle faux pas.

U nas byl ten sam bol jak zlikwidowali nasze wojewodztwo,na pewno dla was lepiej ze nalezycie pod slask,wystarczy przejechac sie naszymi drogami i nie mialabys watpliwosci.

gdy psiapsiola z jastrezbia zdroju 1szy raz jechala do mnie , dzwonila z drogi ze to jakas porazka w tej malopolsce i w ogole o co chodzi :szok:i tak sie wlasnie spoznili na nasz slub.
a po 20 to ja w BB I NA SLASKU :))) bede z 2 razy ,mam nadzieje z wami sie spotkac.

baby a Ty jak juz uporasz sie z wyjazdem malza to dojade do Ciebie i wsiadziemy w jedno autko ,bedzie weselej

emi25- ja ściągam trochę swojego mleka i daję kaszkę Nestle Sinalc (na wodzie). Tak zaleciła mi pediatra.Dzisiaj zjadł 140 ml.Ale, nie wiem czy to nie za dużo bo synek waży już 7600kg.
Jak bym dawała samą kaszę to pewnie by wiecej przygrał.
A jaką wy kaszę dajecie dzieciom?

Ostatnia edycja:

no a 20 000 to w ogóle super, starczyło by nam na remont pod klucz przez firmę i kuchnie na wymiar ale kuchnie chyba i tak na wymiar bo ceny podobne do tych które nam się podobają- bo mąż wymyślił taka jak mamy czyli białe szafki, czarne blaty i podłoga.

ok odeszłam od tematu dziecinnego. ale mam nadzieję że mi wybaczycie i jak już będziemy mieć nowe mieszkanko i to umeblowane to zgodzicie się na zdjęcia

Justi witam ,fajnie ze Cie w koncu lapie na zywo bo chcialam zapytac ile jednostek wit.D podajesz malemu ???ja mojej dawac 1200 ,dotad dostawala 600 ale to nie wystarcza dla niej.tak zadecydowal pediatra po ostatniom usg.ciekawa jestem jak to u Ciebie wyglada

reklama
Baby jagody i biala czekolada ,matko nie kus...

kuszę, kuszę i zapraszam :) wpadajcie wszyscy razem :)

oj tam rozdrabniacie ja bym chetnie przyjęła 200 tys :)

Baby On jak miał 2 mce z hakiem to już zjadał 180 :))) a te 210 to od jakiś 5-6 dni i tylko na noc:))

no to nieźle :-p ma chłopak spust niezły :-D

Morgaine tak czy owak popelnilabym niezle faux pas.

U nas byl ten sam bol jak zlikwidowali nasze wojewodztwo,na pewno dla was lepiej ze nalezycie pod slask,wystarczy przejechac sie naszymi drogami i nie mialabys watpliwosci.

gdy psiapsiola z jastrezbia zdroju 1szy raz jechala do mnie , dzwonila z drogi ze to jakas porazka w tej malopolsce i w ogole o co chodzi :szok:i tak sie wlasnie spoznili na nasz slub.
a po 20 to ja w BB I NA SLASKU :))) bede z 2 razy ,mam nadzieje z wami sie spotkac.

baby a Ty jak juz uporasz sie z wyjazdem malza to dojade do Ciebie i wsiadziemy w jedno autko ,bedzie weselej

na razie jeszcze nic nie wiem na temat wyjazdu więc możemy sie wstępnie po 20 jakoś umówić na tą jazdę na śląsk tudzież do BB ;-)

no a 20 000 to w ogóle super, starczyło by nam na remont pod klucz przez firmę i kuchnie na wymiar ale kuchnie chyba i tak na wymiar bo ceny podobne do tych które nam się podobają- bo mąż wymyślił taka jak mamy czyli białe szafki, czarne blaty i podłoga.

ok odeszłam od tematu dziecinnego. ale mam nadzieję że mi wybaczycie i jak już będziemy mieć nowe mieszkanko i to umeblowane to zgodzicie się na zdjęcia

czekam z niecierpliwością na foteczki :):tak:

Do góry