reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

To chyba taki dzień... mój tez przed chwilą zasnął :-D Ale, kąpieli nie odpuszczę.
U Nas znowu pada a było tak ładnie :-(

Filip dzisiaj zjadł pół słoiczka marchewki, jutro drugie pół a potem jabłuszko.
Śliniak w marchewce, ręce i buzia też :-D
Ale, z chęcią jadł-najpier się krzywiła a potem wcinał.

Wczoraj nie robił kupy po marchwi. A dzisiaj zrobił 2. Więc jest git.

Kaszki mu chyba dzisiaj zrobię 150 ml. chyba nie za dużo co?

mitaginka- a dawalaś jej jakiś słoiczek? zjadłaś wczoraj coś czego nie jadłaś do tej pory?

reklama
nie gryzie tzn raz ugryzła boleśnie a tak to czasami jak ciumcia a nie je to uszczypnie. ale zauważ że jak sie ssie to język właśnie na dolnych zębach sie ma czyli zakryte ząbki językiem :-)

Spotkanko w Katowicach tylko nie jutro plis :-( bo nie będę miała do południa jak dojechać (no chyba że po 15ej to już mężula wróci z roboty). Dzisiaj ledwo co wrócił z pracy bo nam się chłodnica rozkraczyła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i teraz siedzi w garażu i kombinuje. Jak mu się nie uda naprawić(a coś mi się wydaje że wymiana będzie potrzebna bo płyn cieknie mega mega...) to zabierze samochód od rodziców i ja zostaje bez grrrr
anawoj jak długo w BB będziesz?

Mitaginka moja tez nie spi,jest po kapieli a cala pobudzona a ja znow spiaca jestem.nie wiem jak u was ale u nas pogoda ciulowa:(

witam się :)
....dobrze, że są przedszkola bo starszak jest charakterny ;)

Mitaginka - olej tą kupkę ;)
Eywa - jak młoda wyzdrowieje to zorganizujemy jakieś spotkanie ;)
Nati - pytałaś męża? ;)

reklama
Do góry