reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

jutro uciekam z BB, Paweł jechał w interesach do Czech, to go wykorzystałam i wpadłam sobie na Morgaine popatrzeć ;-). Misiak zasnął, Jankowski wcina Hity na kolację ( ale wcześniej była na obiad pizza i pierogi z mięskiem - żeby nie było,że ja taka mega nieodpowiedzialna)

zielona kupka może być z wielu powodów. nowe potrawy, ząbki w drodze, infekcja tfu tfu,mamusia coś ciężkiego zjadła ( ja jem wszystko i jest ok).o ile to nie biegunka, nie pieni się i jednorazowa....to zapomnieć

reklama
nie znacie się na podatkach :-(, ale już prawie sobie wygooglowałam. przebrałam małą, obudziła się ale strasznie płakała jak ją przewijałam, dostała cyca i śpi dalej

baby to my jacyc dziwni bo ja 21 a mezula 25 i jakos nie mamy zabaw w glowie zreszta ja nigdy nie mialam a M juz sie swoje wyszalal i tak nam dobrze we trojeczke :-)

ja noc srednia mialam pil chyba z 4 razy dzis dostal kleika lyzeczka a potem cyc zobaczymy jak bedzie... tez mam ambitny plan zrezygnowac z nalogu spania z malym i mam zamiar zrobic to jutro.... ufff bedzie ciezko ...:-(

U nas mały też już padł. Od 16:30 nie spał, kąpałam 10 minut wcześniej niż zwykle wow;) zjadł już prawie na śpiocha, ale wciągnął całe 210 kaszki malinowej:-) odbił zaniosłam do łóżeczka i śpi:) Jeszcze Rafałka położe na razie Kot i mysz lecą więc nie ma szans dopóki się nie skończą ;)

W Katowicach będę w Qubusie.. także liczę na jakiś spacerek:)))

nat chyba psychicznie musze sie na stawic ;) a tak serio to dzis dalam mu przed karmieniem kaszki lyzeczka i chce zobaczyc czy lepiej i dluzej bedzie spal czy warto to robic dalej ;)

nat chyba psychicznie musze sie na stawic ;) a tak serio to dzis dalam mu przed karmieniem kaszki lyzeczka i chce zobaczyc czy lepiej i dluzej bedzie spal czy warto to robic dalej ;)

to daj znać czy warto. bo może i ja się skuszę. co prawda szkoda mi rezygnować z cycka tzn wprowadzać nowe posiłki już więc pewnie odczekam jeszcze chociaż do września

mitaginko-Karolek musi mieć z tego powodu,że u nas był wspomniany poród z rączką...niby nie ma żadnych konsekwencji dla mózgu i nerwów,ale kazali zrobić-to robię.Swoją drogą-miało to już być zrobione po ur.,ale nikt zbytnio nie zwracał uwagi na ten poród główki i rączki jednocześnie!

baby-chyba szczerze życzyłaś nam dobrze na szczepieniu,bo Karolek tylko westchnął....i nawet nie zapłakał;-) A ja byłam nastawiona na taki ryk jak ostatnio...

Jutro u nas znów goście,coś nas Ci zagraniczni kochają:-D bo jutro Niemcy na tapecie;-)

anawoj-a gdzie konkretni w tych Czechach Twój P.przebywa???

eywa-zdrówka dla Natalki!!!

Ostatnia edycja:
ja przez ok 2 tygodnie dawałam 150,ale raz niechcący nalało mi się 180 wody dosypałam 6 miarek i zjadła i tak do teraz daję już 180 ml. zgodnie z tabelą na opakowaniu bo już leci 4 miesiąc .Ale przejścia na większą ilość mleka to kończy się masakryczną wielką kupą .

Witam wieczorkiem, moja też śpi, ale nie na noc,jeszcze zje ,oporządzę ją i pobawi się trochę albo zaśnie niemal od razu .

na piwko mam ochotę,:-p

moja też miała usg mózgowia, po urodzeniu ale to dlatemu bo z powodu mojej infekcji .

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry