reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

a no i mamy 2 ząbek :-)
czy to jest możliwe że nie marudzi z powodu zębów?? czy marudzenie max 2 godz przez 1 dzień ( tak miałam ok tydz temu) to właśnie zęby???

baby- 7??? i nie wyspana??? :-D, no tak ale Wy po nocach nie śpicie czyt. 22-23 ja o 20 już leże a zasypiam ok 21-21.30 więc o 6 już wyspana jestem

jak chcemy z małżem mieć czas dla siebie to właśnie jak mały śpi czyli po 20 najwcześniej :) więc idę spać ok 23 a po 2-4 pobudkach nocnych, (chyba, że mały śpi ze mną) to o 7 jeszcze bym pospała :)

reklama
Hej słoneczka

melduję się że my już w domu. Dla odmiany mam teraz 3 dzieci na głowie i nie wiem jak się nazywam. Czasu na cokolwiek brak. Może jak towarzystwo wieczorem pujdzie spać to uda mis się usiąść do neta....

Witam!!!
Byłam tu już o 7 rano,ale nie zdążyłam nic napisać,bo Lolo tak się skupczył,że wszystko do prania,My na 12.20 na szczepienie...

nati-u Asiuni ząbki to błyskawicznie wychodzą,pięknie!!!I do tego nie marudzi...no po prostu bomba!!!

mitaginko-pytałam o to usg,bo my dostaliśmy skier.do neurologa na nie.Myślałam,że Tysia miała je robione,skoro jej płacz nie ustaje...

ducha-witaj po wakacjach;-)

Do wieczora...

Witajcie

U nas nocka gorsza niz wczoraj. Poszla spac o 21.00 i o 4.00 pobudka na butle i rano o 7.00 na dobre.

nati gratuluje drugiego zabka Aiuni. Olo tez m przy pierwszych nic nie marudzil, dopiero przy czwórkach

Witam!

Mam do sprzedania dużo swoich ubrań, noszonych kilka razy, są w bardzo dobrym stanie. Mam siostrę w Anglii i co chwilę mi coś podsyła
biggrin.gif
więc szafa się już nie zamyka.
Najwięcej w rozmiarze 34-36.
Mam bluzki, swetry, spodnie, spódnice, tuniki, kurtki. Wiekszosc po 20 zł, kutrki zimowe troszkę droższe.
Jak mam coś na krótki rękaw mogę oddac za darmo.

Jeśli ktoś będzie zainteresowany, piszcie.
Nie zrobiłam jeszcze zdjęc ubranek, bo nie wiem czy ktoś w ogóle będzie zainteresowany.

Pozdrawiam

Witam laski :)

My od wczoraj u teściów. Mała nawet grzeczna i jak na nią to mało płacze. Ale nad ranem dała popis płaczu i wszystkich obudziła :p Jestem zaskoczona, że dobrze reaguje na dużą ilość osób, bo kiedyś płakała. Teraz jest szczęśliwa jak nad nią kilka osób stoi i każdy coś zagaduje. Na dworze tylko na rękach, bo wszystko obserwuje. Dzisiaj jak zobaczyła kota i psa to machała łapkami i krzyczała jakby chciała je zaczepiać.

my wstałyśmy przed 7, na termometrze pokazało 39 stopni...na razie nie wiadomo, możliwe,że wirus, na razie na paracetamolu mamy jechać, krew pobrałyśmy, siuśki złapałyśy(przy 4 woreczku, bo 3 razy kupa) i jutro z wynikami idziemy znowu
lekarka mówi,żeby próbować 2 razy dziennie butelkę, bo powinna już podwoić wagę urodzeniową, a tu jeszcze lipa, niewiele ponad 100g przez 10 dni, kupiłam 2 nowe butelki i chce spróbować bebilon comfort, koleżanka mówiła,że jedno dziecko z nocami i jedzeniem jak Natka unormowała się po nim, nawet całkiem na butlę przeszła, trudno mniejsze zło trzeba wybrać, kupiłam nawet to mleko ale nie zauważyłam i od 6 msc, na razie nie mam jak wyjść po drugie ,bo same jesteśmy
w każdym razie mama dała jej z dr browna i wypiła 70 ml, a z aventu chwile wcześniej nie chciała, może się uda:)
teraz dziecina śpi, bo od tej 7 spała 20 min w drodze na pobranie krwi, mam nadzieję,że teraz choć godzinę prześpi

ja w domu sajgon bo od rana latałyśmy,ale nic nie robie, żeby się nie obudziła..

przepraszam,że tak egoistycznie
zazdroszczę wam tych spotkań z ciotkami bb:)

reklama
Witam u nas noc super ,mala przespala od 20 do 8;30 ( 2 pobudki na jedzonko) .wczoraj za to mialam ciulowy dzien ,bleee ,chyba byly jakies negatywne birytmy ,wszyscy mnie wkurzali,poklocilam sie z ojcem odnosnie wychowania malej.jego ciagle nie bylo jak ja dorastalam a ten mi teraz filozofuje,bylo ostro w kazdym razie wczoraj.

dzis mala spi juz 2 gi raz w dzien,ona nie ma nic uregulowane ,raz w ogole nic a innego dnia tylko by spala.

bylismy w sobote na usg wszystkiego co sie dalo ,wszystko ok ,oprocz jednej rzeczy mala bardzo szybko rosnie i z tego ponopowodu porobily jej sie wodniaki pod czaszka:((( mamy zwiekszyc dawke witamy d3 podobno to ma sie wchlonac ale i tak nerwy mam na postraku i tak dopiero wczoraj to do mnie dotarlo...

Do góry