reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

wilmek a maści Alantan Plus używałaś? jest to w ogóle u Was? jak dla mnie rewelacja na pupkowe odparzenia, to może i na szyjkowe by pomógł. Wszystkie Sudocremy i inne Linomagi moga się przy Alantanie schowac ;)

reklama
Mitaginka nie probowalam bo nie mam ale fakt ze w polsce czasami uzywalam...w poniedzialek przyjezdza mama kolezanki to poprosze zeby mi przywiozla..myslisz ze lepsza masc czy krem?

Przeczytałam...idę spać.
Nasze dzisiejsze szczepienie nie doszło do skutku, Mała obudziła sie w kropki. Pewnie wiedziała co ją czeka i się w nocy pomalowała:-D
Tyle dobrze, że to nic poważnego. Ala śmieje się jak zawsze, temp brak, nie swędzi.
Dobra idę spać bo dziecię w ciągu dnia bardzo absorbujące
Miłej nocki, i przespanej:tak:

eywa o tyle dobrze, że chociaż butelkę chce brać. Ja planuję w weekend naukę butelkowania...tylko musi mieć dobry humor, bo po ostatnich próbach to mam uraz ;)
o dziwo od 4 dni zaczęła czasem,ale to tylko właśnie w nocy jak na pół przytomna ,bo w dzień tylko poza domem jak jest w foteliku sam, nie pytaj dlaczego ,nie mam pojęcia;) marchewka też jest beeee, zamyka buzie i odgania łyżeczkę czy smoczek z kleikiem łapką, jak myślicie, próbować ją do tych smaków przekonać (było jabłko, marchewka i kleik-wszystko be) stopniowo dając smakować czy odpuścić i dać jej troche czasu jeszcze na mleczku samym?

A ja wpadam się tylko pochwalić. WŁAŚNIE WRÓCIŁAM ZE STAJNI :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

lecę spać :p tzn najpierw prysznic :p

Jankesowa to puść mi mi sygnał albo sms :)

poczytam jutro co tu tak napłodziłyście :) buziole i dobrej nocki :)

Baby a tesciowa pewnie uwaza sie za wzor taktu ;-)

skąd wiedziałaś :laugh2:

Dzięki za rady ale z moim M to nie przejdzie, on nie wyciszy tel. bo gdyby coś sie działo to co wtedy... pocieszam się, ze jak wyjedziemy to przestaną dzwonić, w zasadzie jak mąż poleci to ja bedę mieć w nosie ich telefony :-D wredna jestem ale trudno sie mówi ;-)

uciekam do spania :) do jutra babeczki

Mitaginka dzieki :-)
Eywa ja bym poczekala kilka dni i sprobowala znowu bo jej chyba nie o smak chodzi tylko o sam fakt jedzenia czegos innego niz mleko ;-)
Marma fajnie ze udalo Ci sie wyrwac do konikow :-) chyba to baaaardzo lubisz? :-)

reklama
eywa - ja bym próbowała.. dziś małej podałam trochę soczku jabłkowego.
A jabłuszko mała chciała?? Czytałam że rozszerzanie diety zaczyna się od warzyw bo są mniej słodkie od owoców a jak takie maleństwo posmakuje najpierw słodkich owoców to nie chce warzyw.. jutro próbuję z marchewką a co!! Stopniowo niech ze smakiem się obeznają maluchy

Do góry