Heja
Dziewczyny, wiecie moze, czy winogrona moga spowodowac bol brzuszka u dziecka?? Wczoraj moja Mala po raz pierwszy mi tak plakala :-( Bidulka. Nawet cyca nie chciala wziac, bo tylko ry i ryk i nic nie pomagalo, ale w koncu jakos usnela...
Dranissimo[/B]...jak znoszę? jakoś muszę, nic nie poradzę, to trwa już ok miesiąca, codzienie wstaje z nadzieją,ze od dziś będzie lepiej...jedyna nadzieja w tym,że to objaw skoku najdłuższego i za tydzień się skończy, hehe sama nie wierze
Oby to byl skok! Bo dlugo jeszcze tak to z pewnoscia nie pociagniesz :-) No i serio, podziwiam Cie!
Czy jest jeszcze ktoś poza mną, nati i aquarinką, kto nie podaje?
mitaginka, widzisz, Tysia idzie ku lepszemu :-) Juz podnosi ladnie glowke, przewraca sie, na spacerki prawie ;-) chetnie wychodzi! :-) Zobaczysz, ze caly Twoj trud bedzie Ci wynagrodzony ;-)
I ja tez jeszcze nie podaje nic stalego, tylko mleczko. W 5tym mcu zaczne - akurat bede na urlopie, wiec i tak wszytsko bedzie do gory nogami...
sioistra dzwoniła, ze najprawdopodobniej mąż juz w przyszłym tygodniu poleci a rozmowę bedzie miał tylko króciutką przez telefon i tyle pojedzie od razu do pracy... szok, że to tak szybko...
Na szyjkę i wszelkie inne odparzenia i zmiany najlepiej nam pomaga bepanthen, ostatnio nam sie skończył i na odparzenie na pupie dałam sudocrem i nic nie pomógł
dopiero jak kupiłam bepanthen to po jednej nocy wszystko zeszło
oby na miejscu tez sie okazalo, ze wsio ok. Ie bardzo przezywa te cala recesje, wiec rozne rzeczy potrafia sie dziac....
Sudecrem vs bepanten - jak powszechnie wiadomo, kazde dziecie inne, i na kazde co innego dziala :-)
nati, wlasnie, nie masz tego 'karmiacego' cyca wiekszego?? Ja mam podobnie do Ciebie, ale mimo wszystko staram sie tego prawego uzywac... No i to porwanie... mam nadzieje, ze zlapia tego kogos, kto porwal i zrobia mu krzywde. Zero litosci mam dla takich ludzi...
MamusiaDorusia brawo dla Karolka