dorusia ja na moją teściową złego słowa powiedzieć nie mogę. dobrego też nie
heh no problem w tym że niewiele tam mają;-)
baby jutro sie dogadam z M i moze jakis dzien sie nam uda zgrać:-)
wiedzialam, ze nie bedzie wiele do nadrabiania i dobrze.
dzieki tesciowej naprawde wypcozelam. siedzielismy sobie w ogrodzie, grillek i te sprawy, sprzatania jakies wielkie mnie ominely, chociaz i tak mam posprzatane. no i fajnie dzien minął.
z M niby lepiej no ale kto wie na jak długo hahah już sie przyzwyczaiłam...
podobno jedziemy do Rabki. nie z Niką a od razu z wszystkimi dzieciaczkami. no i dobrze bo jeszcze bysmy sie pozabijali
a tesciowa wziela starszaka do siebie na noc. Nika wykapana, mleko i od razu zasnela. takze zostaje dwulatek. najbardziej absorbujący członek naszej rodziny
Hello
Podpisuje dzis tylko liste bo nastroj do d... z T juz drugi dzien zmowa milczenia...nie wiem skad sie ci faceci wzieli i co oni w tych dynkach maja
Milego dnia
heh no problem w tym że niewiele tam mają;-)
baby jutro sie dogadam z M i moze jakis dzien sie nam uda zgrać:-)
wiedzialam, ze nie bedzie wiele do nadrabiania i dobrze.
dzieki tesciowej naprawde wypcozelam. siedzielismy sobie w ogrodzie, grillek i te sprawy, sprzatania jakies wielkie mnie ominely, chociaz i tak mam posprzatane. no i fajnie dzien minął.
z M niby lepiej no ale kto wie na jak długo hahah już sie przyzwyczaiłam...
podobno jedziemy do Rabki. nie z Niką a od razu z wszystkimi dzieciaczkami. no i dobrze bo jeszcze bysmy sie pozabijali
a tesciowa wziela starszaka do siebie na noc. Nika wykapana, mleko i od razu zasnela. takze zostaje dwulatek. najbardziej absorbujący członek naszej rodziny