reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Hej hej!
Nati - gratuluje perełki:-)))

pytanie do mitaginki:
-czy Tysia miała robione usg przezciemiączkowe u neurologa???
Które z Waszych dzieci miało???

Dzięki;-)

U nas Rafał miał zaraz po urodzeniu.

ja się z mała nie wysypiam, więc dla mnie teraz to zło konieczne troche,że większą część nocy u nas spędza,ale biorę ją dopiero jak wysiadam i nie mam już siły latać,, czasem koło 2, czasem dopiero o 5 jak lepsza noc, a wczoraj od 24 juz z nami była, a tak do od początku spała u siebie, ahhh te czasy... wieczór dla siebie, bez latania, sen dłuższy niż 30 min...czy kiedyś mnie to jeszcze spotka?;)

Ja też się z F nie wysypiam... śpi teraz we własnym łóżeczku jak spał ze mną to budziłam się niepotrzebnie 10 razy na noc, ze strachu etc, jak śpi w łóżeczku to budzę się 'na zawołanie' - czyli zwykle o 7 rano:) W nocy zdarza mi się jeszcze powędrować do Rafała 9sikanie nocne albo życzenie spania z nami w pokoju yhm:)

nelka,niech się szybko to wchłonie, za mało wit,D,z racji że szybko rośnie,
ja też w nerwach co do tej całej miedniczki u mojej, czekają nas częste badania moczu i usg ...

U nas mamy 2x Vita D na dobę miękka skórka, też szybko rośnie i zwiększyła lekarka, zobaczymy co powie teraz yhm tzn 16.08 na wizycie.

Eywa dużo zdrówka dla małej!!!:-)

A ja sama, mąż był na weekend całe 2 dni ehh szybko minęło, ale w przyszły weekend na 3 dni będzie. Zarezerwowałam już noclegi w Katowicach jestem od 25 do 29.08 także pisac kogo mogę odwiedzić:-))) hihih

i 8-13.09 będziemy w Pradze na Mistrzostwach Europy, ach jak się ciesze na ten wyjazd! :-) a parę dni później koniec kadry i w końcu znowu będziemy razem:-)

Zmykam F zaraz się obudzi na jedzonko. R szaleje idę pobiegać troszkę za Nim hihihi może uda zgubię hahah:) buziaki dla Was:*

reklama
ducha leżaczek jest chyba do 11 kg, ale nie jestem pewna, a niestety pudełko wyrzuciłam. A co, boisz się, że Tymek już za grubiutki? ;-)

u nas dzisiaj brzydkie kupy...zielone i trochę śluzowate :-( chyba wczorajsza rybka na grillu lub za dużo herbaty Neste i taki efekt :-(

ok, będę potem, bo teraz zmykam na solarium (ale wcześniej muszę dać Tysi am am)

kurcze mała mi zasnęła bez kąpieli, nie przebrana nie zauważyłam że tak późno :-(, no cóż będzie bez kąpieli. nie ma męża ma na popołudnie do pracy więc do 22 może leżeć tak rzucona na łózku naszym

jola nie no na noc już. to dobra godzina na spanie. moja tak słodko śpi że aż mi ją żal budzić na przebranie pieluchy i ubranka. jest w sukience i tetrowej pieluszce, więc muszę przebrać.

hej hej
pozdrowienia z Bielska Białej:-)
zwykle brakuje mi czasu na forum, ale dziś akurat odpoczywając po wycieczce jaką mi Morgaine urządziła buszuję w necie. przy okazji trochę prywaty. Buziaki wielkie dla Morgaine i POZDRAWIAM ( wg umowy ;-) )
trochę na wariata udało mi się zorganizować wypad do BB, ale może jutro koło południa spotkałybyśmy się w większym gronie. Katowice rzut bretem

Jestem...
Dziewczyny, nie róbcie mi tego. Pisałam Wam, że muszę wiedzieć wcześniej o naszym spotkaniu, bo tak to nie będę miała samochodu i nie dam rady przyjechać...
mamusiaDorusia no wlaśnie nie wiem, dlaczego nie miała tego usg, a Karolek czemu musi mieć?
nati a jak Asia pije to gryzie Cię w pierś tymi ząbkami?
justi ja oczywiście zapraszam :) ale to się zgadamy jeszcze:)

co myślicie o tej zielonej śluzowatej kupce?

reklama
no patrzcie, moja też zasnęła :) ale tak jak madziarkas, kąpieli nie odpuszczam. po całym dniu w samych niby bodziaszach a spocona że ho ho.. przed 8 ją obudzę jak sie sama nie obudzi :) ale znając ją to wstanie :)

mitaginko, u nas zielona kupa jest co dzień, ale to po żelazie.. zielona przed żelazem była po jabłuszku

Do góry