Justi83
Fanka BB :)
Hej hej!
Nati - gratuluje perełki:-)))
U nas Rafał miał zaraz po urodzeniu.
Ja też się z F nie wysypiam... śpi teraz we własnym łóżeczku jak spał ze mną to budziłam się niepotrzebnie 10 razy na noc, ze strachu etc, jak śpi w łóżeczku to budzę się 'na zawołanie' - czyli zwykle o 7 rano W nocy zdarza mi się jeszcze powędrować do Rafała 9sikanie nocne albo życzenie spania z nami w pokoju yhm
U nas mamy 2x Vita D na dobę miękka skórka, też szybko rośnie i zwiększyła lekarka, zobaczymy co powie teraz yhm tzn 16.08 na wizycie.
Eywa dużo zdrówka dla małej!!!:-)
A ja sama, mąż był na weekend całe 2 dni ehh szybko minęło, ale w przyszły weekend na 3 dni będzie. Zarezerwowałam już noclegi w Katowicach jestem od 25 do 29.08 także pisac kogo mogę odwiedzić:-))) hihih
i 8-13.09 będziemy w Pradze na Mistrzostwach Europy, ach jak się ciesze na ten wyjazd! :-) a parę dni później koniec kadry i w końcu znowu będziemy razem:-)
Zmykam F zaraz się obudzi na jedzonko. R szaleje idę pobiegać troszkę za Nim hihihi może uda zgubię hahah buziaki dla Was:*
Nati - gratuluje perełki:-)))
pytanie do mitaginki:
-czy Tysia miała robione usg przezciemiączkowe u neurologa???
Które z Waszych dzieci miało???
Dzięki;-)
U nas Rafał miał zaraz po urodzeniu.
ja się z mała nie wysypiam, więc dla mnie teraz to zło konieczne troche,że większą część nocy u nas spędza,ale biorę ją dopiero jak wysiadam i nie mam już siły latać,, czasem koło 2, czasem dopiero o 5 jak lepsza noc, a wczoraj od 24 juz z nami była, a tak do od początku spała u siebie, ahhh te czasy... wieczór dla siebie, bez latania, sen dłuższy niż 30 min...czy kiedyś mnie to jeszcze spotka?
Ja też się z F nie wysypiam... śpi teraz we własnym łóżeczku jak spał ze mną to budziłam się niepotrzebnie 10 razy na noc, ze strachu etc, jak śpi w łóżeczku to budzę się 'na zawołanie' - czyli zwykle o 7 rano W nocy zdarza mi się jeszcze powędrować do Rafała 9sikanie nocne albo życzenie spania z nami w pokoju yhm
nelka,niech się szybko to wchłonie, za mało wit,D,z racji że szybko rośnie,
ja też w nerwach co do tej całej miedniczki u mojej, czekają nas częste badania moczu i usg ...
U nas mamy 2x Vita D na dobę miękka skórka, też szybko rośnie i zwiększyła lekarka, zobaczymy co powie teraz yhm tzn 16.08 na wizycie.
Eywa dużo zdrówka dla małej!!!:-)
A ja sama, mąż był na weekend całe 2 dni ehh szybko minęło, ale w przyszły weekend na 3 dni będzie. Zarezerwowałam już noclegi w Katowicach jestem od 25 do 29.08 także pisac kogo mogę odwiedzić:-))) hihih
i 8-13.09 będziemy w Pradze na Mistrzostwach Europy, ach jak się ciesze na ten wyjazd! :-) a parę dni później koniec kadry i w końcu znowu będziemy razem:-)
Zmykam F zaraz się obudzi na jedzonko. R szaleje idę pobiegać troszkę za Nim hihihi może uda zgubię hahah buziaki dla Was:*