reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

jutro uciekam z BB, Paweł jechał w interesach do Czech, to go wykorzystałam i wpadłam sobie na Morgaine popatrzeć ;-). Misiak zasnął, Jankowski wcina Hity na kolację ( ale wcześniej była na obiad pizza i pierogi z mięskiem - żeby nie było,że ja taka mega nieodpowiedzialna)

zielona kupka może być z wielu powodów. nowe potrawy, ząbki w drodze, infekcja tfu tfu,mamusia coś ciężkiego zjadła ( ja jem wszystko i jest ok).o ile to nie biegunka, nie pieni się i jednorazowa....to zapomnieć

reklama
nie znacie się na podatkach :-(, ale już prawie sobie wygooglowałam. przebrałam małą, obudziła się ale strasznie płakała jak ją przewijałam, dostała cyca i śpi dalej

baby to my jacyc dziwni bo ja 21 a mezula 25 i jakos nie mamy zabaw w glowie zreszta ja nigdy nie mialam a M juz sie swoje wyszalal i tak nam dobrze we trojeczke :-)

ja noc srednia mialam pil chyba z 4 razy dzis dostal kleika lyzeczka a potem cyc zobaczymy jak bedzie... tez mam ambitny plan zrezygnowac z nalogu spania z malym i mam zamiar zrobic to jutro.... ufff bedzie ciezko ...:-(

U nas mały też już padł. Od 16:30 nie spał, kąpałam 10 minut wcześniej niż zwykle wow;) zjadł już prawie na śpiocha, ale wciągnął całe 210 kaszki malinowej:-) odbił zaniosłam do łóżeczka i śpi:) Jeszcze Rafałka położe na razie Kot i mysz lecą więc nie ma szans dopóki się nie skończą ;)

W Katowicach będę w Qubusie.. także liczę na jakiś spacerek:)))

nat chyba psychicznie musze sie na stawic ;) a tak serio to dzis dalam mu przed karmieniem kaszki lyzeczka i chce zobaczyc czy lepiej i dluzej bedzie spal czy warto to robic dalej ;)

nat chyba psychicznie musze sie na stawic ;) a tak serio to dzis dalam mu przed karmieniem kaszki lyzeczka i chce zobaczyc czy lepiej i dluzej bedzie spal czy warto to robic dalej ;)

to daj znać czy warto. bo może i ja się skuszę. co prawda szkoda mi rezygnować z cycka tzn wprowadzać nowe posiłki już więc pewnie odczekam jeszcze chociaż do września

mitaginko-Karolek musi mieć z tego powodu,że u nas był wspomniany poród z rączką...niby nie ma żadnych konsekwencji dla mózgu i nerwów,ale kazali zrobić-to robię.Swoją drogą-miało to już być zrobione po ur.,ale nikt zbytnio nie zwracał uwagi na ten poród główki i rączki jednocześnie!

baby-chyba szczerze życzyłaś nam dobrze na szczepieniu,bo Karolek tylko westchnął....i nawet nie zapłakał;-) A ja byłam nastawiona na taki ryk jak ostatnio...

Jutro u nas znów goście,coś nas Ci zagraniczni kochają:-D bo jutro Niemcy na tapecie;-)

anawoj-a gdzie konkretni w tych Czechach Twój P.przebywa???

eywa-zdrówka dla Natalki!!!

Ostatnia edycja:
ja przez ok 2 tygodnie dawałam 150,ale raz niechcący nalało mi się 180 wody dosypałam 6 miarek i zjadła i tak do teraz daję już 180 ml. zgodnie z tabelą na opakowaniu bo już leci 4 miesiąc .Ale przejścia na większą ilość mleka to kończy się masakryczną wielką kupą .

Witam wieczorkiem, moja też śpi, ale nie na noc,jeszcze zje ,oporządzę ją i pobawi się trochę albo zaśnie niemal od razu .

na piwko mam ochotę,:-p

moja też miała usg mózgowia, po urodzeniu ale to dlatemu bo z powodu mojej infekcji .

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry