reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

To chyba taki dzień... mój tez przed chwilą zasnął :-D Ale, kąpieli nie odpuszczę.
U Nas znowu pada a było tak ładnie :-(

Filip dzisiaj zjadł pół słoiczka marchewki, jutro drugie pół a potem jabłuszko.
Śliniak w marchewce, ręce i buzia też :-D
Ale, z chęcią jadł-najpier się krzywiła a potem wcinał.

Wczoraj nie robił kupy po marchwi. A dzisiaj zrobił 2. Więc jest git.

Kaszki mu chyba dzisiaj zrobię 150 ml. chyba nie za dużo co?

mitaginka- a dawalaś jej jakiś słoiczek? zjadłaś wczoraj coś czego nie jadłaś do tej pory?

reklama
nie gryzie tzn raz ugryzła boleśnie a tak to czasami jak ciumcia a nie je to uszczypnie. ale zauważ że jak sie ssie to język właśnie na dolnych zębach sie ma czyli zakryte ząbki językiem :-)

Spotkanko w Katowicach tylko nie jutro plis :-( bo nie będę miała do południa jak dojechać (no chyba że po 15ej to już mężula wróci z roboty). Dzisiaj ledwo co wrócił z pracy bo nam się chłodnica rozkraczyła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i teraz siedzi w garażu i kombinuje. Jak mu się nie uda naprawić(a coś mi się wydaje że wymiana będzie potrzebna bo płyn cieknie mega mega...) to zabierze samochód od rodziców i ja zostaje bez grrrr
anawoj jak długo w BB będziesz?

Mitaginka moja tez nie spi,jest po kapieli a cala pobudzona a ja znow spiaca jestem.nie wiem jak u was ale u nas pogoda ciulowa:(

witam się :)
....dobrze, że są przedszkola bo starszak jest charakterny ;)

Mitaginka - olej tą kupkę ;)
Eywa - jak młoda wyzdrowieje to zorganizujemy jakieś spotkanie ;)
Nati - pytałaś męża? ;)

reklama
Do góry